29 mars -Just another day in paradise

Jag borde egentligen sluta titta på One Tree hill. Blir alltid så tankspridd efter att jag tittat på det, men det är ju så förbaskat bra så jag inte låta bli.

Idag är bara ännu en dag av mitt meningslösa liv! Har gjort ingenting även idag, fy mig ! För övrigt är jag väldigt avundsjuk på min syster som idag ska se Westlife live i England...jag vill ju också se dem. Men ikväll börjar ju de gamla avsnitten av Eva & Adam igen +Körslaget.

Hoppas ni får en bra lördagkväll iallafall :)



image110


Dagens önske outfit

Råkade bli en väldigt somrig outfit idag, vilket egentligen inte var meningen.

image109
Blus från BikBok
Shorts från H&M
Solglasögön från Friis & Co
Skor, Armband & Örhängen från Top Shop

Pictures

Två bilder där jag har min nya topp på mig. Mest till Cornelia, som ville se hur den satt på.
image107
image108

28 mars -Fucked up situation

Ursäkta titeln, men jag är en aning arg. Imorgon skulle jag ju på "studiebesök" i en glashytta, eftersom att jag valde att jobba om glasblåseri. Men imorse när min mamma pratade med henne för att bestämma en tid så säger hon att hon är sjuk och nog inte orkar imorgon, så vi fick bestämma en ny dag. Det blev den 5 april, då jag egentligen skulle med Nina till Idol. Jag kunde tagit glashyttan en annan dag eftersom att arbetet inte ska vara inne förrän 18 april, men jag måste ju ha det gjort +vi skulle vara klara med i stort sätt det mesta typ en vecka innan utsatt datum. Så det är ju bara för mig att gilla läget och antagligen skita i idol. Så nu är jag en aning arg, inte nog med att hon var otrevlig mot och det tog en jävla evighet att få tag på henne sen, nu kan hon inte det datumet vi sa.

Denna dag står plugga på schemat, men jag får se hur mycket/om jag orkar.
Hoppas ni har en bättre dag än mig iallafall!

image97

Förkyld

Jag måste bara få tycka synd om mig själv!
Förkylningen som jag trodde var borta, kom tillbaka idag som en raket. Huvudvärk, snorig, ont i halsen. Jag har nog inte feber iallafall...inte än. DET ÄR SYND OM MIG!
Men jag har varit duktig idag och skrivit klart min loggbok, imorgon är tanken att jag ska börja på mitt hantverks arbete +förbereda frågor inför mitt studiebesök på glashyttan. För övrigt verkar konstnärer vara väldigt speciella (på ett mindre bra sätt).

Nej nu är klockan 22 och jag ska strax sova !

image97

27 mars -update

Ja, jag var ju uppe redan klockan 8 imorse. Anledningen till att jag skulle till stan så tidigt var för att jag skulle på sånglektion kl.11. Var otroligt längesen jag var på sånglektion nu, så det var trevligt. Dock tyckte jag inte att det gick så bra, inte så som det gått innan. Jag bara tänkte "Vart tusan är MIN röst?". Kände väldigt konstigt, men fick en bra lektion med bra tips. Så nu ska vi se om jag kan träna på det här själv.

Sedan träffade jag Cornelia, som jag inte träffat på länge så även det blev trevligt. Vi gick i lite affärer bara, inget särskilt.

Här följer en bild på gårdagens och dagens inköp (bild med toppen på kommer inom kort till dig cornelia)
image106

27 mars -uppe med tuppen

Klockan är nu 0.8:50 och jag är redan uppe. Jag har till och med duschat och klätt på mig.
Just nu sitter jag och äter frukost. Jag måste dock snart gå och göra vid mig, då jag ska befinna mig vid bussen 09:35. Kommer vara inne i stan en hel timme innan än vad jag egentligen behöver. Men så är det när man bor ute på "landet" och det går bussar endast 1 gång i timmen (om inte ännu mer sällan nu på morgonen).

Jag har inte så mycket mer att skriva nu,
talk to you later

/m


Veckans: To die for

image105
Är man inte förbaskat trött på det svenska vädret nu? Vi vill ha vår, inte snö.
Så veckans to die for, blir solsemester. Visst hade det varit skönt att bara glassa runt på en varm sandstrand, få en härlig solbränna och äta exotiska frukter. Inte göra något annat än att njuta och bara ta det lungt.
Håller ni inte med mig?

26 mars -shopping

Denna dag har jag shoppat ovanligt mycket för att vara jag.
Det blev en topp från H&M, en sport bh från Lindex och så fyndade jag backstreet boys nya skiva på cd-rean.
Jag känner mig väldigt nöjd med dessa inköp. Tyvärr har jag inte tagit någon bild än, men det kommer nog imorgon.
Den där shopping rundan tog slut på mig iallafall, när vi kom hem vid 4-tiden på eftermiddagen var jag framförallt hungrig då jag endast ätit frukost och efter jag fått i mig mat la jag mig på soffan direkt och tittade på lite One Tree Hill.

