31 Oktober

Nu har halva lovet gått, jag vill ju ha massa mer lov!
Ikväll ska iallafall jag, mamma och syster på singingcatwalk. Ska bli kul, skönt att komma ut och göra något också. Har inte gjort något annat idag heller.
Imorgon ska jag iallafall först till skolan och sen till Malmö kanske. Fredag och lördag ska jag försöka träffa vänner sen ska jag till Cecilias grav med någon dag och sätta min oasisdekoration.



Saknaden är stor ♥

29 Oktober

Sitter här nu mitt i natten och mår inte helt hundra. Försvinner förhoppningsvis till imorgon då jag har absolut inga planer för dagen. Även idag har jag bara varit hemma, men min syster har ju varit hemma med så helt okej faktiskt. Har ju inte träffat henne på länge.
Skrev lite loggbok innan idag med, bara två arbeten kvar att föra in...men sjuuuuukt drygt.

Jag har sån lust att bara dra, sticka från allt och ut och resa...visst hade det varit toppen!? Men tja, det går ju inte till så. Men efter studenten då kanske det blir till att ut och resa? Och jag viiiillll lära mig surfa!
Nej nu ska jag sluta drömma och strax gå och lägga mig.


27 Oktober

No promises

Idag sov jag till ca. 13.20 och det var riktigt skönt. Resten av dagen har jag inte gjort någonting, duchat, hämtat min cykel bara. Får bli slappedag idag. Kanske film ikväll?

Igår på idol sjöng både Mattias och Marie en MJ-låt, ni kan ju tänka er hur glad jag blev. Dock var jag inte lika glad sen när Sam inte åkte åt. Fan är det med svenska folket? Skärp er för tusan, rösta inte mer på Sam!!!
Jag blev iallafall väldigt inspererad och den här helgen blir nog lite utav en Michael Jackson-weekend. Han är ju trots allt min största idol. Får en speciell känsla i kroppen när jag lyssnar på hans musik, en känsla av lycka. Saknar Michael faktiskt, saknar den tiden då det var han 24/7. Ja, ni som inte gillar honom förstår antagligen inte vad jag snackar om. Har även börjat lyssna på Brian McFadden igen, ooh vad bra han är och hans nya låtar är toppen. De två bästa helt enkelt ♥


http://www.youtube.com/watch?v=zVVxXwbJasc
-Flying without wings, en av de vackraste låtarna någonsin,
här framförd otroligt vackert av Brian McFadden och Delta Goodrem.
Enjoy!

26 Oktober

Har varit en lång dag idag, lite jobbigt men ändå helt okej. Vi gjorde mer gravsmyckning.

Just nu är jag så jäkla glad för min sötnos Shamme berättade precis att Ne-Yo kommer till Sverige och gör gratis konserter och lätt att jag ska dit. Det är iofs på en vardag men jag bryr mig inte för jag SKA SKA se honom. Man kan ju liksom inte missa när ens blivande man uppträder. Får se om jag kan få ledigttp en timme från skolan så jag kan åka hyfsat tidigt. Kommer säkert vara asmycket folk iaf. Men jag HOPPAAASSS!!!

Snart är det idol...rösta på Christoffer !!

image16


Puss på alla idag :P hahaa

25 Oktober

I give you everything I have, the good the bad.

Hm, nu har jag inte bloggat på tv dagar. Har inte orkat/haft tid...har nästan fått lite abstinens :P
Men nu skriver jag iallafall.
Har varit i skolan som vanligt, igår fick vi göra en solitär och för första gången fick vi själva välja lite material och så. Blev dock inte helt nöjd. Idag gjorde vi klart våra gravkransar, blev helt okej faktiskt...ska nog köpa den sen för mormor ville ha en. Sen gjorde vi något annat inte överdrivet kul. Känns som att allt har varit emot mig idag, dålig dag helt enkelt. Imorgon fortsätter vi med gravsmyckning. Sen är det LOOOOOOOOOV <3

Trodde min syster skulle komma hem imorgon, men nej hon kommer på söndag. Oh jag orkar inte vänta för jag saknar henne!!  

