Lover be strong


Cancer är en fruktanvärd sjukdom som tyvärr drabbat en del i min närhet och det är inte alla gånger det slutat lyckligt. 2010 fick Andreas brorsdotter diagnosen cancer, då var hon bara tre år gammal (om jag är rätt på det). Minns när jag fick veta det, trodde inte det var sant. Vi var och hälsade på hemma hos familjen en gång, då kunde Filippa inte gå själv, utan man fick stötta henne. Det kändes inte rättvist att lilla, vackra och fantastiska Filippa skulle drabbas av cancer. Idag är hon pigg och glad, tack och lov! Jag hoppas ni alla kan bidra till cancerfonden på något sätt. Jag ska själv få tummarna loss och sätta in pengar till Filippas insamling -gör det ni med! Här hittar ni vidare information hur ni går till väga


I'm standing still as you leave me now


Jag är helt nerkärad i Roman Lob och hans låt som han tävlade med för Tyskland i ESC.
Han är ju så söt och snygg och en sån myslåt på det, går inte bli annat än kär!! Jag dör lite
inombords varje gång hans fina ögon tittar in i kamerna, haha. Men på riktigt, jag älskar låten.


Kiss me on the sidewalk and take away the pain

Har varit fullt upp med jobb denna veckan. Man ska aldrig säga att det är lugnt och skönt, får då trillar smsen in. Jag ska dock inte klaga, det är fina pengar att ha till sommaren!

Jag är lite ledsen för att jag inte hunnit njuta av värmen fullt ut, men i onsdag var jag ledig och började den dagen med en mini-brunch med Alexandra. Vi satt och pratade i någon timme på vår altan, vi hade mycket att ta igen. Sedan låg jag bara och stekte i solen, så himla skönt!Håller på att läsa boken En dag (som även filmatiserats). Tycker den är jättebra, men trots det så har det tagit mig en evighet att läsa den. Har väl inte kommit in i något bra läshumör (90210 har varit med lockande).


I'm not a princess, this ain't a fairytale


It's like a huge hole has been punched through my chest.


Killing me softly

Är lite halvt död just nu. Har jobbat 7-15, inte sovit allt för bra inatt. Känner stressen och tålamodet är i botten. Nu är jag hemma en sväng innan jag ska på kvällspasset kl 16. Så hinna varva ner, vila, äta, fräscha till sig på en timme. Jo tjenare, lycka till!! Ikväll lär jag inte bara vara halvdöd utan heldöd!

Hoppas ni får en fin helg allihopa iallafall!
p.s. Vad vill Kenza? När jag gör håret rosa, så någon dag senare har hon också håret rosa. När jag skriver att jag är sugen på en ny tatuering, ja nu är hon också sugen på en ny tatuering! Härmis! (skämt!)

90210

Håller på att titta igenom 90210 från början. Jag följde det till en början när det visades på tv, men sen missade jag nåt avsnitt. Det bytte kanal och tid osv så jag tappade det. Men nu har jag äntligen blivit färdig till att kolla om avsnitten från början. Är inne på säsong 3 och Joe Jonas var med i ett avsnitt (mitt JB-hjärta vaknade till liv, han var sååå snygg!!). Ser att det finns 4 hela säsonger...kommer det bli en femte säsong också, någon som vet?


All those fairytales are full of shit


Maroon 5's nya singel Payphone går på repeat här hemma. Texten är så klockren!
Hittade även en bra cover på den.


Show me what I'm looking for

Har jobbat en kort tur idag 7-12, men nu är jag så fruktansvärt trött att om jag somnade nu så skulle jag nog utan problem kunna sova till imorgonbitti! Nu är det två lediga dagar innan fredagen kommer med 12 timmars jobb (vad hände där??).

Såg på Kenzas blogg att hon har gjort sina hårtoppar rosa. Riktigt snyggt! Jag har själv väldigt länge funderat på att göra rosa slingor eller något sånt, men inte vågat. Men fy vad snyggt det är med lite färg! Jag känner mig så uttråkad och rastlös just nu och känner att en sån förändring hade piggat upp (undrar vad de gamle på jobbet hade sagt? haha). En tatuering hade inte suttit helt fel heller.  

Ska nog sova lite nu så jag orkar med kören ikväll. Blir så glad av att sjunga med vår härliga gospelkör så det vill man inte missa.inspiration!


Forget-me-not

Everytime I think of you
I always catch my breath
I'm still standing here
And you're miles away
And I wonder why you left me

And I ain't missing you at all, since you've been gone


How do I look?

Så, jag har hållt på att ändra utseendet på min blogg. Har inte gått lika smidigt som jag tänkte att det skulle göra. Så nu undrar jag bara, hur ser det ut för er? För på min bärbara datorn ser det ut på ett sätt (inte som det ska), på vår stationära dator ser det ut som det ska. Tell me! Fortsätter att fixa och trixa så länge :)

My heart's against your chest


Marry me

Här kommer lite bilder på brudbuketten som jag gjorde i sitt färdiga resultat.
Gjorde även tre corsage och en tärnbukett.


She moves in her own way

Jag är så otroligt sugen på att tatuera mig igen. Åh vad det kliar i fingrarna!!
Har sagt att jag ska vänta ett tag innan jag gör nästa, men vet inte om jag kan.
Det har väl som de säger, har man väl gjort en så är man beroende sen.


The river has run wild

Igår gjorde jag en sockerkaka med jordgubbar och rabarber (rabarberna är färska direkt ifrån trädgården), efter ett recept av Leila Lindholm. Mycket smaskigt blev det! Idag har jag och Jens tagit en liten promenad uppe i gamla krutbruksområdet. Så himla underbart fint är där! Att jag inte gått där tidigare.

Sedan har jag solat och läst lite och bara slappat. Jobbet lyser med sin frånvaro, så då har man tid för sånt här glassigt!
Nu är sommaren på väg!