Förresten såg jag idag att dem ska börja sända Eva & Adam på lördagkvällarna. Ni minns väl programmet? Adam, Eva, Alex, Annika och Jonte. Jag älskar det och även om jag redan sett alla avsnitt typ 10 gånger ska jag följa det!

image97

25 mars -4 minutes

Tredje uppdateringen idag! Jag är på topp.
Jag har suttit och funderat över hur aktiv man behöver vara för att hamna på listan över mest aktiva!?
Antagligen väääldigt aktiv.
Blir inget långt inlägg nu, bara lite tankar

Tidigare idag fick jag lite inside information från min mamma, jag har dock lovat henne att inte berätta det för någon. Det är så hemskt iallafall, allt kommer så nära en. Man bli påmind om verkligheten. Att det bara ens händer är sjukt. Nu har jag lovat mig själv en sak iallafall, men ni får inte veta vad.
Titeln på detta inlägg (4 minutes) är som ni kanske vet även titeln på Madonnas nya låt. Jag skrev det först bara som tillfällig titel, tills jag skulle komma på något bättre. Sen slog det mig att 4 minutes passar perfekt till inlägget och temat. "We only got 4 minutes to save the world"


Ta hand om er!

image97


Dagens önske outfit

Och jag erkänner, jag är inte så bra på det där med outfits och kläder.

image104

Ljusa jeans från Top Shop
Vit blus från H&M
Väska, skor, armband från Top Shop
Armband och örhängen från Friis & Co

25 mars -Hello sunshine

Igår "msn-bråkade" jag och Sofie. Inget stort men ändå, det blev lite tjafs.
Man skulle kunna tro att vi var ett par, som bråkade som sådana där småsaker ni vet.
Hon ville inte säga en sak, jag blev lite sur för det. Jag menade på att vi berättar faktiskt saker för varandra
och nu bara ville hon plötsligt inte. Sofie kände sig pressad och vill vänta. Vi löste det till slut iallafall och jag gav mig. Förlåt Sofie om jag pressade dig och du kände dig dålig. Jag är glad för din skull iallafall.
Ni kanske undrar varför jag drog upp det här tjaffset?Jag måste helt enkelt skriva om vissa saker, då blir det lättare för mig att glömma, släppa och gå vidare!

Idag står det plugg på schemat. Lika bra att ha det gjort. Ska även ut och gå en liten sväng med mamma, för hon tycker jag behöver det. Tja, jag kan hålla med henne. Och till sist men inte minst kommer min moster över på lite våfflor. Ni har väl inte glömt att det är våffeldagen?

image97

24 mars -sing it like you mean it

Idag är det min dopdag +min kusins födelsedag, så grattis till oss!

Denna dag har det blivit massa sång och musik. Redan vid 11-tiden imorse befann sig ellie hemma hos mig för träning inför kvällens uppträde. Först blev det lite uppvärmning av röst...ja om man nu kan kalla det för det. Sen sjöng vi en massa låtar och tills slut tränade vi på den rätta låten. Vi har sjungt den mycket förut och haft den innan när kören uppträtt, men nu ändrade vi lite och lekte mer med låten. Sedan spydde vi galla, som ellinor sa. Dock får ni ingen inside information om det. Men skönt att prata ut om det iallafall och veta att någon känner likadant.

På kvällen var det som sagt uppträde med kören och det gick skitbra som vanligt !

Ellinor om du läser detta, så dedikerar jag detta inlägg till dig.
Jag saknar tiderna då vi träffades och sjöng.
När vi sjöng "My heart will go on", om och om igen för vi gav oss tusan på att vi skulle klara den höga tonen.
Jag vet att du saknar det lika mycket som jag!

image97

23 mars -Absolut ingenting

Be careful what you wish for
cause you just might get it all

Jag har inte en aning om vad jag ska skriva om idag. Jag har gjort absolut ingenting under dagen, så har inget att berätta om där. Jag har massa känslor jag skulle vilja skriva om, men det går inte. Mycket får ni veta, dock inte så mycket. Så därför ska jag nu börja skriva om massa onödigt, totalt ointressant skit (vilket jag iofs brukar).

