Klänning


Hittade denna söta klänning på ginatricot.se
Jag hade gärna haft den i min garderob, synd bara att vi inte har Gina här i stan.

Hold on

Jag tänker inte ta mig tid att svara på kommentaren jag fick. Jag förstår din poäng, och efter lite eftertanke "tar jag bort" en del av det förra inlägget. Kära vän följ dina drömmar, men du vet vad jag tycker.

Iallafall har precis tittat på Love in Manhattan som jag yrde, väldigt sorglig film, men fin och kärleksfull. Jag gillar den :)

Förresten, gissa vem som tippade precis rätt resultat för gårdagens EM-final!? Just det...moi. Kommer inom kort vara 250 kr rikare. Jag kanske trots allt inte är så värdelös på fotboll....jo det är jag.


with all my love
m

Bojkott

Nu har jag bestämt mig för att jag ska bojkotta hiphop/rap ett tag, inte för att jag tycker det är dåligt. Jag gillar egentligen den genrén...iallafall en del. Men känner att just nu vill jag ge mer plats åt pop och sådant. Jag tycker personligen att det är sååå mycket charmigare med sång än med rap och just nu är det så många killar i min ålder som börjar rappa och blir Ken Ring-wannabes, jag tycker det är synd. Som sagt inget fel på rap/hiphop men det är uttjatat. Så just nu väljer jag att bojkotta Hiphop/rap, mest av personliga skäl och dels för att jag vill visa att det är uttjatat med alla dessa Ken Ring-wannabes. Jag har även en vän, som under många år var "känd" för en speciell talang. När jag lärde känna personen var det den talangen jag lärde känna också, plötsligt en dag upptäckte jag att personen börjat med rap...precis som alla andra killar i stan (nästan alla). Jag blev verkligen besviken, personen kastade bort en talang för att börja med något som så många andra redan sysslar med. Jag är fortfarande riktigt besviken på personen. Ni som känner mig vet vem personen i fråga är och jag hoppas att personen själv läser detta.

Jag börjar bojkotten med att lägga in en video med min nyfunna kärlek Nick, som är väldigt begåvad med en vacker sångröst.

Filmtime

Jag och pappa åkte och hyrde filmer på Hemmakväll (varför bytte dem namn?). Blev dock jag som valde filmerna, pappyh är snäll eftersom att jag är lite sjuk.

Blev filmerna:
Förtrollad...trodde att den skulle vara bättre efter allt man hört om den, så blev en aning besviken. Men lite sagosöt var den allt.















Juno...som jag ännu inte hunnit se


























Love in Manhattan...även denna har jag inte hunnit se














Jag söker sympati

Natten var en plåga, kunde inte sova på grund av förkylningen, så blev inte många timmars sömn. Klockan närmar sig 15 och jag har precis klätt på mig. Ska snart äta sedan åka och hyra film. Sedan ska jag mysa i soffan och tycka synd om mig själv. Måste bli hyfsat frisk tills på onsdag, då vi ska till Liseberg.

Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva, bara att jag fortfarande är lite kär i N ;)


Hoppas iallafall att ni kära läsare mår bättre än vad jag gör.

Kurt Nilsen - Rise To The Occasion

Jag har hittat hans nya låt nu.
Otroligt bra och han har sååå vacker röst, faller en Malin precis i smak.


Jag delar med mig, även om jag inte gillar att dela med mig av musik.
Enjoy!


Nick Jonas


I think I will marry him


Free Willy

Har precis tittat på Free Willy, eller Rädda Willy som den heter på svenska. Den gick nu på kanal 5.
Jag satt och grät som en liten barnunge i slutet och bara önskar att hela den där upplevelsen som Jesse är med om ska hända mig själv. Jag vill också vara bästis med en Späckhuggare! Detta är helt klart en sån film som man aldrig blir för gammal för, underbar är den.

Förkylning

Vad är det första som händer när jag blivit ledig? Jo jag blir förkyld. Vaknade imorse och kände smärtan i halsen, inte alls roligt. Nu rinner näsan och ögonen. Blir glasögon några dagar framöver. Men som sagt är jag ledig, så jag kan ta det lungt och behöver inte känna mig pressad att jag måste till jobbet fastän att jag är förkyld.

Idag ska jag nog städa upp lite på mina rum, iallafall ta undan målargrejerna, tvätta penslarna och så. Ska även fundera lite på vad jag ska köpa till D i födelsedagspresent...fortfarande ingen som har något tips?
Är även sugen på att göra ett kollage av tidningsurklipp, var längesen jag gjorde det nu. Om det önskas så kan jag lägga ut bilder på gamla kollage som jag gjort.

Jag hoppas ni får en bra lördag och att ni håller er friska!


Avril Lavigne -The best damn tour 26/6 -08

Jag jobbade på dagen och slutade en halvtimme tidigare för att hinna med tåget 15.23. Jag och Nina möttes på stationen, köpte biljetter och hoppade på tåget. Väl i Danmark gick vi först till McDonalds för att få lite mat i oss. Han som expierade i den kön vi stod var väldigt högljudd, när det var min tur skulle jag ha en hamburgare och bestick...vilket tydligen är väldigt ovanligt där. Han bara: "Bestick? Hamburgare med bestick!?" sen sa han så några gånger jättehögt, lite pinsamt.
Vi tog bussen ut till KB Hallen, där det redan var en hel del folk. Så det var bara att ställa sig i kön. Strax efter 19.00 släppte dem in, jag och Nina hängde in våra väskor och sen tog vi plats framför scenen, blev inte längst fram men hyfsat långt fram. Vid 20.00 började förbandet; Jonas Brothers. Jag tyckte dem var mycket bra, de bjöd på bra låtar med fullt ös. Jag blev även helt förälskad i den yngsta brodern Nick. Har ni sett honom? Herreguuud vad söt han är. De spelade i ca 30 min.
Strax efter 21.00 kom Avril Lavigne ut. Hon inledde konserten med låten Girlfriend från hennes nya album. Konserten var bra, men jag blev lite besviken på henne. Tyckte hon var lite dryg och så spelade hon inte låten When I'm Gone som jag och Nina hoppats på. Men alla de andra kända låtarna, så som Sk8er boy, Complicated, Hot mfl.
Konserten varade i ca 70-80 min och sedan tog vi bussen till stationen och tog tåget hem. Vi var hemma ca. halv två på natten och skulle gå upp vid 6-tiden morgonen därefter, men det var det värt.
Jag ger Avrils The best damn tour 2-3 av 5 möjliga.



