Kalas


Nu ska jag gå och fixa mig för jag ska på prinsesskalas ikväll.
Visst låter det roligt?

Chinos

Jag och mamma åkte till stan idag, mest för att leta efter en stol till mitt rum. Hittade inte direkt någon stol, däremot hittade jag ett par chinos idag. Hittade dem i en av de f affärer vi inte var inne i igår. Jag var lite osäker på dem först, men har bestämt mig för att behålla dem.



Tyckte höfterna såg ganska breda ut i dem, men vad tusan. Det får vara så.
Roligt med lite andra sorts byxor än jeans.


Ledig fredag

Jag ska önska mig ett spännande, händelserikt liv i julklapp.
Jag brukar inte ha några problem med att bara vara hemma och inte göra något särskilt, men just ikväll är jag otroligt uttråkad. Pappa har beslagtagit tv:n för att titta på friidrott (snälla, kan dem inte ha en till friidrottstävling....not). Jag vill titta på HSM!

Dagen i övrigt har varit trevligt, jag var ledig från skolan idag. Så jag sov lagom länge sen åkte jag till stan för att träffa Nina. Jag var på jakt efter en ny outfit att ha imorgon då jag blivit bjuden på prinsesskalas, hittade jag något? Nej, såklart inte. Letade även efter chinos, hittade ett par på Cubus, men dem var baggy vilket jag inte ville ha. Sen hade inte en enda affär ett par beiga normala chinos...helt sjukt. Har det redan blivit ute eller ?

Ja, som ni nu kanske märker är min timeout över. I'm back on track.

The King of pop blir 50 år

Idag fyller allas vår kung 50 år.
Jag själv har varit ett fan i ca. 4 år...på senare tid har jag dock inte alls lyssnat eller brytt mig om honom särskilt mycket. Idag gnistrade det till lite igen. Det är synd att alla dessa rykten är det enda folk bryr sig om när det gäller Michael Jackson. Snälla, glöm aldrig bort vilken otrolig stjärna, artist, dansare, musikskapare han är. Musiken hade inte varit där den är idag utan Michael Jackson.

Så ett stort grattis till MJ


lalalalaaaaaaaaaa


Följ min blogg med bloggkoll

Elsewhere


Timeout från min timeout

Ska bara uppdatera om mitt liv lite, sedan återgår jag till min timeout.

Skolan har börjat igen, känns bra faktiskt. Idag började lektionerna och vi har börjat med lite nya kurser vi inte haft innan. De verkar väldigt intressanta och roliga, ser framemot fortsättningen. Även lärarna verkar bra. Jag är taggad på att ge allt och satsa på höga betyg. Dock har det blivit lite fel för mig med ännu ett val (ind. val)...kursen var inte alls som jag tänkt mig. +Läraren verkar inte tittat riktigt ordentligt vilka linjer vi elever går och har inte tagit hänsyn till att jag faktiskt ska ha APU i 4 fyra veckor. Usch jag är inte gjord för att göra sånna har val. Vi får se hur det löser sig.
Även kören har börjat igen och det är väldigt roligt. Vi har redan en del uppträden inom den närmsta tiden.


Sitter och tittar ut på himlen, himlen är fin ikväll men det regnar. Det känns i luften att hösten är på väg. Ett par bruna stövlar ska därför snarast inskaffas! Jag och Elin gick igår på stan och förälskade oss i vartenda par vi såg och väskor tittade vi på också. Diamanter en tjejs bästa vän? Nej nej, det är skor och väskor!


Mitt schema för de närmsta veckorna (klickbar bild)
Kurserna jag läser i höst är:
Svenska A
Engelska A
Matematik B
Idrott och hälsa A
Religion A
Samhällskunskap A
Musik (?) A
Diverse floristkurser

Så nu är ni och jag själv uppdaterade.
Återgår till min timeout

With Love
/m



Time out


Jag tar timeout ett tag nu.

