31 maj -slappedag

Sov länge idag, orkade inte ens ta mig upp till miami ink. Denna dag har jag bara slappat, lite kvalitétstid med mig själv...eller nej inte riktigt. Solade i några timmar och läste RV. Hade först tänkt mig stranden, men var så trött och seg att jag orkade inte följa med pappa, så det blev trädgården. Ja det är väl det enda jag gjort denna dag. Tog mig en dusch innan också för att bli fräsch, unnade mig även hårinpackning. Snart börjar sommarkrysset, men funderar på att titta på film istället. Har en film här hemma som jag ännu inte sett.

Har kommit på att jag missat To die for nu en vecka eller två, men lugn det kommer snart! Hade en bra sak innan, har dock glömt vad det var :P

Haha nu ska jag fylla på min vattenflaska och softa någon annanstans.

30 maj -Danmark

Tänkte berätta om vår resa till Danmark.

Jag gick upp ca. 03.40 på morgonen för att klä på mig och fixa allt. Bussen avgick 05.30 från stationen i Kristianstad.
Vi åkte över till Danmark och första stoppet blev på Gröntorget. Det är som en gigantisk lokal där de säljer blommor, allt från snittblommor till krukväxter och stora träd. Där gick vi runt i någon timme och kollade på alla vackra blommor. För min del blev det att jag köpte en bunt gula rosor och rosa callor....jättefina (är helt kär). Vi gick även över till en krukaffär, men tyckte inte det var mycket att hurra för. Dessutom behöver jag inga krukor eller vaser så kan vara därför. Sedan hoppade vi på bussen igen och åkte till Botaniska trädgården. Jättevackert, många växter och även växthus. Vi satte oss på några bänkar och fikade (eller de andra fikade jag hade redan ätit upp min mat). Några ankor kom och hälsade på oss, däribland söta ankungar. I växthuset var det galet varmt så blev inte att vi kollade där särskilt mycket.
Efter Botaniska trädgården gick vi upp till Ströget, där spred vi oss sedan för att shoppa.
Jag var jätteinställd på att shoppa loss, men jag hittade inte en enda sak...inte ens en liten scarfs. Efter ett flertal stopp i butiker letade vi upp mat, för mig blev det en kinabox och de andra jag gick med tog varsin pØlse. Vi satte oss på rådhusplatsen (heter det så) och åt. Tittade på människor. Sedan köpte vi glass.
Efter en lång varm, härlig och toppendag åkte vi bussen hem igen och var hemma strax efter 17.00.

Var en väldigt bra dag men jag är fortfarande ledsen för att jag inte hittade något att shoppa. För övrigt har jag även kommit fram till att jag vill flytta till Danmark när jag blir stor. Vet inte vad det är men jag älskar allt vad Danmark heter.

Här följer ett urval av bilder, fler hittar ni på min bilddagbok

joihklntftrd

uppdatering kommer så fort jag inte halvsover här vid tangentbordet.

Pusshej

Min idolSimon Cowell är faktiskt numera en av mina idoler. Killen (mannen kanske jag ska säga) är ju grym, hade det inte varit för honom hade Westlife inte varit så stora som de är idag. Vi hade inte haft Il divo eller Girls Aloud. Många kanske tycker att han är väldigt negativ och hård när han sitter i juryn i American Idol...sanningen är den att han vet precis vad han pratar om, han kanske inte alltid har rätt eller har publikens samtycke men han kan sin sak.
Jag vill bli en Simon Cowell när jag blir stor!

Nostalgisk

I söndags när jag letade lite bland mina skivor och cd-singlar så hittade jag låten Leave right now med Will Young.
Minns ni den? Oh jag har inte hört den på evigheter, men lika bra nu som då.

Enjoy

27 maj -Snart klart

Har varit toppenväder idag, känns bra. Fast jag kan inte sola så mycket, har fått massa eksem igen, över typ hela armarna. Satan i gatan vad det kliar...ett litet tips bara: Använd solkräm!
Idag i skolan tittade vi på Ronja Röverdotter på svenskalektionen, vi "läser" nämligen om Astrid Lindgren. Vi fick slippa matematiken för vår mattelärares nyckel hade blivit böjd så vi kom inte in i klassrummet. På idrotten var det 30 minuters testet som gällde. Man ska springa så mycket man hinner på 30 min, förra terminen när vi gjorde det sprang jag 4 km. Idag sprang jag 4,5 km +hade lite tid över. Känner mig väldigt nöjd faktiskt (för en gångs skull). Hoppas jag kan öka med 0,5 km nästa gång också !