Vet ni vad...?

Jag har sommarlov nu!!!!
Idag var sista dagen på jobbet, var ganska soft. Vi städade och fixade lite. Blev mat på House of bagels, första gången jag åt där och väldigt gott var det. Jag och Fanny har bestämt att vi ska fika där inom snar framtid också.
Kom hem ca. halv två inatt efter konserten med Avril Lavigne (och Jonas Brothers) men klarade av jobbet idag utan att vara tröttare än vanligt. Ska uppdatera sen om konserten, håller just nu på att få sinne på videorna som jag filmade. Det vill inte funka att spela upp i något program :S Jag som precis köpt en ny kamera och överlycklig för att jag kunnat filma och få ljud på det så bara funkar inte skiten att spela upp i datorn. JAG GRÅTER SNART!!!!!!

I helgen blir det att ta det lungt, städa om det är kasst väder.


@ work

Här sitter jag på jobbet. De har personalmöte så man får passa på nu. Är dock livrädd att bli påkommen, vet inte om man får vara inne här :S
Ville iaf uppdatera lite för kommer inte hinna det sen idag. Ska ju på konsert :D:D:D
Näst sista dagen på jobbet är det ja, riktigt skönt.



men ska återgå nu
ha det bra allihop!

The voice '08



Nu är det snart dags igen för Sveriges största gratis konsert: The voice '08.
Jag har varit på denna tillställning fast i Danmark 2/3 gånger (kommer inte ihåg) eftersom att jag har närmre dit än till STHLM.
Tycker dock de blivit sämre med åren, inte lika bra artister längre.
Men när jag var där bjöd dem på artister så som: Daniel Bedingfield, Akon, Brian McFadden, Outlandish, Darin, T-pain och många fler.

I år i Stockholm kommer bland annat: Adam Tensta, Flo Rida, Petter, Brick & Lace och många fler.
Bor ni nära eller har möjlighet att ta er dit, så tycker jag absolut ni ska satsa på det! 16 augusti kl.19-22

Kurt Nilsens låt



Någon som vet vad Kurt Nilsens nya låt heter?
Hörde den på radion idag och blev lite smått förälskad i den, dock hann jag aldrig uppfatta låttiteln? Så är det någon som vet?

Stress

Kom ganska nyligen hem från jobbet. Har varit på förskolor och rensat ut papper. Nu har dem dock brist på arbetsuppgifter till mig. Så vi får väl se hur det går med det.
Jag och Fanny har tittat på blommor och det är inte lätt...fick en fråga om varför vi ä bannlysta, så tänkte jag kan svara på det. I våras hade vi 4 veckors APU. Jag började i en blomaffär men trivdes inte alls, ville bara hem och nej usch. Så efter fyra dagar bytte jag plats, likadant hände Fanny fast hon var på ett annat ställe och bytte efter en vecka. Så nu känns det väldigt olämpligt att gå dit. De där i blomaffären kanske inte bryr sig, men för oss är det pinsamt.

Känner mig lite stressad över saker nu. Ska åka till Danmark och se Avril Lavigne imorgon direkt efter jobbet (slutar ½timme tidigare). Vilket innebär att jag måste ha med mig allt till jobbet och planera. Sedan nästa vecka är det Liseberg på onsdag som gäller, på torsdag tandläkaren och på fredag födelsedagsfest. Så till fredag måste jag även ha fixat present, bordsdekorationer (som jag erbjöd mig att göra) och kanske en ny outfit!? Låter kanske inte mycket, men det är det.

Fick hem betygen idag i de kurser vi avslutat, är inte så nöjd. tror det var 4 VG och 3 G ska överklaga ett av betygen om det går. Förstår inte vad hon grundat det på att jag bara fick G, när jag hade VG/MVG på alla prov och läxförhör och gjort bra ifrån mig praktiskt. Men iofs hon är ju inte lärare på riktigt så hon vet ju inte hur man sätter betyg.


Liten morgon uppdatering

Här sitter jag och klockan är 07.15, ska strax åka till jobbet...blir skjutsad idag. Idag ska jag rensa ut papper från pärmar sen ska jag och Fanny ut på lite förskolor.
Min näsa rinner och jag nyser, undrar om det är allergi eller förkylning, är egentligen inte allergisk men blir det ibland ändå (komplicerat?).
Efter jobbet ska vi titta på blommor som vi ska ge till vårt jobb på fredag och eftersom att vi är lite bannlysta på två av blomaffärerna i stan får det nog bli torget, annars Domus ;)

Nej nu ska jag borsta tänderna.
Ha det bra allihop sålänge så hörs vi sen.


Det vill inte som jag vill

Minsann, blev medlem på blogglista.se och lite andra bloggsidor. Så skulle jag lägga in den lilla loggan i menyn, hamnade den i menyn? Nej, nu är den ju överallt. Men jag orkar inte fixa det. Tryck gärna på länken några gånger för det ger mig poäng :D

Har jobbat idag som vanligt, jag och Fanny stack ut till förskolor och pratade lite. Tog hela förmiddagen sen blev det mer pappersarbete. Får försöka tänka positivt nu: bara 3 dagar kvar.
Skulle egentligen tränat på friskis, men så får jag ett sms från en av de som skulle med att det inte blir träning idag. Jaha, tänkte jag...schysst. Har jag asat med kläder till jobbet och allt. Jaja så kan det gå.