Vi hörs
With Love
/m



Tröst äta


Så då sticker jag snart iväg för att tröst äta.
See ya


Klara av höstterminen

Är ni laddade inför skolstarten? En del av er kanske redan har börjat?
Här kommer lite tips på hur du kan klara höstterminen bättre. Jag ska själv försöka jobba efter dessa tips..kommer nog funka bra i början, men efter ett tag brukar man falla tillbaka till så som man brukar ta an skolan.

Köp ny grejor. Nya block, pennor, pennskrin och varför inte en ny skolväska? När de gäller blocken så behöver man ju oftast 5-6 stycken och de block som är lite finare med mönster kostar ju i regel 35 kr och det kan ju bli dyrt. Så ett jättebra tips är då att köpa de fula billiga, sedan klipper ni ut massa bilder från gamla tidningar ni har hemma. Limma på bilderna på framsidan på blocket till ett stort kollage. OBS! Lägg ut bilderna där de ska sitta innan ni limmar. Vips så har ni ett snyggt, personligt block. Enkelt och billigt.

Börja plugga i tid. Är det något jag är bra på så är det att skjuta upp alla läxor till sista dagen. Men gör inte det, ta tag i läxorna direkt när du fått dem. Börja plugga till provet en vecka innan istället för någon dag. Det kommer kännas såå bra sen när det är gjort och du kan ligga i soffan framför teven med gott samvete.

Plugga med vänner. Det blir roligare och lättare. Detta är något jag väldigt sällan gör faktiskt. Jag tror jag trivs bättre med att plugga sjäv, men då och då kan det vara roligt. Sitt hemma hos någon, baka en god kaka eller något. Förhör varandra och fråga varandra. I början brukar det mest bli flamsigt, men efter någon timme skärper man till sig. Viktigt är också att man pluggar tillsammans med en vän som satsar på samma betyg som du själv gör. Den du är mest med i skolan kanske bara satsar på G-VG, medan du satsar på VG-MVG...så hitta en ny vän att plugga med.

Hitta kontraster. Börja träna, idrotta, anmäl dig till en kurs. Gör något som bryter av den tråkiga vardagen. Jag själv ska fortsätta sjunga i kör och anmäla mig till en sångkurs, för musik är det jag tycker är roligast. Friskis & Svettis blir det nog lite också. Det kan även räcka med att man går ut på promenad/joggar någon gång i veckan. Bara så att man gör något annat, rensar tankarna och får nya krafter.

Var aktiv på lektionerna. Lärarna älskar när man är muntligt aktiv på lektioner. Dock är jag ganska dålig på det också, enda sedan jag gick i nollan har jag ständigt fått höra det eviga tjatet om att jag ska räcka upp handen mer och prata mer. Nu jäklar ska jag visa lärarna att även jag kan. Var inte rädd för att fråga, oftast är det alltid någon mer än du som har suttit och tänkt på det där du vill fråga och även om du är den enda som undrar är det bättre att fråga. Se även till att anteckna på lektionerna.
Bild från Bokia.se

Så tror ni vi klarar av höstterminen nu?



Tröstätardag

En tung börda försvann precis från mina axlar. Jag vet nu vart min OTH-box håller hus :D

Idag är det söndag, 2 dagar kvar till skolan börjar. Jag har faktiskt sett framemot skolan, alla nya ämnen. Men nu de senaste dagarna har jag känt mig väldigt nervös och rädd. Varför vet jag inte, men det är väl normalt?
Idag är det även dags för tröstätardag med Emmy, vi började med det förra året och ska ha det som tradition att göra varje år. Och nu kanske ni undrar vad man gör på en tröstätardag? Jo, man köper massa onyttiga saker, godis, glass (Ben & Jerry är ett måste), pizza och så hyr man några kärleksfilmer. Sedan äter man, tittar på film, pratar och tycker synd om sig själva! Alla borde ha en sån här dag då och då.

Ska strax gå och ringa ett samtal och sedan...duscha?
pepp inför skolan-inlägg beräknas komma idag.


Tar igen skolarbete, innan skolan har börjat


Förstår ni hur tråkigt jag har ??????

skjhgfsoduign

oooh varför skulle jag ändra designen?
Fan vad det ser ut nu och jag orkar inte fixa. Jag skiter i bloggen nu....ett tag iaf.