Planer för lovet då; Träffa Cornelia, Föhoppningsvis träffa Shamme, Filippa sova här någon dag, softa ihjäl, plugga.
Mja, planera in mer är det ingen mening med. Men ska blir sjuk skönt med lov, känner att det behövs nu.

Ikväll är det nog plugga som gäller...måste skärpa mig alltså!

Jag dör...

...så kul det är
http://www.youtube.com/watch?v=PvdiKU7zMGs&mode=related&search=

22 Oktober

Så var skolan igång igen. Idag hade vi först prov i datakunskap, inte jättesvårt...vet dock inte om jag gjorde helt rätt på allt, men det visar väl sig. På svenskan hade vi vikarie (vi som trodde vår lärare var sån som aldrig blev sjuk). Sen idrott, jobbigt värre men känns ändå bra. Sen hade vi matte. Efter skolan har jag bara varit hemma, kollat på oth och halvsovit i soffan. Måste skriva loggbok, men får se om jag orkar. Ska iallafall läsa i engelska boken, sen typ sova?

Imorgon har vi sovmorgon (!) för vår svenska lärare är ju då sjuk som sagt. Men ja, jag klagar inte. Efter skolan imorgon blir det nog inte så mycket, kören på kvällen iallafall och jag längtar. Behöver något som gör mig glad och gospel gör en verkligen glad. Älskar det ♥

För övrigt känner jag mig lite dum. Jag visse ju att det kommit en musikvideo till låten Apologize, så jag letade upp den på youtube bara för att se den. Jag tyckte den var helt fin och allt...så ni vet. Sen idag så kommer den på tv, så bara är det inte samma video som jag hittat. Hahaha, men den var ändå bääääst. Låten är ju typ årets bästa låt. Många tummar upp för Timbaland!!

21 Oktober

And I need you like a heart needs a beat, but that's nothing new.


Seriöst mitt liv kommer att gå under om jag fortsätter såhär. Nej jag måste börja göra saker, speciellt på helgerna! Får se om det blir något med att jag och Sofie börjar träna på typ friskis. Annars får jag hitta en annan träningspartner, för börja träna måste jag verkligen.

Idag har jag iallafall bara slappat, läst pyttelite i engelska boken och börjat på min önskelista till jul/födelsedag. Ska nog ut och promenixa strax, förhoppningsvis få lite inspiration och idéer :)


Och till sist men inte minst idag:
GRATTIS FRIDA PÅ 16-ÅRSDAGEN ♥


20 Oktober

Så var det helg igen, härligt värre :D Blir nog till att ta det lungt bara, imorgon ska jag träna lite till datakunskapsprovet som vi har på måndag.

Igår upptäckte jag att det kommit en musikvideo till låten Apologize med One Republic ft. Timbaland. Helt underbar låt och en underbar video. Men jag är lite förvirrad, vilken version på låten är orginalet, den med -eller utan Timbaland? Skriv om ni vet !!

För övrigt är jag jättesugen på att gå på konsert, men vet inte ifall det är fler bra i år här i Sverige. Är lite sugen på att gå på idolfinalen, det hade varit mäktigt. Sitter ju alltid hemma som fastklistrad framför tv:n när finalen är. Kanske ska på Singing Catwalk showen iallafall och det är ju trevligt. Men om ni vet några bra konserter så SKRIIIV!

ooh måste berätta också att sushi var inte alls särskilt gott, smakar mest bara rå fisk. Det får mig lite att tänka på surströmmingen på insparken.

19 Oktober

Jag villvillvillvill


Märks att hösten är här på riktigt nu, börjar bli riktigt kallt och alla löven är oranga och röda...så mysigt.
Idag har det varit skola som vanligt, -floristik hela dagen :D Vi började på våra gravkransar, kommer nog bli fina sen när dem är klara. Jag var på hälsosamtal hos skolsystern också. Det gick bara bra typ, fast jag är lite sur. Vill ej berätta varför här, men aa lite sur är jag.