Ska strax titta på Made, ett av mina favoritprogram.


Måndag again!

Då var jag inne på sista veckan på jobbet, ska bli riktigt skönt med sommarlov sen.
Jobbet har gått bra idag, kändes som att dagen gick hyfsat snabbt. 4 more days to go.

Var ute och gick en runda med Dessi i eftermiddags, lika trevligt som alltid. Mycket prat och så. För övrigt fyller denna tösabiten snart år och ska ha ett litet firande. Jag funderar på vad jag ska köpa till henne. Jag älskar att köpa presenter och slå in dem. Nu när man kommit upp i den här åldern (17 år) vill man gärna ge något personligt. Jag har lite funderingar själv på vad jag ska köpa (kan inte skriva vad här, finns risk att hon läser). Iallafall tänkte höra om ni kära läsare har några bra förslag? Hade inte tänkt köpa något särskilt dyrt, runt 100-lappen. Så vad kan man köpa till en livlig snart 17-årig tjej som har skinn på näsan?

Ska strax göra mig iordning för sängen.

 p.s vaniljglass med värmda jordgubbar (hallon är bättre) är såååå gott.


Midsommar firandet

Bättre sent än aldrig...

Midsommar firades hos Elin tillsammans med Louise, Frida och Olivia. Först började vi spela sällskapsspelet Veckans Värsta...vi hann inte klart innan det var dags för mat. Maten bestod av grillad kyckling, nypotatis, sallad och såser. Mycket gott var det. Blev även glass och jordgubbar. Sedan fortsatte vi med spelet, som Elin vann. Har ni inte spelat det så kan jag starkt rekomendera det. Kanske till tjejmiddagen!?.
Iallafall sen tittade vi på film; She's the man (som jag sett x antal gånger) och Cyote Ugly. Vi lyckades även klämma ner lite tårta...även den väldigt god. Olivia åkte hem sen fram emot natten och vi andra blev kvar.
Vi tog fram godis och chips och satte oss och kollade på Jerry Springer. Kom i säng gjorde vi vid halv två...eller om det var halv tre.

Dagens efter spenderade jag med släkten på mammas sida för det traditionella midsommarfirandet +tipsrunda. Kan ni tänka er, jag var ensam med 12 rätt...vilket innebar en andraplats.

 

Jag är lat

Jag är dålig på löften, orkar inte skriva om midsommar. Eller jag orkar skriva, jag orkar bara inte gå upp och hämta kameran och lägga in bilderna. Men imorgon gör jag det nog.

Idag har jag inte gjort ett dugg, sov länge sen bara slappat. Riktigt skönt. Har varit dåligt väder hela dagen, till och med åskat och blixtrat. Imorgon är det jobb igen som gäller, sista veckan nu. Jag hoppas jag inte får allt för tråkiga arbetsuppgifter. Förhoppningsvis ska jag och Fanny ut på förskolor och ehm...ja jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Sedan på torsdag är det Avril Lavigne som gäller. Kommer vara död på jobbet sen på fredag.

Som ni ser är designen ändrad igen...inget proffsjobb. Jag tog saken i egna händer helt enkelt så länge. Förhoppningsvis blir det ett proffjobb snart.

Ska nog lägga mig i sängen snart, läsa och sen sova.


Hjälp!

Webbdesign

Som ni kanske ser är min blogg i stort behov av en makeover....en extreme makeover.
Så om det är någon där ute som är bra på photoshop och webbdesign så får ni gärna höra av er. Eller ni kanske vet någon som är bra på att fixa. Om ni vill ha lite i betalt eller något annat (tex jag länkar till er) så löser vi det.

SNÄLLA VÄNLIGA MÄNNISKOR DÄR UTE HÖR AV ER!

Veckans: To die for

Veckans to die for blir inget mindre, än en liten mops.
Översöta är dem. Jag vill verkligen ha en sån, dock är min mamma allergisk mot pälsdjur +de är svindyra.

Klicka för att se nästa bild

Såg en mopsvalp här i byn idag och gud vad söt den var.
Man blir helt förälskad. Något att satsa på i framtiden?


Oh så trött

Är riktigt trött idag. Gick och la oss halv 2 och gick upp 9.40. Varit borta hela dagen tills i eftermiddag.
Till och med för trött på att titta på tv typ. Har precis målat lite och nu sitter jag här bara.
Riktig uppdatering kommer imorgon. Lovar!

sis är hemma och allt känns som vanligt...förutom att hon är borta igen om ca. 1½ dag.




Personlighetstest

Gjorde ett personlighetstest,

och såhär blev resultatet:

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Inredningsdesigners, designers, sjuksköterskor, administratörer, operativa chefer, sekreterare, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, juristassistenter, präster, kontorsansvariga, affärsinnehavare, ekonomibiträden, hemmafruar/hemmamän, trädgårdsmästare, kuratorer, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, bibliotekarier, medicintekniker.


Det där med att jag är tystlåten kom ju verkligen som en överraskning...NOT!
Och vad det gäller jobben som kom upp kan jag tänka mig inredningsdesigner, designer, trädgårdsmästare, kurator, familjerådgivare...typ.

Midsommar

Idag är det midsommarafton, vilket jag tycker är trevligt värre. Vädret som är lite kasst bara.
Jag ska spendera kvällen tillsammans med några tjejer från klassen. Blir mat, film och mys. Om det blir uppehåll från regn så kommer vi eventuellt tälta.

