There are days


Idag försöker jag tagga för en helgs jobb. fre-mån jobbar jag och vem försöker jag lura? Jag är inte alls taggad, vill bara sova!! Inatt hade jag en jättekonstig dröm, (säg en natt då jag inte har det) drömde att jag vunnit en resa till Stockholm för att se Veronica Maggio och Mando Diao på Gröna Lund. Jag var jätteglad men sen vaknade jag och insåg att det bara varit en dröm haha! Drömde även något som verkade vara insparken på gymnasiet eller om det var skattjakten?! hmm, mycket märkligt iaf.

Mor och Far har åkt till just Stockholm idag och är borta heela helgen. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig, men det får väl gå på något sätt. Det där med matlagning är ju inte min starka sida om man säger så.


Just tonight


Jag och Hannah på förfesten till Tivolirock 16 juli.

Hade en jättemysig fredagskväll igår med syster och Emmy. Vi tjockade oss med pizza, chips, dippa och kladdkaka till High School Musical 3. Hur bra är inte den filmen då? Älskar den!!!

Idag har jag sovit ut, men är lika trött för det. Haha vad har hänt med mig? Förr kunde man ju vara uppe hur länge som helst och göra massa saker och utan att bli helt slutkörd. Just nu känns det som att jag aldrig kommer återhämta mig. Ikväll är det iallafall 20-årsfest för Madde och Rasmus som gäller, så får försöka tagga till lite. Jag hoppas vi kan komma undan regnet och åskan bara.

p.s Fy faan, rent ut sagt, vad hemskt det som har hänt i Norge är! Hur kan en människa vara så ond? Tänker på alla där.


See no more


Nick, Kevin och Joe är inte pojkar längre. Dem har blivit män och Jonas Brothers verkar dem ha lagt på hyllan. Men vad gör det när det går lika bra att göra solo-karriär?! Joe har ju gått och blivit ur-snygg!!! Damn! Haha. (visst har tjejen i videon en H&M-klänning?!). Jag gillar detta iallafall, GO JOE!


Ledig dag

Idag är jag ledig, vilket är fint. Jag, mamma, pappa och Andreas tänkte ta en liten tripp till Karlshamn och östersjöfestivalen. Lite trist att vi inte kan vara där alla dagarna längre. Hoppas iallafall på att orka hålla mig vaken så jag kan se Veronica Maggio!! Synd på vädret bara, eller det är ju dåligt här hemma sen hur det är i k-hamn vet jag inte. Sen är det ju alltid kul att gå på stan och kolla i alla stånden som är där, man kanske hittar något kul om man har tur?! 

 


I know where you hide, alone in your car

 

Har två köttiga veckor med jobb kvar, sen lugnar det ner sig och det ska bli såå skönt. Det har blivit för mycket jobb och för lite sömn och det känns som att jag aldrig kommer kunna återhämta mig. Igår var det iallafall Tivolirock, tyvärr inte alls så roligt och bra som jag hade hoppats. Timbuktu och Daniel Adams-Ray var bäst iallafall. Idag har jag sovit hela dagen och då menar jag verkligen hela dagen och så har jag pussat lite på min pojke. Imorgon är det jobb igen, 7-16.

Dagens låt: Maroon 5-She will be loved

 


Välkommen in

Igår var det 20-årsfest för Mathias och Joel (som fyllde år i mars). Vi blev bjudna på god mat och efterrätt. Tyvärr blev det en kort kväll för mig, eftersom att det väntade jobb kl.07 idag. Dessutom kom en härlig förkylning också, så febrig och trött drog jag mig hem vid 23-tiden. Som sagt jobbat idag, en delad tur så har varit en lång dag.

Nu funderar jag på ett glas vin och bara chilla i soffan. Sen hoppas jag verkligen på en natt med god sömn. För det behövs! Imorgon ska jag iallafall sova ut och träffa lite vänner kanske.

 


Pick up all your tears, throw them in your backseat


jobb, jobb och lite till jobb (har börjat mitt sommarschema nu).
Som tur är har jag världens bästa mamma och världens bästa pojke!