Förberedelser

Idag har det varit förberedelser för fulla muggar inför nyår imorgon. Fixat lite av maten, dukat och sånt där. Kommer bli hur bra som helst, längtar så jag spricker!! Mest av allt längtar jag nog till att jag får ta på mig min fina klänning. Dock kan jag inte riktigt fatta att det är nyårsafton imorgon, vart tog 2011 vägen?


Christmas 2011

Lite bilder från Julen


min lilla plastgran som jag brukar ta fram till jul och lägga mina klappar under.


Jag satte fast små mini-julgranskulor på några av mina paket.

 

stora riktiga granen
Vi hade varit snälla allihopa för tomten kom!


Merry Christmas


Hoppas alla har haft en riktigt härlig, trevlig, mysig och fin julafton!

Jag är mer än nöjd med min julafton och såå lycklig för att jag ska se Gavin DeGraw 5 februari.
Nu håller jag tummarna för biljetter till James Blunt i födelsedagspresent! haha


You gave me something to believe in


Det här är det bästa på länge och det här ger mig hopp om livet.
Westlife ♥


Helgen i bilder

Här kommer lite bilder från helgen som precis varit. I lördags blev det lite matlagning, bowling och filmmys med ett härligt gäng. I söndags bakades det pepparkakshus här hemma och senare på dagen åkte jag, Nina, Linn och Louise till Joel och tittade på jättesöta grisar (och en del mindre söta). Det var riktigt roligt, men herregud vad vi luktade illa sen! Haha


Andreas, Joel, Sabina och Herman håller på i köket för fullt. Jag satt mest och övervakade.
Haha Mathias plockade fram någon stark krydda, Joel smakade tappert men ångrade sig kvickt.
Mathias råkade få lite på näsan och fick stoppa ner den i vatten.


Grisar Pepparkakshus


What's left of me

And all your friends that you count on have disappeared


In case you didn't know

Nu har jag varit ledig i två dagar, skönt! Igår fick jag besök av Sabina som lånade min provdocka till kläder hon ska sälja. Blev massa prat och lite matlagning också (Sabina gjorde det mest medan jag tittade på...hemma i mitt kök). Idag har jag och Andreas varit på stan och handlat julklappar, vi var superfokuserade och nu är i stort sätt alla klappar klara. Vad hände där liksom? Jag brukar alltid stressa som tusan med klapparna och alltid ha några kvar att köpa sådär tre dagar innan julafton. Men det är nog som jag och min syster sa, det blir färre och färre att köpa till även fast vår släkt har växt (märkligt).

Imorgon är det en heldag på jobbet som gäller, 7-16. Inte jättetaggad på att gå upp vid 6 och dessutom missar jag sjunde himlen, men det får gå ändå. I övrigt är det ju idol-final imorgonkväll, jag tror och hoppas att Robin vinner. Sen ser jag fram emot helgen med att baka pepparkakshus, planera nyår och titta på grisar!


gammal bild på mig och Sabina.


En längtan så stor

Efter att ha varit ledig i sisådär en vecka har jag nu haft två mjukstart-dagar på jobbet. Har varit alldeles lagom med 3 och en halv timme och det bästa har varit att jag hunnit se sjunde himlen på mornarna! Helgen som var bjöd på idol-mys med tjejerna och lite catch up eftersom att våran Madde var hemma och hälsade på. Lördagen bjöd på bowling, tyvärr mådde jag inte helt hundra då. Har dessutom mellan varven pysslat med ett litet hemligt julprojekt. Egentligen är det ingen stor sak, men det där med att hålla saker hemligt tycker jag är lite roligt! Det här kommer bli som min julklapp till alla de som gör mig glad.

Idag efter jobbet har jag städat rummen, och nu är här såå fint. Lite julbelysning har jag satt upp med, men resten av pyntet får vänta några dagar till. Jag är dock en riktig sucker för julen och allt pynt, älskar att pynta och älskar att slå in julklappar! Hoppas innerligt av hela mitt julhjärta att vi får en vit jul.


fina stjärnor i fönstret.