Ikväll ska jag äta sushi för första gången, lite spännande faktiskt. Sen ska jag nog bara ta det lungt, titta på idol och så. Resten av helgen har jag inte en aning om vad jag ska göra. Ska nog försöka hitta någon att umgås med.

image15

Funderar på om jag ska ta och boka en tid hos Ingvar snart, var längesen jag var hos honom och han är ju så förbaskat bra. Man borde sjunga hos honom oftare, synd bara att det är så dyrt. Dock är det värt vartenda öre. Fast känns bättre att gå dit när man har något speciellt man tränar till...ett uppträde och jag har ju inget sånt nuförtiden. Men får se, snart blir det nog iaf.

18 Oktober

Jag tror jag ger upp nu, det känns så meningslöst. Det kommer inte bli som
det var förr hur mycket vi än vill och försöker. Det har gått alldeles för lång tid nu,
ingenting händer. Det är inte så lätt med tanke på avståndet heller, men vi kan
inte bara skylla på det...för det finns så många fler anledningar. Varje ord jag
sagt har jag verkligen menat, jag har inte sagt saker bara därför att, jag har
verkligen menat det också. Vi sa föralltid, vi sa massa andra saker som menade
att det skulle vara föralltid. Vart tog allt vägen? Det slutade alldeles för tidigt,
vi fick för lite tid med varandra. Du var min bästa vän, mitt hjärta. Men hur mycket
vi än vill så kommer vi aldrig att bli ett igen så som vi en gång var, så på något sätt
känns det som att jag kommer ge upp nu. Du kommer ändå alltid att vara mitt hjärta
och du kommer alltid finnas kvar på ett eller annat sätt.
-Förlåt ♥


17 Oktober

i just wanna love you.


Usch vad tråkigt det är med regn, fast ändå på något sätt lite mysigt....men mest tråkigt.
Idag i skolan tog vi skolfoto, tror jag blev ganska dålig (som vanligt) men HV1 är ändå bäst!!!
Efter skolan har jag tittat på oth, pockat "vintergrönt", läst lite i min engelska bok och slappat.
Tänte jag skulle ta ett bad, men far min hann före. Så istället satte jag på ansiktsmask, tände mysbelysningen på rummet, satte på en mysig skiva och läste. Kanske blir bad imorgon...för det är såååå mysigt.

Innan när jag och mamma åt mat berättade hon att Björn, min gamla so lärare ska gifta sig och han hade frågat om jag kunde göra bukett. Dock har vi inte lärt oss brudbuketter än, annars hade jag ju lätt gjort. Lite synd faktiskt för hade varit så kul. Men men kommer väl fler chanser.

Imorgon är det skola som vanligt, fast vi ska sluta ca. 13.30 (slutar egentligen 16.00) vilket är niiice.

Tandställningen gör ganska ont, känns allmänt obehagligt, men sånt är livet.


16 Oktober

Förlåt om jag inte ler.

Blev inte att jag skrev mer igår, mor min hade datorn typ hela kvällen...men skriver nu istället.
Hände typ inget intressant igår ändå så skit samma.

Idag har jag iallafall varit i skolan, kärnämnen idag bara. På idrotten spelade vi fotboll, och all vet ju hur bollrädd jag är, men gick hyfsat bra ändå faktiskt. Sen var jag hos tandläkaren, har fått tandställning nu...dock bara på de övre tänderna men ser helt mobbad ut. Usch usch, det är jobbigt, men får tänka positivt; tänderna kommer bli fina sen :)

Ikväll ska jag skriva lite loggbok...har en del arbeten att föra in. Sen ska jag träna engelska glosor och omjag orkar läsa i den engelska boken (som ska vara utläst om två veckor som jag knappt börjat på).



15 Oktober

Sitter i skolan nu, har datakunskap, men vi får softa runt på internet typ.
Sen har vi håltimme och då ska jag fika och kanske träna matematik?!

Igår hann jag faktiskt med allt, förutom att träna innan med Ellie, men det blev bra ändå.
Kändes sjukt bra att sjunga. I'm back on track biatches.

Efter skolan, ska jag kanske gå en runda på stan, sen åka hem och titta på oth och sen typ plugga.


Men ska dra mig nu,
skriver mer sen kanske.

14 Oktober

I believe this is heaven to no one else but me.


