Tatuering


Yes, jag tatuerade mig i tisdags och är såå nöjd!
(ser lite konstig ut på bilden, men den håller ju på att läka och så).


Leave without a second glance
Turn right, into my arms
Turn right, you won't be alone
You might fall off this track sometimes,
hope to see you at the finish line.


Not over you

Lyssnar nu på Gavin DeGraws nya låt Not over you. Och det låter så bra som det alltid gör med Gavin! (hoppas på konsert nästa år). Dessutom har jag de senaste två dagarna kommit fram till att Veronica Maggio är ganska bra. Inte nog med det, nu när jag ändå tjatat massa musik, James Blunt har konsert 16 juni i Köpenhamn. OM jag ska dit. Åååh som jag längtat att få se honom live igen, fint som tusan :)

Under samme sol

Idag passade jag på att ta en riktig sovmorgon, skönt! Bakade scones till frukost för att lyxa till det lite. Något man gör alldeles för sällan (antagligen för att man aldrig hinner). Nu sitter jag här, lyssnar på Vincents nya låt och funderar på huruvida jag ska gå ut på en liten promenad eller inte?! Men kan ju inte sitta inne och förslappa mig helt idag. Så en liten promenad och sen lite plugg.


You're the light that makes my darkness disappear

Idag är en sådan dag då man helst hade velat stanna under täcket bara och inte göra något alls. Vilket jag i princip nästan har gjort. Borde ha börjat på mitt skolarbete, men det enda jag orkade göra var att leta upp lite fakta och faktiskt hitta i tv-tablån att det ska gå en dokumentär om just amish på TV4 fakta på lördag (kl 01.25 typ = spela in). När jag tänker efter vill jag nog helt ligga under täcket hela den kommande veckan. GAH ge mig lite motivation vavavavaVVVAAA??!!!!

Nej nu ska jag försöka sova och sakna hjärtegrynet lite till. Två veckor har gått, två kvar.

22.21

Det här med att läsa 100 poängs-kurs på en termin var nog inte min grej. Så nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av BB för att pigga upp mig själv!

There’s a fire starting in my heart


Har tagit en liten paus från pluggandet. Lyssnar på bra musik och kollar på inspirerande bilder på weheartit. Imorgon har jag sista provet i historian och det måste gå jättebra, annars har jag gått kursen helt i onödan. Lite världskrig är det bland annat prov på iallafall. Sen har jag bara ett arbete kvar i religionen och därefter är jag finito med skolan...för den här gången.

Har även träffat Emmy lite idag, för imorgon åker den fisen iväg till Grekland i tre veckor. Åh jag vill också ha sol och värme. Hoppas att vädret bättrar på sig här hemma. Och ja, nu är man utan både pojkvän och bästa vän, lite trist. Som tur är har jag så många andra fina vänner som piggar upp. Dessutom har jag ju börjat grå bredvid på sommarjobbet och ska göra det några dagar till. Så det är ingen brist på saker att göra.

Nej nu åter till historiaboken innan BB börjar.

 


Eurovision song contest

Igår var det ju äntligen dags för ESC, vi satt bänkade hemma hos Louise och laddade som tusan!
Fy tusan vad Eric var bra! Så här bra har vi inte placerat oss på hur länge som helst. Är så stolt. Var roligt att få höra också att Saade vann semifinalen i torsdags. Vi var tydligen storfavoriter. I övrigt tyckte jag att Irland och England var riktigt bra också.Jag och Nina gjorde fina cupcakes för att visa vårt stöd och riktigt komma i stämning.


Nu kan du få mig så lätt


Håkan Hellström 8 april i Kristianstad


Painting flowers

Kändes måttligt kul när jag kom till skolan idag och jag och min lärare insåg att det bara skulle bli vi två. Jag fick därför så snällt åka hem igen. Åhh så irriterande, jag som gick upp tidigt och allt. Fast när jag kom hem passade jag på att städa mina rum, som varit i behov av det i någon vecka nu. Skönt att få det ur vägen! Nu borde jag ju dock sitta med näsan ner i historiaboken, men orkar inte riktigt...ska fixa något att äta istället innan jag drar in till stan igen.

Grannens körsbärsträd är i full blom, så jag passade på att ta lite bilder. Tycker rosablommiga körsbärsträd är sååå vackert. Fullkomligt älskar dem!
p.s snacka om brist på fantasi när man använder samma rubrik på inlägg som man gjort tidigare.


07.43

Godmorgon!
Är uppe tidigt idag för jag har en lektion nu på morgonen. Är trött som bara den, har varit bortskämd med sovmornar nu den senaste tiden sen jobbet tog slut. Skulle egentligen tagit bussen 07.25 men ångrade mig lite snabbt och bestämde mig för att jag tar bilen istället. Då kommer jag hem snabbare sen också och behöver inte stå och vänta på bussen i stan.

Kl 13 idag blir det fika med tjejerna, ska bli trevligt. Efter det är det bara hem och plugga som gäller. Har sista provet i historia nästa vecka och det måste gå bra dåva...har ta mig tusan inte läst kursen en hel termin för att bara få något godkänt inte!!!

I need you like a heart needs a beat

Idag har hjärtat åkt iväg. Han ska vara borta i fyra hela veckor i Slovenien (av alla jävla ställen!!). Nog för att vi är vana att inte träffas så ofta, men fyra veckor tycker jag nog var att ta i! Hur som helst, sen när han kommer hem är det nästan dags för studenten...tiden bara försvinner iväg.

Denna veckan har jag jobbat lite i en blomsteraffär i Mjällby, har fått imorgon också sen får vi väl se hur det blir. Sommarjobb är iallafall firrat och det är lite plugg kvar. Så inte hela världen ifall jag inte får jobba så mycket nu de närmsta veckorna (kan man skriva så utan att riskera jobben? haha).


Dance so good


Idag ska jag på bal med min prins. Ska bli spännande, jag är lite nervös faktiskt.
Men ska bli kul att få sätta på sig den fina klänningen igen och bli fin i håret!