...Och han kysser som en karl ska

Har haft några väldigt mysiga dagar hemma hos Andreas. Vi har lagat riktig mat, badat bubbelbad, sovit, städat och bara myst. Det har nästan känts som om att vi bodde själva i vårt egna hus, haha. Men det får vänta lite innan det blir på riktigt. Väldigt mysigt har vi haft det och jag vill inte alls gå tillbaka till vardag och jobb!

Nu sitter jag hemma i min säng, har tänt ljus, lyssnar på bra och dricker chai latte. I veckan blir det en del jobb och det är inget vidare att jobba varken morgon eller kväll nu. Mörkt, mörkt och ännu lite mörkare. För mig som är mörkrädd är det ju helt värdelöst, men men vad ska man göra?!


Like a skyscraper


Demi Lovato är så grymt bra!


Torsdag

Klockan är strax 22.30 och jag har precis fixat klart matlådan tills imorgon. Pyttipanna blir det, jag vet, inte så jävla roligt och inte så jävla gott. Men vem fan orkar fixa??? Blir en heldag på jobbet 7-16. Precis som alla andra gånger undrar jag hur i hela friden jag ska orka?!?! Men jag har ju lyckats varenda jobbdag tidigare så då gör jag nog det imorgon också.

Har träffat tjejerna på stan idag på Fenix, som vanligt. Har dessutom tränat step ikväll med Nina, så känner mig duktig! Längtar tills imorgonkväll då jag bara ska chilla och titta på idol!

Puss och godnatt :)


Sen en tid tillbaka

Kom ganska nyligen hem från ett yoga-pass som jag och Nina var på. Grymt skönt och avslappnande. Vi båda kände att vi gärna skulle vilja ligga kvar där över natten, haha!
Tidigare idag träffade jag Louise på stan, efter många om och men lyckades vi bestämma oss för ett matställe och satt mest och snackade bara. Blev att titta i lite affärer med. Är ovanligt trött idag, det var jättejobbigt att stiga upp ur sängen strax innan kl 10 imorse och känner mig bara trött, trött och lite till trött idag. Önskar att den där tröttheten som suttit i enda sen i somras bara kunde försvinna! Vissa dagar är värre än andra, som idag tex. Men jag vill inte vara den som klagar, livet rullar ju på ändå.

Imorgon blir det lunch/fika på stan igen och kanske ett träningspass på kvällen.

Tyck synd om mig nu

Idag har jag jobbat en liten sväng, med betoning på liten. 3 timmar fick jag hoppa in idag. Knappt lönt, men alltid något. Just nu så gillar jag dock mitt soft-liv väldigt mycket, så klagar inte. Jag gör inte alltför många knop om dagen, har mitt lilla tv-schema och lär mig viktiga saker varje dag när jag tittar på Sjunde Himlen, haha!

Ärligt talat så blir jag lite rastlös och vill gärna hitta på saker var och varannan dag. Träffa vänner eller gå på stan bara. Söka något annat mer fast jobb, har däremot inte slagit min tanke!


Storm in my head

Något som skrämmer mig och som jag är väldigt rädd för är framtiden. Jag sitter dag ut och dag in och försöker bestämma mig för vad jag vill göra, vad jag vill bli. Dem där frågorna har gnagt lite extra på en, enda sedan dagen efter studenten. Nu känns pressen större än någonsin, jag känner mig stressad och förvirrad. Plötsligt har alla (förutom jag och Linn) i vårt lilla tjejgäng börjat plugga och bestämt sig för vad dem ska göra resten av sina liv. Men jag verkar vara den enda som inte vet.

Jag förstår inte, varför fick alla så bråttom? Vi är ju inte mer än 20 år, vi har ju all tid i världen. Men jag antar att om man vet vad man vill så är det väl bara att köra på. Vissa har ju inte heller det där behovet av att resa, upptäcka världen, slappa, tjäna pengar. Vissa bara vet och vissa kör på det direkt. Ska jag vara ärlig, är jag ortoligt avundsjuk på dessa människor, jag önskar att jag också visste. Fast, även om jag vet så är jag inte redo att börja plugga på högskolan, jag är inte redo att ta det stora klivet in i vuxenvärlden!

Egentligen vill jag nog ut och resa, jag var jättepepp på att åka som au pair till USA. Men båda mina sällskap bestämde sig för att börja, just det, plugga och plötsligt blev jag väldigt osäker och nu har jag skjutit på mitt bestlut i någon månad. Jag vet inte om jag vågar åka själv och sällskap verkar det ont om. Vissa säger att det bara är att bestämma sig, men jag kan inte bestämma mig! Tänk om jag åker till USA och bara har världens

hemlängtan, tycker att det är pest och pina. Tänk om jag åker till USA och det blir det roligaste jag någonsin gjort?! Hur ska jag kunna veta? Dessutom vet jag inte hur det skulle bli att ha ett långdistansförhållande, jag skulle sakna Andreas så mycket att det skulle göra ont!

Jag känner mig ensamast i världen och vet inte vad det ska bli av mig. Vet inte vem jag ska prata med och önskar att någon bara kunde bestämma och säga till mig vad jag ska göra.

/Ett långt inlägg från en bekymrad Malin