Funderar på om jag ska ut och plocka blommor och linda en krans...eller iallafall ett diadem!? Får se hur jag gör.
Får övertala de andra sen att vi ska plocka 7 sorters blommor som vi kan lägga under kudden inatt, så att vi kan drömma om vår blivande make.



Vad ska ni göra på midsommar?


Present från England

Igår/inatt var vi och hämtade min syster på Malmö Airport. Hon ska vara hemma nu under helgen, för att sedan åka tillbaka till England igen på måndag.
Snäll som hon är hade hon köpt presenter till mig, mamma och pappa.
Jag fick Westlifes självbiografi...signerad och allt. (Ni kanske sett videoklippet från signeringen på msn's sida?)



M tävlar

Tänkte för första gången vara med i tävling där man behöver anstränga sig.
Tävlingen hittar du här och det du kan vinna är Voodolls (läs mer om produkten här)

Tycker dem är jättesöta.

x2

Seriöst? Detta är inte sant. trodde bara jag av misstag råkat få 2 likadana mail om att mina 100 ord blir publicerade, men visar sig nu att även ett av mina andra försök blir publicerat. Söndagen den 6 juli publiceras dessa. Galet alltså. Känner mig riktigt nöjd och lycklig nu!


ÄNTLIGEN!

Har jobbat idag som vanligt, blev äntligen klar med min uppgift. Fick nästan sinne på det idag med. Blev även midsommar lunch som var helt okej. Gott med jordgubbarna! Vi fick även sluta en heel halvtimme tidigare :D

Är riktigt trött nu, men gick precis in på min lunar (ja, jag har fortfarande lunar) och såg att jag hade mail. Och gissa om jag blev lycklig över mailet!? Har ett flertal gånger skickat in Dagens 100 ord, som visas på första sidan på lunar och har aldrig fått det publicerat men nuuuuu jäklar. AAAAHHH. Onsdagen den 2 juli publiceras mina ord som kommer läsas av ca. 300 000. Kommer antagligen (och förhoppningsvis) bli bombad med gästboks inlägg.
Gosh vad lycklig jag är. Den dagen då orden publiceras lägger jag ut dem här med, så att ni som inte har lunar också kan läsa. Men än så länge förblir det hemligt.

Syster kommer hem inatt.
=JAG ÄR LYCKLIGAST I VÄRLDEN JUST NU!

with big love
m

Sanning eller Lögn

Kommer ni ihåg den här låten med Fre, som var ledmotivet till tv-serien Vita Lögner ?
Iallafall texten säger allt om hur jag känner mig just nu, och F är den enda som vet varför!
 

vet du vem som är falsk eller sann? (sann)
och du vet vem som stod kvar när dom andra försvann (försvann) 
men det finns vissa som går, som går över lik för att nå ..
sina mål, jag vet, att vägen kan vara ganska svår, men kom ihåg ..


REFR : 
Håll ögonen öppna var du än går, 
du vet aldrig var dina vänner står ,
sanning eller lögn, man ger va man får (men kom ihåg)
tiden läker ändå alla sår
akta dej för gamar och va på din vakt ,
vissa dom håller inte vad dom sagt ,
sanning eller lögn man ger vad man får (men kom ihåg)
tiden läker ändå alla sår


Jag vet att livet kan va fullt av stress,
men ändå ska man ej känna nån press ,
man kan känna sig blåst .. man ger och får inget tillbaks,
det blir knas , jag vet ..
men allting det kommer tillbaks så kom ihåg


REFR : 
Håll ögonen öppna var du än går, 
du vet aldrig var dina vänner står,
sanning eller lögn , man ger vad man får (men kom ihåg)
tiden läker ändå alla sår
akta dej för gamar och va på din vakt ,
vissa dom håller inte vad dom sakt ,
sanning eller lögn man ger vad man får (men kom ihåg)
tiden läker ändå alla sår


Kommer du ihåg när jag var där och ställde upp för dej ( kommer du ihåg )
Kommer du ihåg när jag var där och ställde upp för dej ,
när du inte behövde mej, jag har saknat dej , ahh ahh ahh ahh
Kommer du ihåg när jag var där och ställde upp för dej ( kommer du ihåg )
Kommer du ihåg när jag var där och ställde upp för dej ,
när du inte behövde mej,  har saknat dej ,  ahh , kommer du ihåg det ..


Nytt (?)

Minsann, jag har jobbat idag med. Håller på att få sinne på det, har gjort samma sak nu i typ 6 dagar. Tar sån förbaskad tid. Men imorgon kommer jag bli klar med det!
Midsommarlunchen väntas imorgon också....HJÄLP!

Igår inhandlade jag en ny digitalkamera. Har länge varit less på den vi haft. Men nu är jag nöjd!
Canon ixus 80 IS




With love
m

Hell yeah!

Malin goes hälsofreak?
Man kan ju alltid hoppas.



För övrigt, blir det nog sämre med bloggandet nu då jag inte har så mycket intressant att skriva. Jobbar dagarna i enda.

@ work

SINNE ALLTSÅ!!!!

Med hela mitt hjärta


what hurts the most

Back to work

Jag har blivit helt insnöad på Il Divo, grymt bra är dem. Mäktigare får man leta efter.

Ny vecka nu, och det är jobb som gäller. Har idag gjort samma sak som jag gjort nu i två dagar, kommer hålla på med det även imorgon, men blir förhoppningsvis klar då. Idag berättade dem att på torsdag är det den "årliga-midsommar-middagen". "Hjälp" tänkte jag. Fanny ska med och hämta maten och jag ska hjälpa till att duka. Ouff, jag ser framför mig hur dem på jobbet sitter där och skämtar och skrattar och äter sill, medan jag och F fattar noll. Se fram emot? hm...NEJ!

Försöker komma på något intressant att skriva, men det är värre med det. Jo förresten, på onsdag ska jag antagligen träffa min kära vän Shamim, som jag inte träffat på väldigt länge och på torsdag kommer min syster hem. Jag kommer vara lyckligast i världen !