Jag är sjukt sugen på att shoppa en massa nya vårkläder +ska köpa en ny digitalkamera för mynten jag samlat ihop.
Nu ska förhoppningsvis även träningen komma igång...jag har blivit en riktig slappis dem senaste åren. Men det ska det bli ändring på. Jag måste även sluta äta massa onyttugt, onödigt tjaffs. Efter varje godisbit eller kaka jag äter så lovar jag mig själv att det är den sista, att jag sedan endast ska äta på helger...håller jag det? Självklart inte. Jag är totalt värdelös på det där. Sen så har jag som lite dålig vana att alltid äta, när jag är hemma så tycker jag att jag alltid äter och jag menar alltid. Jag vet inte vad det är, men jag blir aldrig mätt och om jag blir det så är jag hungrig efter en halvtimme igen. Jag förstår inte varför, jag äter normalmycket...om inte mer ibland. Någon som har tips? Och någon som vill ha inte-äta-godis-vadslagning med mig?
Skriv en kommentar !

image97

All the lost souls tour

Dagen började med att jag fick ett påskägg från min mamma, det innehöll skivan Dangerous. Så nu är min MJ-samling komplett på riktigt.

Fram emot eftermiddagen tog jag och pappa bilen över till Danmark, det blev först ett stopp på Field's, vi hann dock inte vara där så länge då dem stängde redan 17.00 och vi blev nästan instängda i en affär. Sedan åkte vi vidare in mot Köpenhamn. Vi var framme vid KB Hallen vid 18.00, alltså en timme innan insläpp. Eftersom att det knappt var någon kö så väntade vi i bilen, men när det var en halvtimme kvar gick vi ut.

Det här var nog första gången jag varit med om att dem släppt in innan avsatt tid, men det skadade ju inte för det var svinkallt ute. Jag och pappa fick en plats längst fram. Under tiden vi väntade på förbandet köpte jag en T-shirt, dock blev det inte riktigt den jag ville ha, men det var den enda i min prisklass som fanns i stl small. Men den blir toppen iallfall.

Det var inte bara insläppet som blev innan avsatt tid, även förbandet började ca. 10 min innan avsatt tid. The Hoosiers hette förbandet, dem var inte jättebra men helt okej. Dem spelade i ca. 35 minuter. Sedan behövde vi inte vänta särskilt länge innan James Blunt kom ut.

God damn vad bra han var. Han är en av mina absoluta favorit artister och att bara se honom i verkligheten var stort för mig. Men oj vilken energi och känsla han hade. Jag hade tänkt mig att stämningen i lokalen skulle bli ganska soft och alla skulle gunga lite så där mysigt. Ack vad fel jag hade, publiken var grym, otroligt vilken härlig och energifylld känsla det blev. Alla händer som klappade i takt, alla fötter som stampade i takt, alla röster som sjöng. Bäst var i slutet då alla på läktarna (ena sidan iallafall) stod upp och se hur alla händer klappar precis samtidigt. Jag har aldrig träffat människorna, jag känner inte dem, men för 1 ½ timme hade vi allt gemensamt.

Under 1 ½ timme var jag lyckligast i världen och allt annat bara försvann. Sedan kom det till en punkt då jag blev lyckligare än mig själv, Blunt sprang ner från scenen och fram till publiken. Jag sträckte ut min hand och han tog tag i den. Jag var lyckligare än lyckligast. Även lite mer sorgsna känslor väckte han. När han sjöng och spelade Goodbye my lover, så var inte ett öga torrt...inte mina iallafall, jag ljuger verkligen inte när jag säger att jag grät när han spelade den. Bara glöm allt vad vackert heter, det här var vackrare än vackrast.

Här följer ett urval av bilder.
Tyvärr blev dem ganska dåliga, för dels har vi en dålig kamera och dels fick man inte ta kort med blixt. Efter ett tag struntade jag dock i deras regler och tog med blixt iallafall.


22 mars -Blunt

Åker till Danmark, Köpenhamn idag för att se James Blunt
Uppdatering om konserten kommer antagligen imorgon.


image97

21 mars -I pity you

Don't look at me cause you know that it hurts

Vi brukar prata med varandra genom våra blickar, en endaste blick från dig och dina bruna ögon säger mer än tusen ord. Egentligen har jag inte en aning om vad du tänker på, vad du tänker när du ger mig den där blicken, vad det är meningen att den där blicken ska säga. Därför säger den mer en tusen ord, för jag har mer än tusen olika ord att välja mellan, utan att veta vilket som är rätt. Och blicken från mig och mina blåa ögon, säger bara en endaste mening...kanske två på sin höjd. Du är den enda som verkligen förstår innebörden av den meningen. Du är den enda jag kan säga den där meningen till så att den verkligen får sin rätta betydelse.

And now i pity me
Tusen ord, tusen gånger om
Tusen blickar, tusen gånger om


Jag önskar verkligen att vi kunde prata så som vi gjorde förr, när vi delade varandras tankar och känslor
Du vet väl om att jag fortfarande älskar dig?