ADJÖ

Uttråkad

Jag lider av ett uttråkat liv och har gjort det nu de senaste dagarna.
Vad ska man göra idag? Titta på tv, sitta lite här, fixa lite på rummet? NEJ NEJ NEJ JAG VILL INTE.
Jag vet inte ens vad jag ska skriva mer nu.

Jo förresten min One Tree Hill box, säsong 1 har försvunnit någon som känns vid den? (har en känsla av att jag lånat ut den). Annars får jag väl ge mig på säsong 2 istället och bara hoppas på att den andra boxen dyker upp.

Tror även bloggen ska få en ny design...så den närmsta tiden kanske den ser ful ut.


pusshej på er

p.s Kan jag få byta liv med Blondinbella för en dag?

I'm gonna leave this world for a while


I wanna glide down over mulholland
I wanna write her name in the sky
Gonna free fall out into nothin'
Gonna leave this world for a while

And I'm free, free fallin'


James Blunt - I really want you

Såg precis att James Blunt släppt en fjärde singel från det nya albumet All the lost souls.
Låten är I really want you och är min favorit på albumet. Dock är jag inget big fan av musikvideon.
vad här hänt med alla de vackra, känslofyllda musikvideorna?

Jaja, enjoy!

Ett litet verk

Jag tror att jag dör av hunger.
När jag kom ut från duschen slog det mig att jag bara ätit frukost idag, frukost bestående av två grova mackor, lite kräm och ett ägg. Hyfsat nyttigt. Jag har faktiskt kollat i kylskåpet och skafferiet flera gånger idag i hopp om att det kanske trollats dit något gott som jag kan äta. Dock har ingen liten tomtenisse gett mig någon mat. Men mamma är min tomtenisse nu. Jag undrar just hur det kommer gå den dagen jag flyttar hemifrån...kommer mina måltider bestå av köpt färdiglagad soppa, spaghetti och köttfärsås och mackor? Eller jag kanske skärper till mig och blir riktigt bra på att laga mat? Bara jag får ha recept så klarar jag av det mesta.

Idag har jag fixat, tömt det gamla skrivbordet och lagt sakerna i den nya hyllan. Mina rum är trots det fortfarande kaos. Ska bli så skönt när allting är klart. Kunna sitta på rummet igen med ett block i handen och skriva/rita, lyssna på den ljuvaste av ljuva musiken och kanske plonka lite på gitarren. Kunna göra det utan att vara omringad av tusen saker som inte hittat sin plats i världen. En vacker dag ska ni få ta del av mina små verk, ta del av det jag skriver. Det är inte i närheten likt det jag skriver här, det är annorlunda...det är nog min dolda talang faktiskt. Tänk om vår kära, buttra svenskalärare kunde ge oss en uppgift där vi skulle skriva, skriva en dikt eller en novell. Jag kan slå vad om att jag då äntligen skulle kunna göra mig själv och svenska språket rättvisa. Dock är jag nog den enda i klassen som uppskattar den sortens skrivande och alla skulle säga emot mig om jag gav det som förslag. Så vår kära, buttra svenskalärare kommer nog aldrig få ta del av mina verk.

Och vad fan är detta, vårt hus har blivit flugornas nya palats eller något. argh :@

With Love
/m


Free fallin

En kär vän skickade en underbar låt tll mig häromdagen. Det hon lyssnar på brukar inte annars riktigt falla mig i smak, men den här får mig att bli tårögd. Det är John Mayer med låten Free Fallin (en cover om jag minns rätt).

Hoppas ni faller fritt lika mycket som jag gör när ni hör den.

Tusen tack, tusen gånger om C för låten!

Ack Ack

Försökte få lite ordning och reda på mina rum innan, gick dock sådär. Ser bara värre ut nu tycker jag. Får ta tag i det ordentligt en vacker dag.
Skulle även stämma min gitarr, det gick också sådär. Satan i gatan vad ostämd den var, lite bättre nu men låter fortfarande hemskt när man ska spela. Inlämning på den?