With Love
m

Lånad grädde och mys

Så nu kommer uppdateringen.
Igår vid 6-tiden på kvällen kom Emmy till mig. Vi började med att göra ett fruktfat med ananas, jordgubbar, banan och persika. Jättegott, vi spelade lite spel och så. Sedan vid 21:15 ungefär fick vi för oss att göra marängswish (stavning?), dock hade ingen av oss grädde och affären hade stängt. Då fick E den "perfekta" idén att vi skulle knacka dörr, jag var väldigt tveksam till det först men blev övertalad. Efter några dörrar och efter att vi blivit lite utfrågade fick vi 3 dl grädde och kunde fixa marängswishen. Gott blev det ska ni tro. Vid 12 tiden på natten började filmen Coach Carter som vi såg. Jag tyckte den var bra, snyggingarna Channing Tatum och Antwon Tanner är ju med i den :D
Och vid halv 4 på morgonen kom vi i säng.
Imorse vaknade jag innan E och eftersom att jag inte hade något att göra fixade jag frukost, myyys. Sedan köpte vi grädde och gav tillbaka till dem vi lånat av. Sedan har vi försökt komma på vad jag gjorde på midsommar förra året. Jag minns verkligen inte och ingen annan verkar göra det heller !? Om ni vet, så kan ni väl höra av er :)

Här kommer lite bilder


Bild nr 4 = Kommer ni ihåg de där låtsas tatueringarna man hade när man var liten? Jag hittade några sånna hemma och var tvungen att testa dem. Cooolt. Om några månader blir det riktigt tatuering!

Godmorgon

Sitter just nu och väntar på att E ska vakna. Jag har dukar fram värsta frukosten, men hon bara sover och sover.
iiihhh, sen måste vi till affären och handla grädde (det ska jag berätta om sen).

Update kommer senare.
Puss så länge

Hemma mys


Här sitter jag och lyssnar på låtar från McFaddens nya album, gosh vad bra han är!
Om 5 minuter kommer E hit, hon ska hålla mig sällskap ikväll och inatt !
Vet inte riktigt vad vi ska göra, blir fruktfat iallafall. Hon har köpt jordgubbar och jag har ananas, banan, clementin och annat. Blir säkert lite deep talk också, det blir det alltid.
Förövrigt är det ju fotboll nu, jag är dock inte intresserad. Denna gånger är jag däremot stensäker på att Sverige förlorar. 0-1 till Spanien tror jag, vad tror ni?

Nej nu måste jag pysa.
Puss på alla och ha en bra lördagkväll ♥

Fredag den trettonde

Nu har jag och F klarat av en vecka på vårt oootroligt roliga jobb (NOT). Bara två veckor kvar nu. Det bjöds på fredagsfrukost =Massa gott. Vårt kaffedrickande går framåt och jobbet vi gör är fortfarande väldigt långtråkigt, men det går.

Trots att det är fredag den trettonde idag känner jag att jag haft en del tur, förutom på slutet av dagen.
Det hela började med att jag precis hann med bussen imorse, jag är menad till att alltid precis hinna. Sedan på jobbet fick vi sluta tidigare och får full tid ändå (!!!!). Sedan har det varit något mystiskt speciellt med denna dag, allt jag kan säga om det är: Tre.
Den enda oturen var när jag skulle hem, bussen skulle gå 18.20. Plötsligt ser jag hur alla som skulle ta samma buss överväger att ta en annan. Jag går och kollar på skärmen och ser att bussen inte går förrän 19.20, jättemysko. Folket går in till informationen och bla bla, det kommer en buss men det är fel buss. Mamma ringer så hon hämtar mig. Iallafall för de som inte fick skjuts hem kom rätt buss till slut...bara sisådär 20 min försent.

Skönt med helg nu, Emmy ska vara hos mig imorgon och sova över. TOPPEN!


Dagens önske outfit

En söt blommig klänning och en lite rockigare brun skinnjacka till den.
Midsommar kanske?
Allt är från Topshop.com


Underskattat?

Både jag och mamma tippade fel igår. Attans vi underskattade Sverige, minsann.
Nu har halva veckan gått, vilket är härligt. Har fått tradigaste uppgiften på jobbet nu, men bara att bita ihop. Hoppas hinna klart denna veckan, men har nästa vecka på mig också. Våra handledare har verkligen underskattat mig och Fanny. Den uppgiften jag fick i måndags trodde min hanledare skulle ta mig hela veckan, det tog mig ca. 3 h. jaja, nu får vi göra masas skit.

Just nu sitter jag och lyssnar live på en engelsk radiokanal, Aaron Norton (som jag bloggat om innan) är där för intervju och spelar just nu en vacker truddelutt :)


NEJ NEJ NEJ!

Jag får inte bli sjuk nu, får inte får inte får inte!!!!!
Blir jag sjuk kan jag inte jobba, kan jag inte jobba får jag inga pengar, får jag inga pengar är allt bajs!
Kaffet som orsakat detta?

Speckad tvkväll

Jobbat idag också, kändes som att det gick snabbare idag. Men hade bättre arbetsuppgifter typ. Iallafall nu sitter jag och väntar på att Blu water high ska börja. Ett program som faller mig perfekt i smak då jag älskar surfing. Sedan är det ju Gossip Girl och fotboll. Jag brukar egentligen inte titta på fotboll men jag och mammsen har satsat pengar. Mamma tro 0-2 eller 1-0, jag tror 0-1 eller 0-0. Jag menar lätt att Sverige inte vinner. Jag hejar stenhårt på Grekland nu +lite på Zlatan.
Efter att jag sett A walk to remember blev jag lite inspererad och håller nu på med en lista över 100 saker jag ska göra innan jag dör. Har förrut haft en lista med 10 saker, dock blev dem inte så bra. Nu har jag en mer seriös lista iallafall och har än så länge kommit på 10 saker. En av dem är att lära mig surfa. Resten förblir hemligt...iallafall en del saker.