Jag kommer antagligen ångra mig sen när jag publicerar detta inlägg, men grattis ni är under mitt skinn nu
image97

20 mars -Påsklov

Äntligen, äntligen påsklov. Det behövs verkligen nu. Mest av allt längtar jag tills på lördag då jag och min pappa ska till Danmark och titta på James Blunt, ska bli så otroligt roligt. Jag älskar hans musik!
Har lite annat jag ska göra på lovet, bland annat plugga...tyvärr.

Just nu sitter jag och saknar klass 9A lite. Den sista tiden var toppen, allt annat var skit.
Tillsammans skapade vi så många minnen.
Minns ni alla sammarbetsövningar vi fick göra i 7:an för att vi skulle få bättre sammanhållning? Lärarna lyckades inte så bra där. Minns ni vårt första "Shit Idol", vi flickor stod alltid för den bästa underhållningen på skolan! Minns ni musikalen som vi tränade på så länge och som sen blev så jävla bra? Dem andra kommer aldrig kunna komma i närheten av den kvalitén vi hade. Minns ni vandringen? Vår grupp blev omdöpta till "den sena gruppen", -vi var sist på allt. Men visst hade vi en mysig tid där i skogen!? Minns ni klassresan till Malmö-Köpenhamn? Det var det absolut bästa. I had the time of my life. Fy fan va bra vi var...ett tag iallafall.
Det är ni som gjort mig till den jag är idag och er ska jag alltid minnas! ♥

image97

Veckans: To die for

image98

Just nu skulle jag kunna göra vad som helst (eller nästan vad som helst) för en biljett till Backstreet boys' konsert i Stockholm som är i April. +Resan och boende. Jag vill verkligen dit och se dem och jag läste/hörde någonstans att Brian McFadden är förband...eller något sånt. Han är ju min absoluta favorit, så det blir två flugor i en smäll. Så om någon vill gå på BSB med mig. HÖR AV ER!!!

19 mars -rekord

Jag hade tänkt blogga två gånger igår, men min mor hade datorn. Iallafall var jag ganska arg över en sak. Dock orkar jag inte dra upp det nu.

Iallafall igår blev det nytt läsarrekord på min blogg. Blev otroligt glad när jag såg det idag, jag hoppas ni fortsätter läsa och tipsar andra så vi tillsammans kan skapa nya rekord. 

Denna dag har jag varit i skolan som vanligt, vi gjorde en bukett bestående av endast påskliljor, den blev ganska tjusig faktiskt. Bild hittar ni i min bilddagbok (förresten så är lösenordet flaskpost). Efter skolan skulle jag möta upp Ellie och Dessi för att sedan ta oss ut till Friskis. I väntan på dem träffade jag SofiaH, som jag inte träffat på väldigt länge, och Malsor. Så det var trevligt. Sedan inskaffades det träningskort på friskis och det känns riktigt bra. Nu ska vi bara ta oss dit och träna någon dag.
Ikväll är det plugga krukväxter som gäller!!

image97



 

18 mars -Only heroes can tell

image96
Jag hinner inte skriva så mycket nu, ska äta sen plugga krukväxter och därefter är det kören.
Men det blir ett inlägg fyllt med ord, där varje litet ord har har en mening och tillsammans skapar dem världar.
Jag har egentligen inte en aning om vad jag ska skriva om, jag får helt enkelt låta orden komma av sig självt, låta fingrarna falla fritt på tangenterna. Det brukar bli bäst då faktiskt.

Visst känns det bra att ha klarat av ännu en dag, att veta att även om jag inte ville så gjorde jag det.
Och himlen blev blå trots allt.
Jag samlar på bitar av himlen, bitar av den blå himlen.
Ni kanske undrar hur det gick med tappra försök om förlorad vänskap?
-Svaret är enkelt; en liten blå bit har tillkommit i samlingen.

Vid det här laget har ni väl så smått listat ut att himlen kan vara blå även om den egentligen inte är det.

När jag skriver detta sitter jag och tittar ut på himlen och letar bland orden i mitt ordförråd,
vilka ord ska jag nu använda? Vilka ord passar ihop med dem förra? Kommer jag tappa den
röda tråden? Jag är en jäkel på att tappa den röda tråden ibland.

Dagens titel då? Vad har den med texten att göra?
Only heroes can tell.
Bara hjältar kan förstå

Om du är en hjälte så förstår du.
Du kanske tänker nu: "Jag är ju långt ifrån en hjälte, jag fattar definitivt inte"
Well, think again!

With Love
/m

17 mars

image95Ny vecka igen, dagen började med datorkunskapsprov, det gick skit. Förhoppningsvis får jag väl G iallafall. Sedan rullade dagen på som vanligt, dock blev vi lite upprörda på idrotten över en viss person. Vi behöver inte gå in på detaljer men dem som är i min idrottsgrupp vet.