Nu i eftermiddag/kväll är det lite plugg som gäller. Ska förbereda inför min redovisning imorgon. Ska berätta om mitt besök på Värmebaronen och om hur arbetsmiljön är där. Sedan är det engelska text +glosor som gäller. Det är de sista läxorna vi har den här terminen (om inte lärarna får för sig att ge oss mer). Ska även skriva klart loggboken innan sommarlovet.

Jag längtar så sjukt mycket tills på fredag. Då ska vi till Danmark med klassen. Ska åka jättejättetidigt för att först besöka gröntorget (säljer blommor där), sedan vidare till Butaniskaträdgården (stavning?) och sedan SHOPPING!!!!! Jag skiter i blommorna jag vill bara in till centrum och shoppa. Älskar Köpenhamn, en av mina favoritstäder...har dock iofs inte varit i så många andra stora. Men kommer bli toppen!

None

p.s Shamim, skriv till mig på msn, så pratar vi!

26 maj

Orkar inte skriva så mycket nu, så bjuder på en låt som helt klar är den bästa just nu

Bethany Joy Galoetti - Feel this


Morsdag

Ni har väl inte glömt att det är morsdag idag?

Jag vill iallafall bara säga att jag älskar min mamma och hon är bäst
och jag tänkte lägga in låttexten till låten A song for mama med Boyz II Men, som jag då såklart dedikerar till min mor.

You taught me everything
And everything you've given me
I always keep it inside
You're the driving force in my life, yeah

There isn't anything
Or anyone that I can be
And it just wouldn't feel right
If I didn't have you by my side

You were there for me to love and care for me
When skies were grey
Whenever I was down
You were always there to comfort me
And no one else can be what you have been to me
You will always be you always will be the girl
In my life for all times

[Chorus: ]
Mama, mama you know I love you
Oh you know I love you
Mama, mama you're the queen of my heart
Your love is like
Tears from the stars
Mama, I just want you to know
Lovin' you is like food to my soul

You're always down for me
Have always been around for me even when I was bad
You showed me right from my wrong
Yes you did

And you took up for me
When everyone was downin' me
You always did understand
You gave me strength to go on

There was so many times
Looking back when I was so afraid
And then you come to me
And say to me I can face anything
And no one else can do
What you have done for me
You'll always be
You will always be the girl in my life

Never gonna go a day without you
Fills me up just thinking about you
I'd never go a day without my mama

Floristarbeten

Här kommer bilder på de sista arbetena vi gjort i skolan för den här terminen1. Morsdagbukett
2. Formal bukett
3. Formal dekoration
4 & 5. Formal brudbukett

Början på slutet

Med risk för att jag blir ovän med personer. Det är dock inte alls det jag är ute efter, bara bekräftelse.
OBS! Detta är inte det inlägg jag länge funderat på att skriva.


Vi var menade för varandra, vi var bästa vänner, det var vi mot världen. Vi var verkligen menade för varandra för ingen hade den vänskapen som vi hade. Vem försökte vi lura? Vår vänskap klarade inte ens av minsta lilla vindpust.
Ni var svikare, värre än några andra jag träffat. Ni kunde inte bevara en endaste liten hemlighet. När vi pratade med varandra så pratade vi skit om andra, ni sa likadant som jag. När personen i fråga sen fick reda på detta var det bara jag som sagt något, ni var såklart oskyldiga som små lamm. Ni sa en sak till mig, och betedde er sedan som att ni menade något helt annat. Jag värdesatte vår vänskap, tiden vi hade. Ni brydde er inte ett skit. Jag har sagt till er innan att jag bara känner mig som en extra vän, ni säger till mig att så är inte alls fallet. Kan ni då förklara varför ni bara ringer till mig när era andra vänner är upptagna, varför jag bara duger när ni har det jobbigt och problem?

När ni skriver på bilddagboken om något som hänt, ni är deppiga så frågar jag vad det är. Frågar hur ni mår och om ni vill berätta. Jag ställer upp och lyssnar på alla era problem. Vad gör ni för mig? Ni frågar inte ens om jag vill hänga med er på lördagkvällen och umgås. Jag frågar helg på helg, dag på dag om vi ska träffas nu, om vi kan göra det där vi snackat om så länge. Nej, då är ni på annat håll. Ni säger att ni ska höra av er när ni kan, men ni skiter totalt i det och planerar in en massa annat istället för att ta tag i det här nu.