Öka takten sista kvarten JULEGRAN!

Idag var första dagen på jobbet. Kan säga att det här är absolut inte mitt drömjobb, jag har fått sitta vid datorn och kolla om massa skolor och annat trams fanns med i deras register. Om det inte gjorde det skulle jag skriva ner det +kontakt uppgifter. Sedan de sista 1½-2 h hade jag inget att göra för hon som skulle ge mig uppgifter var iväg. Som tur var är ju min klasskamrat Fanny där med, så satt inne hos henne och snackade strunt. Vi har kommit på att vi klagar mycket, men vi älskar att göra det. Vi är inte dåliga, negativa människor vi bara säger vad vi tycker :)
Jaja nu får vi ladda upp igen tills imorgon.

Förresten vad tycks om min nya, väldigt hemmagjorda design? är inte riktigt klar, men tveksamt om jag orkar fixa klart inom den närmsta tiden. Iallafall, det behövdes förändring även om den inte blev så snygg. Jag suger på PS så, därför är det som det är. Ska nog om ett tag kanske se om jag ska betala någon för att göra en fetefin design. Grejen är bara den att jag tröttnar så snabbt, vilket inte är bra.

För övrigt, är det ingen höjdare att titta på film på youtube. men eftersom att alla så länge pratat så mycket om dessa två filmer, var jag tvungen att se dem! Filmerna jag såg var A walk to remember och The notebook, riktigt bra båda två.


Jag var inte gjord för dessa dar

Blev ett hastigt avslut igår. Satt och skrev, sen plötsligt i ögonvrån ser jag hur något rör sig, jag tittar ner och vid tangentbordet ser jag fetaste spindeln. Jag slet av mig hörlurarna som hamnade på golvet och sköt undan stolen en bit från datorn. Jag avslutade och stängde av datorn lite kvickt och gick och la mig. Kunde inte sova ordentligt sen, var rädd för att det skulle komma spindlar och kände hur det kröp på kroppen. USCH!

Idag har jag varit på stranden, riktigt gött. Soleksem lite här och var, men kommer inte sola nu på hela veckan typ så det ska nog hinna bli bra. Har även övningskört, körde med pappa idag. Gick bra i början när vi körde på parkering, jag kunde växla och starta bra. Sedan skulle vi då till grannbyn och köra, gick helt okej till en början. Sedan när jag stannade vid en korsning och sedan skulle igång igen blev det motorstopp och allt var kört. Bilhelvetet ville inte igång igen, och när den väl ville vara igång lyckades jag få motorstopp på den. Jag blev ledsen och frustrerad och ville inte köra mer. Har varit ledsen hela kvällen nu. Mamma och pappa har haft sin predikan om att "det är sånt som händer" och "det blir alltid så". Dock hjälpte inte det. Men tror jag behövde gråta ut lite, inte bara för det, men för massa annat. Bra att rensa ut nu innan jobbet imorgon. På tal om det är jag en aning nervös...hatar att börja på nya ställen, men förhoppningsvis blir det bra.

Nu ska jag snart sova. Hoppas ni haft en bättre dag iallafall

Min soliga dag

Idag blev det beachen, riktigt gött. Dock har soleksemen letat sig tillbaka (DÖÖÖ).
Annars har jag inte gjort så mycket annat, övningskört lite. Börjar få till startarna nu, men lite träning till på parkeringen behövs innan jag kan ge mig ut på gatorna. Får verkligen ta tag i det nu om jag vill ha mitt körkort någorlunda nära min artonårsdag.

Iallafall nu sitter jag här med en cp-äcklig-konstig känsla inom mig, hatar denna känslan. Tror jag har den för att mitt sommarjobb börjar på måndag (JAG VILL INTE). Jag är lite smått orolig för hur det ska bli, om jag ska trivas, om jag kommer göra bort mig, om jag kommer idiot-förklara mig själv och massa annat.

nu är världens största spindel här så måååååste dra.
pusshej

Mäktigare får man leta efter

Sitter här och tittat på klipp med Il divo på youtube, fyfan vad bra dem är. Simon Cowell har verkligen lyckats bra med de här killarna.
Tänkte dela med mig lite.
Enjoy!

En vacker dag

Här sitter jag i min ensamhet, mamma och pappa har gått och lagt sig. Egentligen är jag med så pass trött så jag skulle kunna sova, men jag ska bara sitta uppe lite till. Lyssnar på Hanson, ni minns väl dem? De tre söta killarna med låten mmmbop. Det tog faktiskt inte slut efter den låten, dem har många nya riktigt bra låtar. Iallafall det var inte det jag skulle skriva om. Jag tänkte faktiskt skriva det där inlägget jag pratat om ett tag nu, det personliga, tankefyllda inlägget.
So here you go:

Jag har aldrig riktigt vetat vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill jobba med/som. Under min 17-åriga livstid har det funnits mycket på listan över saker jag vill bli. Bland annat: Konstnär, delfinskötare, uppfinnare, artist och frisör. Nu går jag floristlinjen på gymnasiet. Jag undrar ibland om det var det rätta valet, men när jag inte ens själv vet vad jag vill bli hur ska jag då kunna veta om jag valt rätt linje? Men som min lärare sa; nu ska jag ta dessa tre åren, så har jag alltid något att falla tillbaka på. Gymnasietiden är väl den tiden som är tänkt att man ska reda ut sitt liv, hitta sig själv och komma på vad man vill göra. Jag är inte så säker på att jag kommer göra det.
Jag vill göra allt, men det finns varken tid, pengar eller ork till det. Jag vill flytta utomlands, men vågar jag?

