Breaking dawn
Längtar man eller längtar man?


The "left-me-one-more" feeling when he kissed me

Idag var det tillbaka till verkligheten efter en veckas påskledigt. En lektion och sedan en jobbintervju. Nu har jag precis kollat på det senaste OTH-avsnittet och kan inte hålla mig tills nästa kommer eftersom att det slutade lite spännande. Tror det blir en lugn eftermiddag och kväll. Har lidit av magont sedan i söndags, idag är det dock mycket bättre men träningen får vänta tills imorgon tror jag.

Imorgon jobbar jag min sista dag på handelsträdgården (kan redan nu känna hur olidligt varmt där kommer vara). Därefter får vi väl se vad det blir för sommarjobb och så...blomsteraffär eller hemtjänst kanske?!

 


Söndagsångest

 

Så var det söndag igen. Fick precis ett sms från Mor att hon och pappa landat i New York nu, jag är inte alls avundsjuk, absolut inte! JO SOM TUSAN!!! Så nu får Andreas göra mig sällskap i veckan, då vi båda har påsklov och jag ännu inte vågar sova själv hemma. Dessutom kommer syster hem på besök på torsdag, så det blir nog bra.

Dock ska jag jobba imorgon och alltid denna ångest dagen innan, speciellt på söndagar. Inte ens att jag får sova bredvid hjärtat inatt hjälper att göra en på bättre humör. Fast det brukar kännas helt okej sen när man väl är på jobbet...det är nog mest tanken på att ställa klockan på 05.30 som ger en ångest och att man aldrig kan somna på kvällen. Bara två jobbdagar denna veckan iallafall och som sagt påsklov i skolan, så det är himla skönt!

Nej nu ska jag nog gå och skeda hjärtat mitt.

 


Bryssel

För ett år sedan, idag, var vi påväg mot Bryssel nu. Vackra, fina, våriga Bryssel. Medan träden fortfarande var kala här och våren inte riktigt hade slagit ut, så var Bryssel i full blom. Så himla härligt var det! Saknar våren där!
 


Hela resan gick ut på att besöka EU's högkvarter...


Men det bästa med resan var att sitta och sola i Kungsparken


The Lake of Love


Kom igen Lena!


Idag ska jag och Pappa gå på konsert med Håkan Hellström.
Ska bli himla roligt, har längtat efter det heela våren (och innan dess med).


13.07

Hade en väldigt trevlig kväll hos Nina igår, med mat och förfest tillsammans med tjejerna och sedan en riktigt härlig fest när alla andra anlände. Jag och Andreas åkte trötta hem vid halv två-tiden, eller jag var himla trött iallafall. Vaknade idag när Andreas skulle till jobbet, så vi passade på att pussas lite innan han gick. Sedan sov jag vidare...lääänge! Så himla skönt att sova ut, kan ju aldrig göra det längre. Hur som helst, nu sitter jag här på hjärtats rum och väntar på att han ska komma hem, så han kan få några till pussar! Får väl plugga historia så länge (prov på tisdag och har världens ångest över detta).

The world spins madly onJag har fullt upp, så det står härliga till. Jobbar dem dagarna jag inte är i skolan och nu har det varit både inlämning och prov. Eller ja provet är på tisdag, så lediga tider går åt plugg. Men usch vad jag varit trött denna veckan, tröttare än vanligt. Pojken kom iallafall hem tidigare än vanligt, så vi träffades redan igår -härligt!!!

Imorgon är det jobb 7-15.45 som gäller, sen ska jag slänga mig hem i bilen, slänga mig i duschen, göra vid mig snabbt som tusan och sedan vidare till Nina för 20-årsfest!

Blev ett himla tråkigt inlägg men men. Nu ska jag sova iallafall. Antar att jag skriver först igen på typ onsdag, när provet är förbi och jag kan andas ut så smått :)