Jag vet att jag alltid säger att man ska gå direkt till personen och säga hur man känner istället för att snacka om det med andra. Jag skriver det här nu, sen om ni läser det eller inte är inget jag kan påverka. Jag hoppas bara att inte fel personer känner sig träffade utan rätt personer.

Allting var bara början på slutet!

24 maj -helg

Äntligen helg igen, skönt efter att ha gått en hel vecka i skolan. Vi har nu gjort det allra sista praktiska i skolan för den här terminen. Blev en morsdagbukett i torsdags och igår började vi på formalt binderi och vi hann med 3 arbeten: Bukett, dekoration och brudbukett. Ska lägga in bilder på det sen.
Idag var det först tänkt att jag och pappa skulle in till stan och titta på en kamera till mig, men bestämde med dessi att vi skulle ses kl14.00 och insåg att hinna in till stan kommer aldrig gå. Så skiter i det, vi ska vara hundvakt sen också åt morfars brors och hans fru hund. Massa söt är hon ! Ja som sagt ska jag vara med dessi sen, blir picknick i kohagen (=nostalgitripp).

Funderar på att designa om min blogg lite...frågan är om jag har orken (JAAA!)

None

22 maj

Här sitter jag i min ensamhet och väntar på att Eurovision ska börja, måste ju se hur det går för Perelli. Jag själv tror hon går till finalen men sedan kommer det inte gå så bra. Har inte gått så bra för Sverige på senaste tiden.
Idag i skolan gjorde vi en morsdagbukett, det var massa knepigt för vi hade minikrukväxter i och gick åt massa grönt för att täcka de här små plastkrukorna, men det gick. Mamma blev superglad iallafall. Har lite andra småplaner på vad jag ska köpa/fixa till henne, får se hur det blir.
Har annars varit en allmänt dålig dag, känt mig nere och så. Hade utvecklingssamtal, vilketgick hyfsat bra. Jag är bara så förbaskat trött på det eviga tjatet om att jag ska prata mer, vara mer muntligt aktiv, jag är för tyst....kan dem inte bara låta mig vara. Jag pratar när jag vill och det kommer med tiden, jag vet mycket väl att det påverkar mina betyg men låt det få göra det då! Jag blir så trött på allt. Längtar till sommaren nu, även fast jag först ska jobba i tre veckor så behövs det lite förändring.

För övrigt kommer min syster hem snart, 19 juni närmare bestämt. Hon är hemma hela helgen där. Kommer bli så toppen!

None

My love


I still think about you,
I still love you...
I truly do love you

Put all your trust in me


Hate is safer than love

19 maj

Så var det ny vecka. Har varit i skolan idag, och allt har varit som vanligt. Nu är vi inne på slutspurten och det känns great.
Är dåligt väder idag, lite tråkigt men av någon anledning känns det mysigt med regnet. När jag kom hem från skolan gjorde jag mig varm o'boy och rostemackor...mums!
Fick även brev idag om sommarjobbet, har nu blivit omplacerad och ska vara på miljö -och hälsoskyddskontoret (tror jag det hette), ska väl fixa med papper och sånt. Jag vet inte om det verkar jätterolig men jag ska inte klaga, jag ville bli omplacerad och nu blev jag det! Ska vara glas att jag ens fick ett jobb då ingen annan i min årsgång fick det.

Nu ska jag börja skriva på mitt arbetsmilö-arbete, så att det kan bli klart i tid. Tänkte även titta på Made som börjar strax.

Hoppas ni haft en bra måndag!
None

18 maj -Gospel

Igår var minsanns en seg dag, gjorde ingenting. På kvällen var jag hemma själv...skönt i början med sedan lite små tråkigt. Fast jag pratade med min bästaste syster i 2 h och chattade med Sofie...så blev helt okej. Gick och la mig riktigt sent med, har inte varit uppe så länge på evigheter. Idag tvingade jag mig upp iallafall för att titta på Miami ink. Sedan bar det av till Önnestad för att sjunga med kören. Idag hade vi vår sista konsert för den här terminen. Ellie var tyvärr sjuk idag med så jag fick sjunga vår låt själv, men det gick bra. Iallafall hade jag förväntat mig massor med folk, typ en fullsatt kyrka. Men öh nej, vi var nog fler i kören än i publiken, ärligt talat det var sjukt drygt. Sedan blev det mat och kaka och tack och hej.