Visst är det ett jävla skit väder !? Ursäkta mitt språk, men visst är det det! Igår var det ju så fint och vår i lufte och idag är det snö. Jaja, någon har väl retat upp moder jord.

Måste berätta om dagens höjdpunkt.
Innan idrotten berättade Mia att hon följer min blogg troget och hon tycker jag ska uppdatera oftare. Vilket innebär att jag ska skriva 2 eller fler gånger om dagen. Självklart blev jag glad, nu vet jag att jag iallafall har en trogen läsare och att allt skrivande inte bara är onödig tid. Men om jag kommer uppdatera fler än en gång om dagen vet jag inte, kanske vissa dagar. Men tack Mia iallafall!

With love
/m


16 mars -UKM

Även denna helg blev det UKM för mig och Ida, men denna dag i Bromölla. Idas mamma körde oss dit och även Idas pojkvän var med. Det var väldigt trevligt, en del talangfulla människor. Fast det var lite utav en besvikelse, varje person var med i typ 3 nummer...eller okej inte alla men en del var faktiskt det. En del var inte alls särskilt bra, medan en del var väldigt duktiga. Konfrencierna (stavning?) var inte heller särskilt bra. Så kort sagt: det var mycket mycket bättre i Kristianstad!

Här följer några bilder, fler kommer finnas på min bilddagbok.


15 mars

Jag ställde inte klockan igårkväll för att kunna vakna i tid till Miami ink, tänkte att jag skulle sova ut istället. Var längesen jag gjorde det och kändes som att det behövdes, men nej då kunde jag inte sova länge. Solen går upp på den sidan jag har mitt rum så blir jättevarmt därinne och går inte att ligga kvar. Så det blev miami ink iaf, vilket jag inte klagar över. Dock har jag börjat bli förkyld, vilket jag inte alls gillar. Hoppas jag är frisk till uppträdet med kören iallafall.

Jag var faktiskt ute och joggade en liten runda innan också, för att inte ha varit särskilt fysiskt aktiv på såpass länge gick det hyfsat bra. Känner mig duktig och ska fortsätta med det. Snart blir det träning på Friskis & Svettis också med Ellie och Dessi.

Ikväll är det Final i Melodifestivalen, vilket vi älskar. Jag själv hejar på Sibel, Sanna & Charlotte...men det är många bra låtar, så må bäste man eller kvinna vinna.


14 mars -So I never said I love you

image90Jag sa aldrig att jag älskar dig,
jag sa nog aldrig ens att jag bryr mig om dig.
Behövde jag göra det? Visade jag det inte på alla sätt man kan visa det ändå?

I've lost your faith.

Har precis suttit och kollat på två nya avsnitt av One Tree Hill, jag blir alltid så tankspridd efter jag kollat på det.
Just nu snurrar tankar om vänskap/gamla tider och drömmar runt i mitt huvud.

Visade jag inte på alla sätt hur mycket jag brydde mig om er?
Jag kanske inte alltid har varit och är inte alltid den bästa vän man kan ha. Tro mig, jag analyserar mitt beteende och funderar över om det är sådan här jag vill vara. Dock är det inte det det handlar om, vem jag vill vara, det är hur jag är som betyder något. Det är hur ni, mina vänner, är som betyder något. Det är hur vi tillsammans är som betyder något, inte hur vi vill vara. För hur mycket vi båda än vill det så kommer det aldrig bli som förr. Vi kanske inte var menade för varandra, även om vi så gärna ville tro det.

Ärade vän, jag minns ännu hur vi brukade skratta och inte minst hur vi delade alla våra känslor och tankar med varandra. Du var mitt hjärta och jag ditt. Dock fanns det ett annat hjärta som slog hårdare, starkare slag. Om jag kunde skulle jag vrida tillbaka tiden och ta tillbaka allt dumt jag sa och säga allt vackert jag inte sa. Men skulle det ändra något? Skulle det se annorlunda ut idag?

Ärade vän, the first cut is the deepest. Det var när vi precis förlorat vår vänskap som vi kämpade som mest. Vi båda försökte, vi båda sa att vi ville ha tillbaka det som var. Men hur mycket vi än ville så gick det inte, för det är hur vi är som spelar roll, inte vi hur vill vara. Men du måste tro på mig när jag säger att du hade en stor betydelse för mig. Allt du sa, allt du gjorde, allt vi var. Om 60 år kommer jag fortfarande minnas dig, för jag har skrivit om dig i alla mina dagböcker, jag har skrivit om dig, om oss i mitt minne. Ärade vän, du har färgat min själ till de mest klarlysande färger och mitt hjärta slår lite hårdare.