Det är mycket jag vill och jag är förvirrad, men en sak vet jag säkert: Jag vill bli något stort! Jag vill bli ihågkommen av fler än bara mina nära och kära. Jag vill att folk jag inte känner ska prata om mig även efter min död. Jag vill göra något storartat. Jag vill förändra andras liv, så som andra förändrat mitt liv. Jag vill insperera och vara en förebild. Jag vill vara bäst! Jag ÄR menad för något större än det här, bara det att jag vet inte vad än.
En dag kommer jag vara The It-girl och jag kommer finnas på allas läppar, jag kommer finnas i din vardag, i din dator, i dina drömmar. Jag kommer vara det hetaste samtalsämnet, det största och bästa. Bara det att inom vilket område är ännu inte klart.

Jag tror verkligen på att drömmar är viktiga. Släpp aldrig taget om en dröm, även om alla andra säger att den är omöjlig. För vem vet, den drömmer du släpper taget om är kanske den som skulle gjort dig komplett och hel. När jag är 60-70 år och har barn och barnbarn vill jag inte sitta och tänka: "Attans, varför gjorde jag aldrig det där? Nu är jag ju för gammal". Jag vill inte säga till mina barnbarn: "Var inte rädd för att resa ut i världen, jag önskar att jag gjorde det när jag var i din ålder". Jag vill att alla mina drömmar ska bli verklighet, jag vill bevisa att det går!

Trötta sommardagar

Denna dag har varit seg, orkade inte med till stranden så satt ute i trädgården i stället. Men jag blir så rastlös, svettigt och äckligt varmt är det också. Är jättetrött också, är väl nu när man precis slutat skolan. Har precis tittat på en film som jag hade här hemma som jag aldrig sett. Sideways heter den och den var jättedålig. Se aldrig den. Nu funderar jag på om jag ska ta och fixa lite med min bloggdesign eller om jag ska upp på mitt rum och softa eller lägga mig i soffan igen!? tja, varför inte alltihop?

13 dagar kvar nu tills min kära syster kommer hem. Puss på det!


Student

Let me tell you about yesterday:
Jag och pappa lunchade på stan, pizza blev det för min del (mycket onyttigt nu när det är lov). Sedan åkte vi till Österäng för att titta på när Linus sprang ut. Galet mycket folk. kändes konstigt, jag fick en känsla av lycka inombords och en längtan. Om två år är det min tur. Efter vi varit där var det kalas hemma hos Hurthigs, god mat och dricka. Lite lek med Filippa (som jag aldrig kommer undan). Annars inte överdrivet kul, jag är inte så förtjust i kalas. Iallafall var vår familj sist kvar och till och med studenten själv hade gett sig av. Jag och Filippa satt i soffan och halvsov redan vid 10-tiden på kvällen. Jättetrötta var vi. Jag lyckades iallafall få hem min familj.
Och somnade fint sen i sängen efter att jag filosoferat lite.

Så ett stort grattis till en av de bästa personerna jag vet, Linus, till studenten.


Skolavslutning

Även om det var två dagar sedan så ska jag berätta om vår übermysiga skolavslutning.

Började med att jag nästan missade bussen på morgonen (galet nära denna gången), var en äckelspindel på mammas cykel och min cykel har ingen luft i bakdäcket. Så där stod jag och tänkte "Ska jag cykla iallafall eller försöka hinna med att gå?", jag tog det sistnämnda och började gå i rask takt, insåg att jag aldrig skulle hinna med högklackat, men som tur var hade jag flipflop med mig så bytte till dem och sprang halva vägen.

Väl i skolan så fikade vi ute i gräset på skolgården och bara pratade och mös. Sedan blev det kubbturnering. Jag Ia och elina kom på en andra plats. Efter skolan åkte några av oss in till staden och åt buffé på Rosegarden. Jättegott var det och jättemätta blev vi. Där satt vi en stund och pratade med, übermysigt. Därefter tog vi bussen till Åhus för sol och bad. Det var överraskande väldigt varmt i vattnet, minst 20 grader. Dock väldigt kallt i luften eftersom att det blåste rejält. Så där låg vi med gåshud och hackade tänder. Efter ett tag stack vi till Elin och bytte om och tog sedan bussen hem.

Det var en otroligt bra avslutning, tack för det tjejer!
Här följer ett urval av bilder, fler hittar ni som vanligt här


Hej hopp

Nu ska jag på studentkalas, uppdatering kommer senare idag eller imorgon :)

Nu får det vara nog!


Nu får det jäklar i vara nog!
Skriv på du också, för såhär får det inte vara
http://www.veckorevyn.com/skrivpa/

Oh, det ska vara stiligt!


It's all about perfection

Bikinin har fått ben

Jag är helt överlycklig, idag fick vi tillbaka våra nationella i matten och gissa vem som skrev VG? Jo jag, så nu har jag VG i matte a. Det kan inte bli bättre. Efter skolan idag var jag och några av tjejerna och tränade på friskis. Känns mycket bra. Nu hemma så ska jag försöka bestämma mig för vad jag ska ha på mig på avslutningen imorgon och så ska jag försöka hitta min bikiniunderdel som spårlöst försvunnit. Jag fattar inte vart den tagit vägen, måtte den bara finnas här i huset någonstans!
Ska fixa mammas hår sen med, för hon ska på avslutningsmiddag med sina nior.
Men ja, nu ska jag på jakt!


Det här är jag!

Skolan idag var helt okej, vi slapp matematiken och har den imorgon istället. Efter skolan blev det en liten tripp på stan tillsammans med några av tjejerna, jag inhandlade en kjol (kommer kanske bild sen). Hemma har jag inte gjort så mycket, jag och dessi gick en runda. Väldigt varmt men mysigt. Borde ha skrivit loggbok men orkar inte.