Just nu väntar jag på att klockan ska bli 20.00 vilket innebär ANDRA AVENYN (Mohamed Said), massa kärlek till det.
Skola imorgon med, och heeeel vecka. Nu har vi bara två inlämningar kvar.

Snart snart snart, så fort jag har tid kommer mitt tankfyllda inlägg. Har 2-3 saker jag tänker på, så ska bara bestämma mig och spåna lite (haha vet i tusan om ni längtar egentligen, men jag gör det själv)

None


Ännu mer ren skär kärlek

Kära hjärtanes vad bra David Archuleta är. Söt och charmig och allt. Tror jag ska gifta mig med honom också.

16 maj -Massa mys

Idag var vi lediga, trots det var jag uppe med tuppen. Skulle nämligen med min moster till hennes jobb. Där fixade jag till ett skolarbete...fick svar på frågor, fick gå runt och titta. Så nu ska vi bara sammanställa allt till ett bra arbete. Det är ta mig tusan inte så enkelt. Bara jag får ihop något jag blir nöjd med så är det lungt (lungt tills jag får betyget).

Sedan var det hem i 1½ h och fixa till picknicken. Utöver rabarberpajen jag gjorde igår så fixade jag fruktsallad. Ja, sedan bar det av in till parken. Till en början var det jag, frida, nina, elin och louise och efter ett tag kom mia och efter ännu ett tag kom även Fanny och Emelie. Vi hade supermysigt och massor med mat. massor massor med mat. Men som sagt riktigt härligt, vi lyssnade på musik (sjöng med), åt maten och ehm i slutet blev det massa din mamma-skämt :P

Förresten minns ni att jag förvarnade om ett långt, personligt, tankfyllt inlägg? Jag har inte glömt det. Kommer inom kort, jag spånar på det. Så snart.

Här följer bilder från dagens mys

15 maj

När jag nyss läste igenom mitt förra inlägg märkte jag att jag lyckats stava fel på vartenda video...orkar dock inte ändra det. Tror nog att ni överlever.
Har precis läst ut min engelskabok på svenska...massa bra var den. Ska nu strax äta pannkakor, sedan ut på promenad med dessi :)

Denna dag var vi minsann lediga, så jag och nina stack till skolan och åt mat (vi i vår klass är alltid på skolan när vi är lediga), sedan blev det en vända på stan. Blev lite shopping, kommer bilder på det sen. Jag har även städat mitt ena rum så nu ser det mer välkomnande ut.
Imorgon är vi också lediga, men ska med min moster till hennes jobb så blir till att gå upp tiiidigt. Efter det blir det nog picknick i tivoliparken med några av tjejerna.

None


Backstreet boys

Igår var min syster och tittade på BSB, hon har skickat lite vidoer från konserten så nu är jag helt inne på dem.
Sitter och kollar på massa musikvidoes med dem, gamla låtar såväl som nya och satan i gatan vad bra dem är.
I'M IN LOVE!

Och nu vill det inte funka att lägga in youtubeklipp så jag får länka
men ni måååste kolla!

http://www.youtube.com/watch?v=pwjZcleNPPw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3EzLTjKGtVc

enjoy!

14 maj -Shopping sugen

Idag hade vi kort dag i skolan, slutade redan 11.20 -riktigt skönt. Vi gjorde ett prov idag, tror det gick ganska bra, jag hoppas självklart på MVG. Nu är det bara 3 inlämningar kvar. Ska strax försöka bli klar med min bokrecension på boken jag inte läst ut (har bara sisådär 70-80 sidor kvar). Frågan är om jag hinner skicka den till min syster för rättning, den fisen ska ju kolla på BSB idag (HATAR HENNE FÖR DET).