So I never said I loved you
That's not to say that I don't care
I always gave you my affection

Om du känner dig träffad av det här inlägget, om du tar åt dig...då är det dedikerat till dig.
Om du inte känner dig träffad, ta åt dig av orden ändå och dedikera dina tankar åt alla vänner du haft.

13 mars -my love

image89Här sitter jag och lyssnar på Aaron Nortons ljuva röst och gitarrspelande.
Min syster såg honom uppträda i England, så idag skickade hon hans myspace till mig.
Det här är sån musik jag verkligen älskar, akustisk, enkel och så vacker.
Syster sa att om jag varit där och sett honom hade jag nog blivit kär, och det har hon rätt i.
Jag har dött tusen gånger om nu, under tiden jag lyssnat på honom.

Jag blir lugn, samtidigt som det kommer upp tusentals känslor i mig, men på något sätt blir alla känslor ljuva och vackra. Till och med dem som jag annars hatar.

Nej nu ska jag inte prata mer strunt, jag ska bara fortsätta njuta av denna lovely man.

Veckans: To die for

Redan efter förra veckans to die for hade jag bestämt vad som skulle bli denna veckans, nu har det dock dykt upp en annan sak jag också vill ha. Så dagen till ära får två stycken saker/personer/grejer...bli veckans to die for.

image87

Först blir det One Tree Hill season 5. Gud vad bra det är, dem avsnittet jag sett än så länge har varit makalösa. Speciellt dem två/tre första avsnitten. Jag satt med hakan nere i marken hela tiden och allt är så bra. Snygga är dem allihopa också.

image88

Sen blir det ingen mindre än Nicole Richie och hennes dotter Harlow Winter Kate Madden. Är dem inte bara det vackraste man sett? Jag tycker Nicole Richie i sig är jättesöt och vacker, många av er tänker säkert: "Hur kan du tycka att hon är söt, hon har ju inget kött på kroppen och hon uppmuntrar till size zero och bla bla". Även om hon blivit väldigt smal och inte har så mycket kött på kroppen tycker jag att hon är vacker och visst blev hon ännu lite vackrare nu när hon blivit mamma!?

10 mars -Hamstern har dött

Har varit en riktig toppendag idag. Har bara skrattat och flummat en massa med Filippa.
Jag började skriva på hela berättelsen om dagen, om din mamma-skämten och Hjulet som snurrar, men hamstern har dött. Sen insåg jag att ni ändå inte kommer se det roliga i det hela och antagligen inte skulle finna någon glädje i att läsa om dessa hamstrar som dött. Så jag suddade ut allt igen.

Iallfall har jag nog inte skrattat såhär mycket på länge.

Igår kväll slog det mig som en uppenbarelse från ovan.
Nu vet jag precis vad jag vill ha för tatuering (den som ska bli min första).
Men det spelar ingen roll just nu, så därför får det hemliga förbli osagt....tills vidare.

Nej, nu ska jag sluta skriva en massa strunt
Keep the faith

9 mars -massa duktig

Så var det söndag igen och ännu en helg har gått. Visst bara försvinner tiden och man förstår inte vart.
Jag har varit en massa duktig idag iallafall, har städat på mina rum. Plockat undan och dammsugit och nu har jag precis suttit och pluggat lite. Har fortfarande lite plugg kvar som måste göras, får se om jag orkar idag annars MÅSTE det bli imorgon. Kan inte hålla på det längre. 



och om 100 år kommer jag minnas det hemliga, som om allting var igår. 
För den hemliga meningen säger mer än vad alla andra ord skulle göra tillsammans.
Jag ska skapa en hemlighet med alla mina vänner, som små stjärnor som bara vi kan se.

små vackra ord, som skapar sig själva.

Era ord som flätar ihop sig med mina, för ni är så vackra
Det hemliga är sådär härligt mystiskt och vi kan le mot varandra och
veta precis vad vi menar.
Det är väl det som räknas?
Det är väl det mystiska som vi älskar och vill veta mer om hela tiden.
Om 100 år kommer det hemliga fortfarande vara en osagd hemlighet.

8 mars -UKM

Denna lördagen började i vanlig ordning med Miami ink, lika bra som alltid.
Därefter tog jag en dusch och gjorde vid mig, sen bar det in till stan med mor och far. För en gångs skull shoppade jag faktiskt lite. Blev en klänning och en kofta från Cubus (hade presentkort så slösade inga pengar), sen var jag bara så illa tvungen att köpa skivan som aldrig kom i julklapp, Blood on the dancefloor med Michael Jackson. Den skivan var den enda som saknades i samlingen, men nu är den komplett. Dock har jag Dangerous som bränd bara (fy på mig) så jag ska inhandla den också.