Idag ska jag försöka hinna med en hel del, vilket jag nog inte kommer lyckas med. Farmor och farfar och syster kommer på besök kl.13.00. Innan dess ska jag ha duschat och klätt på mig och gjort vid mig. Sen skulle jag och Ellie behöva träna på vår låt tillsammans innan vi åker till kyrkan, så det betyder att jag behöver vara hos henne senast 14.00, sen ska vi vara i kyrkan lite innan 14.30. Sen är vi där i några timmar,Gudstjänsten börjar 16.00 (ÖNNESTADSKYRKA, BE THERE!). Sen vet jag ej hur länge det varar. Sen behöver jag iallafall hinna träna matte eftersom att jag har prov imorgon och jag behöver göra klart uppgifterna i datakunskap. Egentligen hade jag behövt skriva loggbok också, men får bli en annan dag.
Så nu får vi se om jag hinner allt.

Just nu sitter jag och lyssnar på Bethany Joy Lenz (Tack Frida för låtarna). Helt underbar musik är det. Får se om jag hinner lägga in dem på min kära MP3 sen.

Nu måste jag dock gå.

image13

13 Oktober

Så har jag äntligen gjort en ny blogg. Blev inte gjort förrän nu eftersom att jag ej hunnit tidigare.
Som ni ser har jag redan 3 inlägg och det är om konserterna jag varit på i år som jag tyckte att jag var tvungen att spara. Dock vill det inte funka att lägg in bilder, men lägger in sen så fort det fixar sig.

Så då ska jag berätta lite om vad som hänt senaste tiden.
Egentligen har det inte hänt så mycket, jag går i skolan som vanligt och jag trivs verkligen jättebra. På svenskan har vi skrivit en novellanalys och när vi skulle få tillbaka dem berättade vår lärare att hon satt betyg med siffror, 10 var det bästa man kunde få. Jag tänkte direkt att jag skulle få typ en 4, men vad ser jag för siffra? Jo en 7. Blir man inte glad ?! Igår hade vi floristprov också, vet dock inte hur det har gått, tror det blev lite sådär. Det är väl det som hänt, kommer säkert på mer sen, men skit samma.

Måste dela med mig av ett underbart klipp från One Tree Hill. Egentligen vill jag inte dela med mig och egentligen har jag slutat med att dela med mig av musik och så. Men det här bara MÅSTE alla se.
Ögonen fylls med tårar, hjärtat med kärlek och hjärnan med tankar.

Haley James-Scott -Elsewhere
http://www.youtube.com/watch?v=HjgCemCBatw&mode=related&search=

För övrigt har jag blivit beroende av Bethany Joy Lenz (Haley) musik, fast har bara några låtar...men ska se till att skaffa fler. Helt underbar musik.

21 September

21/9 -07
På kvällen åkte jag och Alexandra till staden för att ta tåget över till Köpenhamn. Det hade varit någon olika så tågen var försenade och vi behövde kanske byta tåg och kanske till och med åka buss mellan Lund och Malmö. Iallafall så kom tåget sisådär 20-30 minuter försenat. Väl på sa dem att vi skulle få byta tåg, sen när vi frågade lite senare sa dem att tåget skulle gå till Köpenhamn...slutade med att vi fick byta tåg i Malmö, men det gick bra. När vi kom till Köpehamn tog vi först reda på vilken perrong tåget skulle gå ifrån sen när vi skulle hem. Sen gick vi till Tivoli.

Inne på Tivoli försökte vi hitta en bra plats att stå på så att vi såg, vi fick flytta oss ett antal gånger innan vi hittade en bra plats. Och där vi stod så kom plötsligt Joey Moe och Puma gående förbi, först var jag osäker på om det var Joey Moe, men insåg att det var det. Vågade dock inte ta kort eftersom att han var precis bredvid mig och det var som att jag hade kameran uppe i ansiktet på honom...nu efteråt ångrar jag mig.