Är massa shopping sugen nu, vill ha lite nya sommarkläder. Men ack va ekonomin inte är bra denna månaden, eller det är massa utgifter. Är skyldig Nina massa pengar, ska betala floristkläderna när dem kommer, sedan Danmark med klassen. Jag ska nog klara mig och kunna unna mig något.(orkade inte leta upp fler klädesplagg)

Veckans: To die for


(ursäkta den knasiga bilden, men det var den bästa)

Ni kanske sett tvprogrammet Made som visas på MTV, där är det ungdomar som vill bli Made till något. De får en Madecoach och ska då på ca. 5 veckor bli det här de valt. Många av dem vill bli Balens drottning/kung, eller lära sig någon sport. Varför är då detta Veckans to die for? Jo jag önskar verkligen att det kunde komma till Sverige, jag skulle anmäla mig direkt och stämma dem om jag inte kom med. Jag vet precis vad jag skulle vilja med Made till...nämligen surfare. Var faktiskt en tjej på det amerikanska som blev made till surfare, det verkar så otroligt häftigt och roligt. Sedan finns det massa anledningar varför jag skulle vilja bli Made och till just surfare....men det är en annan historia :)

12 maj -Massa skola

Igår gick det massa bra med kören. Tyvärr kunde inte Ellie komma så jag fick sjunga vår låt själv, men det gick ganska bra. Jag är nöjd! Nedan följer lite bilder.

Idag har det varit skola som vanligt. Började med HIV/Aids info i aulan. Var väl helt okej intressant. På svenskan ska vi nu ta oss an Karin Boye och läsa lite av hennes dikter. Äntligen något jag gillar. Jag har alltid varit intresserad av att skriva och då framförallt dikter...började redan som väldigt liten skriva dikter. Så det här gillar jag. Sedan måste jag berätta om dagens bästa, som kom ganska oväntat. När vi var klara på idrottslektion och skulle gå och byta om bad läraren mig och två andra att stanna. Först pratade hon med mig och hon bara "Jag vill berömma dig". Ja hon ville berömma mig för att jag blivit bättre med bollar och inte alls är lika bollrädd längre. Det kändes massa bra att få höra det. Men jag är dock fortfarande sjukt bollrädd, speciellt rädd för fotbollar (spelade fotboll idag).

Nu efter skolan är det massa plugg som gäller, två prov +en inlämning denna veckan. Har börjat skriva på min bokrecension och är nästan klar. Men då jag inte läst ut boken än (har halva kvar) så kan jag inte riktigt skriva klart den. Tänkte även fjäska lite för min syster så att hon kan rätta lite fel....hon bor ju faktiskt i England och ska kunna sånt! Nationellt i matte imorgon, så när mamma kommer hem tänkte jag gå igenom lite saker, räkna lite uppgifter. Sedan är det arbetsmiljö också. Ska läsa igenom häftet och så.
Ja, då vet ni exakt vad jag har för mig ;)


10/11 maj

Tänkte att jag ska börja berätta om gårdagen och sedan berätta vad som händer idag.

Igår på eftermiddagen åkte jag och mina kära vän Emmy in till Tivoliparken, första satt vi och njöt av solen lite. Sedan tittade vi ju då på när Malsor och hans vänner uppträdde. Det var trevligt och jag träffade även Ida där. Sedan när dem var klara med sitt uppträde övertalade Emmy mig att följa med på filmkväll i Öllsjö och hon övertalade mig att vi skulle GÅ dit. Så vi gick dit (ca 5,4 km). Väl där så var vi sammanlagt 6 personer, vi spelade spel, beställde pizza och tittade på film. Var mycket trevligt och jag är glad att Emmy drog med mig dit. Sedan kom jag hem strax innan 12 på natten och då gick jag och la mig direkt.

Nu denna dag har jag kollat på Miami ink, som vanligt. Skulle vilja ut och sola lite innan jag ska iväg och sjunga, men kan typ inte sola då jag fått exem och sånt tjafs (hm, kanske kan sola benen bara). Får väl bli att duscha och klä på mig snart. Jag hoppas av hela mitt hjärta också att Ellinor orkar och får följa med och sjunga idag, stackaren är ju sjuk hela tiden. Men hon måste komma eftersom att vi ska sjunga vår låt. Jag vill inte sjunga den själv och jag tänker inte sjunga den med någon annan heller minsann!
Berättar senare idag eller imorgon om hur det gått!

image122

10 maj -Don't blame it on the sunshine

Minsann...
Idag vaknade jag vid 10-tiden och då kollade jag såklart på Miami ink, sedan har jag suttit ute i solen. Gjorde faktiskt liiite skolarbete också, dock inte så mycket som jag behövt, men bättre än inget alls ju. Kom typ precis in då jag inte orkade ligga och steka längre. Jag har typ blivit grisrosa nu...men jag har fått fina linjer så jag bryr mig inte om jag är rosa. Mamma tycker iallafall inte att jag ska sola mer nu (håller nog med henne). Får låta det lägga sig nu, sen sola igen när mammyh köpt sololja (heter det så?).
Ska strax hoppa in i duschen och kyla ner mig +bli fräsch. Sedan klä på mig och göra vid mig. Ikväll ska nämligen jag och mina kära vän Emmy till tivoliparken och titta på när Malsor uppträder. Vilket ska bli trevligt, hoppas bara det blir lite svalare ute tills dess.

