Onsdag 20:02

Plugg + jobb + annat tjafs.
Hörs en annan dag!

I'm taking a roadtrip

Efter en vecka fylld med skola och jobb, tar jag nu helg. Fast imorgon drar jag och tjejerna på weekend i Göteborg. Vi ska hälsa på Madde. Shoppa, mysa och lite fest kanske. Ska bli så kul att komma iväg lite och hitta på något kul.


HAHAH! Hittade snyggaste bilden på Madde från Magaluf-resan.
Tror hon bjuder på den!


Hello sunshine
Tog en lång promenad i vårsolen tidigare idag. Vårjacka på, men blåser ju som tusan så tog en halsduk också. Efter typ 30 min powerwalk var jag dock jättevarm! Hälsade på alpackorna, som var lika söta som vanligt. Dock verkade den gråa lite förkyld, nös två-tre gånger! Haha. Nu borde jag skärpa till mig och göra skolarbere faktiskt!


Great lake love

Idag är jag helt ledig! Ingen skola och inget jobb, hur skönt som helst. Har ätit frukost i lugn och ro, utan att stressa. Dessutom är det fint väder, så blir nog en liten promenad sen. Nu sitter jag här i morgonrock och beundrar H&M's conscious collection som släpps i butik 14 april. Är speciellt sugen på klänningen med den djupa urrigningen. Synd att man inte tar studenten i vår, klänningarna från kollektionen hade ju passat perfekt till det!

 


:(Lite smått irriterad för tillfället!


Me and my drum

Bilder från i lördags när jag var hos Nina med några av tjejerna och kollade på Melodifestival-finalen.
Vi beställde kinamat, men det blev nog mer över än vad vi åt. Gott var det iallafall och en himla trevlig kväll.


It takes a fool to remain sane

Veckan i sin helhet:
Måndag -Jobb och träning
Tisdag -Skola, lite plugg och kör
Onsdag -Skola, städa rummet och träna(?)
Torsdag -Skola, jobb och träna(?)
Fredag -Ännu en gång se om jag kan bli blodgivare, skola och fika(?)
Lördag -Mys med pojken
Söndag -Mys med pojken

Bra att jag håller koll på mig själv så jag vet vad jag ska göra alla dagar i veckan. Jag börjar få rutin på livet, går upp tidigt och lägger mig tidigt. Det är bra och gör även att man uppskattar sovmorgnar och lediga dagar mer. Känner mig även på bättre humör nu, är gladare och har mer livsglädje. Att vara arbetslös en hel höst var hemskt verkligen!

Nej lägga sig tidigt som sagt, jag är trött nu och tänkte läsa lite i Harry Potter innan jag somnar. Det rensar tankarna lite så man inte ligger och grubblar som en idiot och inte kan somna. PUSS PÅ ER!

Melo


Så var det avgjort! Känns helt okej att Eric Saade vann, jag gillar honom!
I övrigt var Danny jäkligt bra också plus Swingfly där Christoffer Hiding var med på ett hörn ju.
Såg finalen hemma hos Nina, men kommer bilder från det en annan dag.

Läggedags nu då det är jobb som gäller imorgon.


This is the point of no returnKom hem från skolan för knappt en timme sedan. Har bytt om till myskläder och tänkte att jag skulle kolla på det senaste OTH-avsnittet innan jag tar tag i pluggandet. Men vad är detta? Tror bestämt att det är säsongsuppehåll och inget nytt asvnitt har kommit. Åh jag som hade längtat, nu är jag lite irriterad!! Inser ju då också att jag inte har någon ursäkt för att inte börja plugga. Prov på fredag eftersom att jag missade det i tisdags.Ska bara kolla liiiite till på internet innan jag tar tag i det.


You're beautiful


Var ganska fint att vakna idag när man såg solen lysa igenom persiennerna.
Ge mig fler soliga dagar och ge mig våren!! Var även fint att tröffa min pojke idag ♥


Just the way you are (drunk at the bar)


Förresten, Brian McFadden's nya låt är ganska nice!


Ain't no sunshine

Trött som en åsna är jag! Har minsann börjat jobba lite regelbundet på Hörnhems handelsträdgård. Har fått mars ut (några dagar i veckan), men har insett att 7-16 jobb inte riktigt är min grej. Får hur som helst stå ut dem dagarna jag har och vara glad att jag fått något jobb överhuvudtaget...typ. Var dock inte så glad över att behöva åka ifrån Andreas igår och inse att vi nu har ännu mindre tid med varandra, precis som att vi inte redan träffas sällan nog.

Annars är det skolan som gäller. Prov på fredag, då jag missade det i tisdags. Och ikväll ska jag pallra mig iväg och träna, har slöat nu i en vecka, eller jag skyller nog på att jag varit lite sjuk faktiskt.

Missing


Saknar violorna lite. Får hälsa på och fika lite inom en snar framtid!


Stuck in the moment

Mår betydligt bättre idag (inga spyor). Men har stannat hemma och kurerat för säkerhetsskull. Magen gör allt lite ont då och då. Efter två dagar hemma i pyjamas känner jag mig redan uttråkad och rastlös. Imorgon får jag nog minsann gå ut en liten runda, få lite friskluft och så. Kanske även borde ta tag i mitt religionsarbete imorgon, så att det blir klart.

Övrigt som jag tänkt/ska göra i veckan är att klippa mig, köpa födelsedagspresent till Andreas, söka ett jobb...varför blev jag sjuk nu? Det har jag ju inte tid med!!! Men man får en bra ursäkt till att sitta och titta på OTH hela dagen och äta piggelin :)