Efter lite mat med pappa ringde jag Ida iallafall så vi träffades. Vi skulle titta på UKM. När vi först kom dit var där inget folk, så vi gick en runda till på stan (eller ja vi uppsökte toalett). Sen kom vi tillbaka och då var där folk. Efter många om och men vart man köpte biljetter hittade vi det och köpte varsin biljett och vi fick finfina platser. Där var många talangfulla människor som var med där. Var jätteroligt att se, jag blev nästan lite smått lycklig. Och som vanligt blev jag själv så otroligt sugen på att sjunga och stå på scen. Var så längesen jag gjorde det, saknar det förbaskat mycket ibland. Sen när det var slut åkte vi hem.

Det var en mycket lyckad dag och kväll och tack för sällskapet Ida.







(fler & andra bilder finner ni på min bilddagbok)

Tappra försök om förlorad vänskap

Den jävla musiken får mig att dö tusen gånger om.

Melodin som flyter genom mitt blod och tonerna som kommer ut genom mina spruckna läppar.
Jag ångrar att jag har gett upp.
För även om himlen är grå skulle du ljuvaste tonerna kunna komma ut från det spruckna.
Mina drömmar är inte längre mina, det kom någon och stal dem. Så nu har jag gett upp.
Jag ska sno tillbaka drömmarna, ska ta tillbaka varenda liten ton, varenda melodi och vartenda ord.
Music and me
Musiken och jag, det är min enda dröm (som just nu är stulen).


Just nu är jag väldigt tapper. Jag gör tappra försök om förlorad vänskap.
Jag har förlorat en del vänner under mitt liv, dock aldrig på det här sättet.
Det har alltid varit ett fade out slut. Nu tog det slut för att vi blev ovänner.
Vi har inte pratat på snart ett år. Ska jag vara ärlig känns det förjävla konstigt
att vi inte ens hälsar på varandra, att vi undviker varandras blickar.
Så nu gör jag tappra försök för egentligen är det inte såhär jag vill ha det.
Om du läser det här, så vet du själv vem du är och du förstår att jag menar det verkligen.

Snälla, gör ett tappert försök du också, för du har väl inte glömt hur vi brukade skratta?

7 mars -idol?

image82


Nya idol-juryn som består av Andreas Carlsson, Laila Bagge & Anders Bagge. Dessa tre personer har skrivit och producerat musik till några av världens största artister (blir man inte avundsjuk). Jag tycker jag iallafall dem verkar vettig att ha som en idol-jury. Dock skulle jag önska att dem hade en sångpedagog med där, för en sångpedagog kan höra så mycket när det gäller rösten, vad man kan göra bättre och annorlunda. Det kan antagligen inte dem här, inte på samma sätt iallafall. Iallafall står jag nu inför ett litet dilemma, söka eller inte söka? Jag älskar sång och musik, dock är jag väldigt osäker på om jag är tillräckligt bra, om jag har vad som krävs. Jag har liksom inte direkt tagit sånglektioner, men har sjungt sen jag gick i ettan typ. Det finns sååå många duktiga talangfulla människor ute i detta landet. Nina i min klass ska söka iallafall och jag ska följa med henne, även om jag själv inte söker. Men det är ta mig tusan nästan bud på att söka bara för att få träffa juryn, dem är ju helt makalösa. Hade Jörgen Elofsson eller Martin Sandberg varit en av jurymedlemmarna så hade jag verkligen sökt (bara för att få träffa dem). Förresten är det någon som vet om man själv får bestämma om man vill bli filmad eller inte?

Jaja, vad tycker ni? Söka eller inte söka?

Veckans: To die for

Härmed inför jag Veckans To die for på min blogg.
"To die for" är någon/något jag kan dö för...eller ja, ta det inte bokstavligt. Men jag tror ni förstår principen.

Äran att bli den allra första To die for, blir ingen mindre änmin just nu absoluta favorit Ami James från tv programmet Miami ink. Han är snygg och verkligen en jätteduktig tatuerare och därmed även en jätteduktig konstnär. Ett av mina mål här i livet är att resa till Miami och bli tatuerad av honom.

image80

5 mars -I've lost my faith

Har varit fint väder idag också, vilket vi gillar. Vi slutade även skolan tidigare för vi hade ingen engelska. Just nu har jag en paus från mitt pluggande, min hand blev för trött av allt skrivande. Hungrig är jag också.

Igår ringde jag ca. 4 samtal till för att få tag i glasblåsaren (ingen idé att nämna namn). Fick inget svar, min pappa testade att ringa hennes man...inget svar. Min mamma testade ringa henne senare på kvällen...inget svar. Idag ringde mamma igen iallafall och fick svar, nu är allt ordnat så jag kan komma dit. Dock har jag tappat gnistan för det helt. Tyckte det verkade jätteroligt och intressant i början men efter dessa mindre roliga samtal och inga svar känner jag mig inte alls pigg på det. Jag blir så fruktansvärt arg på att när man själv ringer och säger att man går första året på gymnasiet så behandlar dem vuxna en som om man vore dum i huvudet och inte lika mycket värd. När sedan en vuxen ringer är man jättetrevlig och bla bla. GIVE ME A BREAK. Jag är fan inte tappad bakom en vagn.