Blir galen på mina tänder (kom på att jag skrev nog inte det innan men har satt in tandställning där nere nu med), det gör ont när man äter men det värsta av allt det liksom kittlas och kliar i dem heeela tiden. Det går inte att göra något åt det, jag blir tosig!

Hoppas ni kära läsare också njuter av solen +läs min blogg mer, siffrorna bara sjunker och sjunker :(

image121

Konserter


Tänkte göra lite reklam för Core Gospel's kommande konserter (kören jag sjunger i)
Nu på söndag sjunger vi på Furuboda k.17.00
Sedan är vår sista konsert för den här terminen den 18 maj kl.16.00 i Önnestad
Ni missar verkligen något om ni inte kommer. Vi kommer sjunga som aldrig förr.
Så hjärtligt välkomna!

9 maj -Panik

Här sitter jag och har precis lyckats äta lite frukost. Ska strax duscha och göra mig i ordning. Jag hade tänkt blogga igår, men min kära tv tog upp tiden. Så nu ska jag skriva allt som hände igår och vad som händer idag.
Igår var minsann värsta dagen på länge. Började med att vi fick tillbaka 2 prov +1 arbete, jag fick VG på allt vilket jag inte är helt nöjd med...tyvärr. Sedan skulle jag då till tandläkaren, jag gick dit kom in i rätt tid men sen, fy fan säger jag bara. Jag låg där i 1 tim och 10 min, dem skiftade tandläkare lite då och då och jag fick vänta och hon gjorde fel och fick göra om. Jag fick lite smått panik när jag låg där och såg hur mycket klockan blev. Sedan märkte jag hur även tandläkaren började bli frustrerad och stressad, vilket inte direkt gjorde mig lugnare. Jag trodde det hela skulle ta sisådär 40 min, men när jag sen kom tillbaka till skolan låg jag 45 minuter efter i brudbuketten vi gjorde. Så för mig var det bara att slakta satan och kämpa för att komma ifatt. Blev otroligt stressad och hade inte ätit någonting. Jag hann klart med buketten i tid iallafall och trots allt blev den tydligen ganska bra. Där hemma sedan började smärtan i tänderna krypa fram.

Idag har jag massa ont i tänderna, vi är lediga idag vilket känns bra. Ska till skolan sen och äta (palla laga mat) efter det ska jag klippa mig. Ska bli riktigt skönt att bli av med det slitna! Om jag hinner och orkar sen så ska jag nog göra lite läxor och soooola !
Helgen annars är för ovanlighetens skull redan planerad och uppbokad...eller ja, finns lite tid jag inte har något planerat.

Hoppas ni får en kanon helg med mycket sol!
image110

7 maj -Skolan och så

Dagen inleddes med nationellt prov i matematik, vilket inte alls gick bra. Ville bara börja gråta och skita i det. Var som sagt avgörande för mitt betyg i A-kursen och känner att mitt VG rök där, men har en del kvar att göra. Sedan efter det provet var hela dagen förstörd, mer eller mindre. Efter det gjorde vi inget vettigt i skolan.

Fint väder är det ju iallafall och jag har solat lite grann (massa mysigt). Ska tydligen bli 25 grader imorgon ! Lite dumt att det är just imorgon då vi har lååång dag i skolan. Imorgon ska vi minsann göra vår andra brudbukett (är inte alls sugen på det), jag hoppas den blir bra iallafall.

Känns att det börjar närma sig lovet nu, är på slutspurten. Vi har två prov och tre inlämningar kvar, jag tänker göra mitt bästa och verkligen se till att få bra resultat (ni vet hur jag är).

image110

6 maj

Ursäkta att jag inte är så aktiv just nu, det är prov och annat som uppehåller.
Lovar att skriva ordentlig igen väldigt snart!

image110

4 maj -orkaaa

image120

Tanken var den att jag skulle plugga järnet nu innan jag ska träna, men ack. Det gick verkligen inte, jag får itne in det i huvudet och min mor är inte hemma så att hon kan hjälpa mig. Åt helvete med alla läxor och prov!

