I'm glad you came

Sommaren försvann lika snabbt som den kom. Men några varma och fina dagar fick vi iallafall. Jag fick två härliga dagar på stranden och det blev även ett dopp i havet. Nu har det regniga vädret kommit tillbaka och man är inte riktigt säker på om det är september eller juli när man tittar ut.

Tell me why

 
You told me you loved me so why did you go away
 

And I was like baby, baby, baby oooh

Gårdagen bjöd först på en sväng till Karlshamn och Östersjöfestivalen med Louise. Underbart väder, mycket folk och strosande på gatorna. Kvällen bjöd på förfest och utgång. Förfest hemma hos Andrea med tjejgänget, vilket som vanligt var trevligt! Sen dansade vi ute natten lång tills fötterna värkte. Träffade även min nästkusin ute som jag annars inte ser så ofta, så det var roligt. 
 
Idag har jag sovit väldigt länge, köpt ett regnställ (nu kommer det säkert inte regna mer i sommar bara för det), handlat mat med mamma och bara tagit det lugnt.
 
Trevlig förfest med trevliga tjejer. Andrea hade inget golv i köket. Klarade man sig över den lilla bron så visste man iallafall att man inte druckit för mycket!
 
Gjorde s'mores idag (heter det så?)
 
 
 
 

Östersjöfestivalen och Kent 18/7 -12

I onsdags åkte jag, mamma och pappa en sväng till Karlshamn för att besöka östersjöfestivalen. Först åt vi god mat på gourmet grön, sedan strosade vi lite på gatorn, hälsade på farmor och farfar och avslutade kvällen med att se konserten med Kent! Jag lyssnar inte direkt på Kent annars, men tycker de var ganska bra live och gratis är ju alltid gott!
 
 
 
 

In my head

Är så nervös just nu. Inte förän nu, någon timme innan har fjärilarna börjat komma. Det här måste gå vägen, jag har ingen plan B! Wish me luck....

Framtiden planerad

Vid matbordet idag

Jag: När jag bor i hus ska jag ha rosor som klättrar på väggen!
Pappa: Du ska ha så mycket du, hund och get och kaniner...
Jag: Jag får helt enkelt bo på en bondgård
Mamma: Ja, det är nog bondmora som gäller för dig
Jag: Mm, ska bara lära mig att laga mat först

Notera att detta inte är första gången mamma föreslår att jag ska bli bondmora!


Goodnight and goodbye

Har haft en heldag på jobbet även idag (nej mitt liv blir inte mycket roligare än så). Funderar så det knakar över vad jag ska skriva nu, kommer verkligen inte på något vettigt! Är väl lika bra att checka ut för denna dagen. Ser fram emot en ledig lördag!! Söndag väntar jobb igen, en delad tur (kommer gnälla över denna extra söndagen heeela sommaren).
 
Trevlig helg på er!
 

Du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort var du bor

Var ett tag sedan nu, men känner väl att jag inte har allt för mycket att skriva om. Sedan den senaste uppdateringen har jag varit i Sölvesborg på Killebom och sett Den Svenska Björnstammen, jag har sett Artmade spela i Kristianstad och även varit på Rix Fm-festival här i Kristianstad. Tyvärr har jag inga som helst bilder på det eftersom att min kamera är på lagning (kom på sen att pappa har en kamera).

Annars jobbar jag mest och det flyter på bra, bättre än jag väntat mig faktiskt. Så det är skönt! Jag njuter av sommaren...haha nej vem försöker jag lura? Skitväder! Men ärligt talat bryr jag mig inte, för mig som ändå bara jobbar så kvittar det vilket väder det är!

Här kommer iallafall två klipp från Ellen som piggar upp i det gråa!
 
 
 

Loaded Gun

Idag är en sådan dag då det känns som att allt går emot mig. Konstigt nog eftersom att jag imorse tyckte att jag vaknat på helt rätt sida och kände mig glad.

Jag har dragit på mig en förkylning, vilket kommer väldigt olämpligt då jag går på mitt sommarschema idag och ska jobba jättemycket nu (en annan sak som är trist där, semestern och latandet är slut). Min mobil är på lagning och tydligen var det något fel som inte ingår i garantin, alternativet var att betala ca 800 kr för att laga den eller skaffa mig en ny...fick bli det förstnämnda alternativet, även om det kanske inte är värt det. Dessutom lämnades min kamera in på lagning idag med, då ljudet är så fruktansvärt dåligt när man filmar. Är så tomt nu utan både mobil och kamera. Känner mig allmänt trött på allt just nu! (Måtte det gå bra och vara en lugn kväll på jobbet).
 
Blev ett litet sånt trist klaga-på-allt-inlägg, var tvungen att lätta lite på känslorna...ellet något i den stilen!