Nyårsklänning: check!

Har letat överallt, på varenda hemsida och i varenda affär i stan efter den perfekta nyårsklänningen (ja, jag är ute i god tid), men har inte hittat någon. Antagligen kommer det in fler när det börjar närma sig. Så kom jag iallafall att tänka på klänningen från H&M's conscious collection som jag köpte i början av sommaren. Tyvärr hade jag köpt en för liten och det blev aldrig av att jag fick tag i en större. Nu hittade jag iallafall 2 st i stl 38 uppe på tradera, varav den ena bara var uppe i 249 kr så jag la mitt bud idag (första gången jag budar på tradera) och jag vann auktionen!! Så glad :D Hoppas verkligen att den passar nu med, annars får det fan bli hårdträning fram tills nyår eller nåt! Haha. Sjukt snygg är den iallafall!Garderobsrensning!

Har rensat ut lite i garderoben och lagt upp några plagg på tradera. Tycker dem är för fina för att "bara" skänka bort eller slänga, så hoppas att någon vill köpa dem! Ni hittar mina auktioner här.

Säljer bla den här klänningen

Stay with me

Jag tycker att det är ganska roligt att berätta för min pojkvän hur han sover, om han snarkar, hur han ligger osv. Det händer ibland att han lägger sina ben över mig på något konstigt sätt och där ligger jag fastlåst och såhär lät det igår när vi pratade om det:

Jag: Andreas, ibland ligger du över mig när du sover.
A: Men det är ju för att jag skyddar dig!
Jag: Skyddar du mig? mot vadå?
A: Mot mardrömmar och annat..
Jag: Aww, vad snällt av dig. Då är det ju okej om du ligger över mig.

Ibland är han för fin min pojke!


To do

Dagens to do-list.

♥ Titta på Grey's och Sjunde himlen
♥ Duscha och klä på mig
♥ Diska alla mina loppisfynd (som jag tänkt göra nu i en evighet)
♥ Rensa ut lite kläder
♥ Träna
♥ Pussa på Andreas

I need you here beside me


I need you here beside me
I can't face this on my own
You'll keep me here
Keep me fighting strong
'till the break of dawn
'till the fear is gone
Just carry me on...


Under the mistletoe

Har jobbat idag, 13-20.30, det blir bara mörkare och mörkare om kvällarna vilket jag finner väldigt obehagligt. Imorgon ska jag iallafall på det igen kl 7.00, så inte mycket vila emellan. I lördags skrev jag högskoleprovet för första gången. Jag var så sjukt nervös och var helt övertygad om att det skulle gå åt skogen. Det kändes helt hopplöst när jag satt där timme efter timme och kryssade i vad jag trodde kanske kunde vara rätt svar. Jag vågade inte rätta det förän igår. Mitt mål var att få 0.7-0.8, men med tanke på att det var första gången och det kändes så illa vågade jag inte tro på att jag skulle få mer än 0.2-0.3. Sen som sagt, rättade jag det, letade fram en tabell från i våras och blir helt chockad när jag inser att jag antagligen skrivit just 0.8!!! Får ett riktigt, slutgiltigt resultat 21 november. Känner mig riktigt stolt oavsett.

Nu sitter jag och lyssnar på Justin Biebers julalbum. Hans röst har mognat så mycket och det låter så annorlunda, men så bra! Tänk att jag bloggade om honom redan 2008, innan han hade blivit en stor världsstjärna. Skulle alltså vilja påstå att det var jag som upptäckte honom! JUSTIN DU BORDE SKICKA MIG ETT TACKKORT!! Haha