Vi är bättre än grå

Mitt sommarvik har slutat och jag har varit ledig i en vecka. Dock känns det som flera veckor, jag har sovit lääänge på mornarna och mest tagit det lugnt. Passat på att pussa på min pojke en massa har jag gjort också. Dessutom har jag hunnit med två rundor till Malmöfestivalen.

Förra söndagen var jag, Filippa och Amanda där och såg Daniel Adams-Ray och Veronica Maggio. Det blev andra gången jag såg dem båda denna sommaren (coolt!). Adams-Ray var så galet bra! Mycket bättre denna gången än i Kristianstad (kanske hade med stämningen att göra). Men åh jag är så förälskad i den mannen, GRYM!!!! Och i fredags var jag, Fanny och Lasse och såg The Ark. Ola Salo är ju fantastisk, men tyvärr stod vi så långt bak att vi såg väldigt dåligt. Och JA jag ska lägga upp bilder!

Imorgon ska jag jobba igen, ett 7-16 pass och jag vet i tusan hur jag ska orka detta. Bara att bita ihop, så kommer det att gå bra.


hur söt är han inte när han ler sådär, Daniel Adams-Ray?!


Hold on to the night


världens sämsta webcam, men vad tusan. Fest ikväl!!!


I'm a fool for you


mitt hår fick jättefina lockar efter att jag haft det uppsatt under dagen när det varit blött :)

Nu är det färdigjobbat för denna veckan. Har bara fyra dagar kvar på jobbet, hur skönt är inte det då? Ikväll ska jag iallafall ha lite kvalitetstid med min pojke, lite mat och bio! Vi har tyvärr inte riktigt hunnit träffats och va med varandra ordentligt på hela sommaren. Jobbar inte jag så jobbar han, trist!

Imorgon är det fest igen, sista utgången med hela tjejgänget för den här sommaren. Sen försvinner alla på sitt håll igen.


Come away with me, it’s gonna be all right just breathe

Hej hej hej!!! Ja, jag lever (fast ibland kan man ju undra). Idag är det lite halvtrist väder som det varit i hela sommaren typ, så jag tänker nog passa på att göra lite ärenden på stan. Ska sticka inom tatueraren och boka tid till att fylla i min tatuering. Är så himla sugen på att göra en ny också, men det får vänta ett tag till. Sen ska jag nog gå inom och hälsa på violorna, var ett tag sen jag var där. Saknar dem lite och där finns ju alltid så fina saker att titta på. Dessutom ska jag lämna in min mobil, jag håller på att bli galen på den!!! Synd, när den är så pass ny.

Nehe, får väl gå och klä på mig. Hoppas ni får en bra dag :)