I wrap my arms around you

 
 
Underbara, älskade Brian McFadden. Hade nästan glömt hur bra han är!

Westlife, The farewell concert 120623

Här kommer lite bilder från konserten! Den var som sagt alldeles underbar och fantastisk! Jag har jättemånga bilder, men här kommer ett urval av några.
 

Dublin, Irland 22/6-25/6 2012

Nu är jag hemma från Irland igen, vi kom hem sent igårkväll. Vi har haft en jättebra helg i Dublin! När vi kom dit på fredagen var vi alla ganska trötta och gjorde inget särskilt under dagen. På lördagen shoppade jag en del. Sofie och Maggan bestämde sig för att köa till konserten ganska tidigt men jag, mamma och pappa gick inte dit förän efter insläppet hade varit (och fick trots det lika bra platser). Konserten inleddes med 4 stycken förband, bland andra Jedward och The wanted. Själva konserten med Westlife var helt fantastisk! Riktigt bra show och helt underbar. Dem höll tårdrypande tal och tackade för dessa 14 åren. Jag var tårögd och herregud vilken stämning det var där, underbart! Bland det bästa jag varit på!
 
Söndagen tog vi oss lite utanför staden till Blackrock och Bray, strosade på strandpromenader, åt mat och tog det lugnt. Måndagen turistade jag, mor och far. Besökte två kyrkor och Guinness och sedan var det hemfärd. Vi bodde på ett lite halvt ofräscht vandrarhem som var väldigt lyhört, men vi spenderade ingen större tid där så det var lugnt. Nu känns det trist att vara hemma igen...
 
 
 
 

You raise me up

Nu närmar det sig mer och mer! Packning är i princip klar, ikväll åker vi till Danmark sover natten där för att imorgonbitti ta flyget från Kastrup till Dublin! Ska bli himla roligt att resa till Irland, har aldrig varit där innan. Men framförallt att få se Westlife!! Som sagt det är sorgligt också, men mest roligt! Lyssnar igenom massa låtar nu och taggar.
 
Kommer tillbaka på måndag.
 
 
Westlife i Hyde Park på Proms in the park förra året där vi också var (man kan säkert skymta oss där någonstans).

I'm a vegetarian and I ain't fucking scared of him

Jag är inte direkt känd för min matlagning. Jag är inte särskilt bra på att laga mat och jag tar mig aldrig tid att försöka lära mig. Tycker inte alls det är kul faktiskt, framförallt är det väldigt tråkigt att stå och laga mat till sig själv och sen äta själv ockå! Men ibland får man ju skärpa till sig och göra någon vettig mat, så igår blev det varm smörgåstårta. En av de få rätter jag kan laga som mamma lärt mig, väldigt lättlagat och gott.
 

Us against the world

Nu är det bara fyra dagar kvar tills vi står där i Dublin på Croke park arena och ser Westlife en sista gång.
Längtar galet mycket samtidigt som det är väldigt sorgligt. Världens bästa pojkvän ♥

Hope it's nice where you are


Now look at me I'm sparkling

Med risk för att låta som Blondinbella nu, men det här är nog den bästa egoboost-låten som finns!
Blir så grymt pepp av den och Katy Perry är så cool!

Den enda regeln är att du ska ha så jävla kul

Ett litet kollage med bilder från Andrea's 20-årsfest 2 juni och förfest förra lördagen.

Everything's more fun with a friend

Idag när jag hämtade posten låg där ett kuvert adresserat till mig! Såg på handstilen att det var från Emmy och i kuvertet låg ett jättegulligt kort. Blev sååå glad! Tänk vad ett litet kort kan göra...


Svalkar vinden, värmer solen?


Här sitter jag...


...och dricker en smoothie och tittar på 17 again. Känner spontant att jag vill gifta mig med Zac Efron!


Till Jens!Titta Jens! En av "våra" vildkaniner i en snygg vildkaninfärg. Dessutom äter dem morötterna man ger dem!


My mind forgets to remind me, you're a bad idea

ÄNTLIGEN skiner solen! Fina sol, du har varit så saknad. Jag har redan hunnit jobba en sväng, men nu är jag hemma i sängen igen. Ska vila lite nu och sen får jag nog pallra mig ut på en promenad. Ikväll samlas hela tjejgänget igen och kickar igång sommaren!


Bild från i onsdags när vi var och firade diamantbröllop på Sofiero.


He charmed you off to who knows where

Ledig dag idag och jag är redan vaken, har varit vaken sen strax innan 7. Har nämligen haft en skypedejt med Joel i Kanada. 8 timmars tidsskillnad så det är lite knepigt att få till tider som passar båda. Fick bli tidig morgon för mig och sen kväll för honom. Måste säga att skype är en himla bra uppfinning!

Idag ska familjen till Helsingborg tillsammans med en del av släkten på pappas sida. Vi ska äta god mat (förhoppningsvis) och fira farmor och farfars diamantbröllopsdag. Tycker det är så grymt coolt att de varit gifta så länge! Häromveckan hade mormor och morfar guldbröllop. Jag hoppas att jag också får uppleva det!

En annan sak jag kan berätta om är att jag gått klart min diabeteskurs och klarade provet. Så har därmed diabetesdelegering nu!p.s ser designen på bloggen helt galen ut, tryck på F5


But I liked it better when you were on my side

I lördags var jag, mamma och sofie och hjälpte mormor och morfar på en loppis. Jag fyndade som vanligt lite grejer (är himla bra när mormor betalar). Jag älskar loppisar och second hand, tycker det är en härlig känsla över sakerna, om dem är i bra skick det vill säga. När jag väl flyttar hemifrån kommer nog halva mitt place bestå av loppis/second hand-fynd! Billigt och bra!


Notblad, Ghost busters soundtrack, porslinsburk, 7 st snapsglas och några stycken flaskunderlägg.


Fina underlägg i glas att ställa flaskor på eller kanske ha ljus på. Var nog 6-7 st.


7 st snapsglas. Har redan några andra liknande fast med grön fot som jag fyndade på en annan loppis.


En fin porslinsburk som man tex kan ha te i.