Så kl.22.00 började konserten. Så jävla bra var det. Nik & Jay har sån inlevelse och känsla när dem är på scen och det blir sånt härligt tryck i publiken. Verkligen ALLA kan ALLA låtar. Där stod jag och Alle och sjöng med på de låtar vi kunde på danska med svenskbrytning. Men det har var en sjuhelsikes bra konsert. Det slutade 23.15, så då tog jag och Alle oss tillbaka till stationen, men först hittade jag ett stånd där man kunde köpa Nik & Jay-saker, jag hade dock bara 100 danska (eller hittade mer sen) så räckte ej till T-shirt, men fick bli ett par sexiga trosor :D

Bara tåget hem var en upplevelse i sig. Från Köpenhamn till Malmö satt det ett gäng killar i vår ålder bredvid oss och vid dörrarna stod ett gäng fulla gubbar. Plötsligt börjar killarna asgarva åt ALLT som de fulla gubbarna säger och jag menar verkligen allt. Och dem skrattade så att dem höll på att dö så till slut började ju man själv skratta och tyckte det var kul. Jaja, sen gick dem av. Så sov jag och Alle lite...eller försökte iallafall. Sen kom det på ett par fulla killar i 20-års åldern som var ganska trevliga, sen gick dem också av. Sen så försökte vi sova resten av resan.

En helt underbar och otroligt lyckad dag.



3 Augusti

3/8 -07
Jag och pappa åker till Malmö där vi tar tåget till Örestad. Där går vi en runda på ett stort köpcenter, jag hittade en affär där dem sålde massa Friis & company grejer men köpte inget. Efter att vi gått där en stund tog vi tåget vidare till Köpenhamn där vi gick på ströget efter många om och men bestämde jag att vi skulle äta på Macke Donkan, väl där fick vi stå i kö i ca. 40 min. Så åt vi då våra hamburgare, därefter tog vi taxin ut till KB Hallen där själv konserten skulle vara. Dörrarna öppnades ca. 19.15 och vi kom in väldigt snabbt. Vi hade ståplatser och jag lyckades få en plats till vänster precis framme vid scenen och sen var det bara att vänta. Ca. 21.15 började det första förbandet...inte jättebra. Men inte blev det drygt för plötsligt ser jag NIK OG JAY komma ut från backstage, oj vad glad jag blev. Hade jag haft papper och penna hade jag lätt bett om autograf. Pappa tyckte jag skulle ta bild tillsammans med dem, men jag vågade inte och så hade jag ju förlorat min plats. Sen vid 22.00 var det andra förbandet, Joey Moe, Jinks och Beautiful, dem var mycket bra. Måste dock säga att Joey Moe är lite snyggare på bild än i verkligheten. Sen var det väntans tider igen, men ca. 23.00 kom huvudnumret...det vill säga; Akon. Han var riktigt bra, han är ju sååå sexig och jag älskar hans röst. Härligt tryck i publiken också. Hade jag bara stått ca ½-1 meter längre in mot mitten hade jag kunnat röra honom, men men, det dög ändå. Det var verkligen otroligt kul att se. Konserten var sluta ca. 00.15. Tyckte att det var lite kort, men man kan säga att det var kort men intensivt. Sen tog jag och pappa taxi till tågstationen och tog tåget hem.

En mycket lyckad dag och kväll.


25 Juni

FUTURESEX/LOVESHOW
25/6 -07


Jag, syster och pappa åkte upp till Göteborg. Vi åkte tidigt eftersom pappa skulle få en ny bil och så. Sen väl i Göteborg åt vi mat, gick rundor på stan. Sen stack pappa och skulle kolla på fotboll så jag och Sofie gick bort mot Scandinavium och väntade. Där var ett gäng som dansade lite och dem var jätteduktiga. Sen blev vi insläppta så köpte vi en T-shirt och ett program. Sen gick vi och satte oss, rad 29, -lagom högt upp så man höll på att dö av höjdrädsla. Så var det först förband till förbandet, sen själva förbandet som var Natasha Bedingfield och hon är bra :) Sen var det så sjukt nervöst och spännande när man väntade på att Justin skulle komma in och när han kom, -oj vad folket skrek/jublade. Hela konserten var riktigt bra, men blev lite segt ibland fast det var nog mest bara för att jag inte kunde alla låtar eller ens hade hört alla låtar. Timbaland var i pausen, han var lite smådryg men ändå nice. Därefter mer Justin och det var så bra. Detta var det bästa jag sett på länge. Nu efteråt känns det konstigt, som att jag inte sett honom eller som att det var flera år sedan.

I LOVE JUSTIN





 


Välkommen till min nya blogg!