För övrigt tänkte jag nu svara på en kommentar jag fick från någon som ville vara anonym (jag är satan i gatan nyfiken på vem du är). Svar till dig iallafall: Det handlar inte om att jag ska vara någon jag inte är. Att ha kaffedrickandet som to die for, var kanske inte riktigt rätt och lite överdrivet. Men jag vill lära mig dricka kaffe. Det är en social dryck. Min mamma brukar säga det med att hon kan önska att hon drack kaffe. Jag skulle vilja kunna beställa en kaffe latte på caféet osv. Och det här med att jag inte nöjer mig med G och VG...det är sån jag är. Har fått en del av det tänkandet från Michael Jackson faktiskt. Man ska aldrig nöja sig med bara bra (inte jag iallafall). Jag vet att jag kan bättre, så varför ska jag vara nöjd med bra när jag kan vara bäst? Självklart vet jag att jag inte är mindre värd bara för att jag int dricker kaffe och inte har/får mvg. Jag vill inte på något sätt påverka de få människor som lser min blogg negativt. Jag vill inte att de ska tro att man inte är bra om man inte får mvg, så är inte fallet. Huvudsaken är egentligen att man blir godkänd. Man ska sätta upp mål i livet och nå dem. Mina mål är bla att få bra betyg, betyg som jag är nöjd med och det för mig är inte ett g.
Som sagt det handlar inte om att vara någon annan än den jag är. Såhär är jag. Jag tar inte illa vid mig av din kommentar och hoppas du inte tar illa vid dig av mitt svar.

Sommarplaner

Nu när det snart är sommarlov så tänkte jag skriva ner/upp (vad säger man?) mina sommarplaner, dels för att det kanske är intressant att läsa och dels för att jag själv ska kunna leta upp det och kolla om jag skulle glömma eller se så att jag gjort allt.
Börjar med allt det som är säkert

4 juni -Skolavslutning, äta med tjejerna på Rosegarden och sedan eventuellt Åhus
5 juni -Linus tar studenten, eventuellt t-parken eller något annat med vänner på kvällen
9-27 juni -Jobba på miljö -och hälsoskyddskontoret
19-22 juni -Syster kommer hem på besök från England
26 juni -Till Danmark och titta på Avril Lavigne tillsammans med Nina
2 juli -Liseberg med tjejerna
4-12 juli -Kristianstadsdagarna
16-19 juli -Bosätter mig i Karlshamn för att hänga på Östersjöfestivalen (har en plats ledig om någon vill med)

Det är det som är säkert, den enda saken som är tänkt men inte säker är Göteborg tillsammans med Sofie för att hälsa på Shamim. Förhoppningsvis blir det av, för det kommer vara fett nice.

I övrigt så är det sola, bada, äta glass, softa och träffa vänner som gäller.
Har ni några planer för sommaren?

Britains got talent

Har bloggat om den här killen innan, men har nu kollat på fler klipp och herremingud, fy fan vad bra han är. Svenska talang kan slänga sig i väggen, aldrig att vi har så här pass otroliga duktiga talanger här hemma. Andrew Johnstone är helt amazing.
Jag få en tjock klump i halsen, tårar i ögonen och vet inte vart jag ska ta vägen. It's heartbreaking. Det förvånar mig verkligen att han inte vann tävlingen, det gjorde istället George Sampson (lägger in ett klipp med honom också). Nej det förvånar mig verkligen för satan i gatan detta är så jävla bra (ursäkta mitt ordval)



Vinnaren
 

Finaler och vinnare

Jag ä lite seg med detta, men måste ju kommentera de senaste finalerna vi haft här nu och vinnarna.

Börjar med So you think you can dance, där Mona vann. Tycker absolut att hon var en värdig vinnare, jag hejade dock på Martin. Han har varit min favorit från början och han kom ju på en andra plats. Jag tycker nog ändå att Daniel skulle varit i finalen tillsammans med Mona, han var otroligt duktig. Jaja som sagt Mona var en värdig vinnare


Vi fortsätter med Talang, där lilla Zara vann. Ganska tippat men hon var/är ju otroligt duktig och just det att hon aldrig tagit sånglektioner eller något utan fötts med denna sångröst det är ju just det som är talang. Helt klart en värdig vinnare, men jag själv höll mer på Seth Engström och Johan Wellton. RMK är ju för härlig med...för övrigt vart i hela friden har jag sett Rikard (RKM) innan? Jag känner igen honom riktigt mycket, är helt säker på att jag sett honom innan, MEN VAAR?

Foto: Tv4

Tycker ni att det var rätt personer som vann?

Stranden

Idag masade jag mig upp till Miami ink, eller ja jag hade ingen lust att sova mer för det blir så förbaskat varmt på mitt rum. Ska nog flytta ner till min systers. Iallafall efter att jag tittat på det bar det av till stranden med mamma och pappa. Första gången jag var där i år, blåste lite grann men annars helt perfekt. Blev dock inte att jag badade i havet, var för kallt. Jag känner nu att det tagit i ansiktet (som jag glömde smörja), jag verkar iallafall fri från eksem (!!).

Har för övrigt nu bestämt mig för att datumen i rubrikerna till inläggen försvinner!


Veckans: To die for

Nu jäklar är jag på G igen och har en fin sak här som blir veckans to die for.
Nämligen kaffe, jag önskar att jag drack kaffe. Det är en så social dryck "Ska vi ta en kaffe", "vill du ha lite kaffe till kakan".
Och det ser så sofistikerat ut, vuxet och in style. Visst ser det så bra ut när kändisarna går runt med sina take-awaykaffe? JAG VILL OCH JAG SKAAAA LÄRA MIG DRICKA KAFFE. Dock inte så att jag blir beroende och måste ha kaffe varje dag vid en viss tid, utan mer så jag kan beställa det om man är och fikar eller så.