Och kan någon påminna mig om varför jag går floristlinjen, nu igen?

Ska titta på Made nu iallafall.
Keep the faith

4 mars -solstrålar mot kinden och tappra försök

image79Visst är det underbart väder idag? Nu kan det förbli såhär, vill inte ha mer regn och slask och sådant.
Har varit i skolan idag, har en hänt något särskilt men har varit en bra dag. Jag borde dock verkligen sluta klaga så förbaskat. Alltid att man hittar något som är fel. Det ska det bli ändring på.
Igår och idag har jag varit tapper iallafall, gjort tappra försök. Vi håller på med en kurs som heter hantverksorientering, vi ska fördjupa oss om ett annat hantverk än floristyrket. Min mamma gav som förslag att jag kunde ta glasblåseri eftersom att vi känner en som jobbar med det. Vi ska ut på arbetsplatsen en halvdag, så jag skulle då kontakta henne. Min pappa hade pratat med henne man och han hade sagt att jag kunde ringa på måndag (alltså igår). Jag ringde, men hon sa att hon inte visste om hon kunde ta emot mig för dem har mycket att göra nu och hon var inte på jobbet och kunde inte kolla i kalendern, hon bad mig istället att ringa imorgon (idag alltså). Så jag ringde när jag kommit hem från skolan. Någon annan svarade på hennes mobil och sa att hon var upptagen just nu och jag skulle ringa tillbaka vid 17.30. Så snart ska jag ringa igen och nu får det bannemig vara sista gången, annars ger jag upp. Dock inte nog med det, hon har inte en aning om vem jag är...vet inte att jag är dotter till mina föräldrar som hon faktiskt känner och hon har inte verkat allt för trevlig. Jag hatar otrevliga människor. Här lägger jag ner min själ för att verkligen försöka, likadant på apu:n och vad få jag för det? Stressigt och otrevligt tillbaka. Nej tack sådant klarar jag mig utan!

Solen skiner idag och ikväll är det kör, vilket vi älskar. Till slut vill jag bara tillägga att boken Allis med is är vackrare än alla andra böcker. Den boken, dem orden är att dö för.

3 mars -Delta Goodrem

image76Idag på datakunskapen lyssnade jag och Filippa lite på Delta Goodrem. Gud vilken otroligt vacker röst hon har. Varför jag har inte lyssnat mer på henne förut? Bra låtar också. Och inte nog med det, hon är otroligt vacker också. Så det blir till att lyssna mer på henne!

För övrigt känner jag mig ganska nöjd med den nya designen på bloggen, så tror inte jag kommer göra mer ändringar nu. Kanske att headern byts ut. Vill tacka Diana för den snygga hon gjort iallafall.

2 mars -Ett styck syster

Söndag idag, har varit en stund med min kära vän Désirée (samma person som Bella). Vi räknade faktiskt lite matematik, sen gav vi upp och satte oss och tittade på Shrek den tredje. Den var ganska bra, fast inte lika bra som dem andra. I eftermiddag har jag målat lite och så har bebiskusin varit på besök. Jag har även pratat med min syster i telefonen, mycket trevligt. Hon har fått igång sin dator så nu kan vi prata med varandra ändå :)

Just nu har jag en förbaskad huvudvärk, inte alls roligt. Får väl ta och leta upp panodil sen. Resten av dagen ska jag iallafall räkna lite till matte, sen blir det miami ink och andra avenyn, vilket vi älskar.

Hoppas ni alla haft en bra helg.
Keep the faith


1 mars

image73Min ombyggnad av bloggen fortsätter, på bilden kan ni se en av sakerna jag har lyckats fixa idag. Dock kommer bloggen antagligen inte bli så bra och så hightech som jag vill eftersom att jag inte riktigt förstår mig på det där. Men som ni ser så ny design och fräsch och snygg kommer den bli. Håll ut ett litet slag till bara, så kommer den vara klar inom kort.

Idag har jag haft en riktig tv-dag, massa bra program.
Melodifestivalen ikväll, som jag följer slaviskt. Har inte hört låtarna så noll koll på vilka som är bra, men jag hoppas Sibel och Charlotte Perelli går vidare iallafall. Såklart hoppas vi ju på något lika extremt roligt från Björn Gustafsson, som vanligt.

Imorgon ska jag hinna med ännu en tv-dag, Bella och plugga. Får se hur det går. Bella blir det iallafall :)


Keep the faith

Under Ombyggnad

image72