Har varit lite fint väder idag iallafall och jag har suttit ute en liten stund och minsann fått liiiite linjer (väldigt lite).
Nu ska jag strax gå till bussen och åka in till Friskis och Svettis och träna med Ellie och Dessi. Ska bli skönt, dock blir det verkligen till att plugga järnet sen när jag kommer hem. Men usch är ju massa bra program på tv idag ju. Varför kommer allt samtidigt????

Ren skär kärlek

Min stora kärlek för tillfället, Josiah Leming

Britains got talent

Hittade en länk till det här klippet på en tjejs blogg. Jag säger bara WOW!
Jag började gråta när killen började sjunga. Fy tusan, det här är vad som kallas talang. Alla ni andra kan ta er hiphop och slänga i väggen för ni kommer aldrig, aldrig komma upp till den här nivån (var bara tvungen att säga det).

Lyssna och njut!

 

3 maj -Det vanliga

Hos dig är jag stark
Hos dig är jag underbar

image119Lördag idag, ännu en lördag då jag gör ingenting. Har varit lite duktig, har renskrivit mina anteckningar från svenskan och läst sisådär 40 sidor i min engelska bok. Har precis tittat på The Hills (visste inte att det gick på helger också), det är nog mitt nya favoritprogram. Blir inspererad av det. Men hur många gånger har jag inte suttit här och tänkt "nu jäklar ska jag ta tag i mitt liv och göra något roligt, något spännande". Det blir aldrig mer än tankar, för jag är så förbaskat duktig på att komma på ursäkter.
Berättade jag förresten att jag ska bli omplaserad när det gäller sommarjobbet? Mamma ringde till dem och dem lovade att jag ska bli omplaserad. Så förhoppningsvis är sommarens ekonomi räddad. Behöver verkligen dem pengarna, annars blir det till att leva snåååålt under sommaren. Jag har ju iofs sparade pengar, men nej dem vill jag icke röra.

Kan förvarna om att det nog snart kommer att komma ett långt, personligt, tankefyllt inlägg! Det var längesen, så känns som att det är dags för det nu.

Hoppas ni har en bra lördagkväll!
image110

2 maj

Vill börja med att säga Tack till min kära vän Emmy, hon förstår själv varför ♥

Idag var jag och mamma en sväng i stan, jag var på jakt efter en jeanskjol men hittade ingen bra. Höll på att bli galen på allt folk också, jävla barnvagnar och skitungar! Blev även årets första kulglass, massa gott.
Nu sitter jag här, som jag brukar, och tänker att jag måste plugga. Skulle kanske spelat gitarr med ellie ikväll, men det lutar nog åt att det inte blir av. SKITSAMMA, nu ska jag gå och göra något annat!

image110

With Love

image571

The Hills♥
+Älskar denna bilden på Whitney & Lauren

1 maj -Hör du sången de spelar på radion?

Musiken låter annorlunda idag, bättre annorlunda. Jag får en konstig känsla i kroppen. Jag kan inte bestämma mig för om det är en härlig känsla, eller om det är den där känslan jag hatar. Kanske en blandning?
Det regnar där ute nu, men som min mamma sa "Det är bra för då får man inte dåligt samvete om man ligger i soffan hela dagen". Så nu har jag inte dåligt samvete, utan kan sitta här och lyssna på min ljuva musik utan att tänka att jag borde gå ut. Jag och min kära vän Emmy skulle egentligen ut på promenad sen, men får se hur det blir. Annars blir det väl lite deep talk hemma hos någon av oss.

Det var strömavbrott idag, riiiktigt länge och det var riiikigt drygt. Jag la mig i sängen och bara "sov", seda kom Dessi en liten sväng bara och så pratade vi lite. Efter det duschade jag fastän att lampan inte funkade.

Igår hade jag en mycket trevlig kväll. Elin, Filippa, Frida och Louise var här hemma hos mig, vi grillade, spelade spel och var uppe vid bålet. Vi hade mycket roligt och det var antagligen den bästa Valborgsmässoafton jag haft, så det tackar vi för.

P.S Grattis till Malsor som fyller 17 år idag :)

image110