Vad har vi mer för intressant att berätta? Jo, eventuellt bio imorgon för att se Mamma Mia. På söndag är det  den numera årliga tröst-ätar-dag/natten som gäller med Emmy. Massa onyttigt skit, kärleksfilmer och vara uppe hela natten.
På tisdag börjar skolan igen, jag ser nästan framemot det faktiskt. Måste inhandla nya block och pennor och allt sådant som kan behövas. Tänkte även ha ett litet pepp inför skolan-inlägg inom en snar framtid. Sägs om det???????

(Fortfarande ingen som vill sällskapa mig på Gavin DeGraw konserten i november?)

pusss

London

Här kommer uppdateringen om vistelsen i London.

Dag 1 (torsdag): Efter att ha rest med bil, flyg, tåg och buss så var vi äntligen framme i "byn" där min syster bor. Det är en liten bit att gå från tågstationen till huset, men det gick. Vi vilade oss och gjorde vid oss lite sen gick vi ut och åt. Sofie har koll på alla ställena nu, så det blev ett hyfsat billigt ställe som alla alkisar i byn verkade hänga på. Efter maten åkte jag, mamma och Sofie för att se musikal; High School Musical. Jag tyckte den var jättebra. Skådespelarna, kulisserna, publiken...ja det var toppen. Sen åkte vi till huset och sov.

Dag 2 (fredag): Denna dag turistade vi. Vi åkte sightseeing buss genom London. Det var mindre bra väder så det blev väldigt kallt när man satt där uppe i bussen utan tak. Vi åkte även båt och gick runt lite. 

Dag 3 (lördag): Sofie tog oss till en marknad i grannbyn. Det var supermysigt och trevligt. Där fanns allt från kläder, smycken, tavlor till mat och massa mer. Sen åkte pappa och Sofie för att titta på fotboll så jag och mamma åkte till Madame Tussauds. Efter att vi köat i ca. 2 timmar, delvis utomhus i regn, så var vi äntligen inne. Där var massvis med folk, men alla var väldigt hänsynsfulla. Jag tyckte det var jätteroligt att se alla vaxdockor. En del såg riktigt verkliga ut. De har även en liten spökrunda där, jag ville först inte gå men mamma fick med mig. Jag var livrädd och skrek för minsta lilla. De bakom oss bara skrattade åt mig. Och mamma bara: "men herregud det behöver du väl inte skrika över" och jag bara: "Men jag kan ju inte hjälpa det". Usch vad lättskrämd jag är. På kvällen åt vi på en pub, mindre gott det jag valde men men.

Dag 4 (söndag): Jag, mamma och Sofie åkte för att shoppa. Blev tyvärr knappt någon shopping eftersom att jag och mamma var helt utmattade och hade ont i hela kroppen efter gårdagens köande. Jag köpte en grå kofta iallafall för endast £10. Vi handlade blommor till familjen som Sofie bor och jobbar hos (hon är au pair). Så vi åkte tillbaka till huset och stressade som tusan med blommorna. Vi bröt mot alla regler man kan bryta mot när det gäller blommor. Vi stack vidare till marknaden där jag köpte 3 st ---- (kan inte säga vad då det är födelsedagspresent till en vän). Jag beställde även en handmålad t-shirt (eller okej Sofie fixade). Vi hade sett den på lördagen men så hade den blivit såld så vi (sofie) bad dem göra en till mig. Så nästa helg hämtar Sofie den och skickar den på posten. Ska ta en bild på den då, för den var jättefin.
Vi gick och åt god kinamat och sen gick vi hem. Det regnade en massa och det var en bra bit att gå så var var jätteblöta när vi kom hem och då hade även familjen kommit hem från sin semester. Vi gick och bytte om och sen hälsade vi ordentligt på familjen som Sofie bor och jobbar hos (vi bodde i deras hus under besöket i London). Vi drack te och pratade. Barnen är jättesöta, speciellt lille Andrew som inte kunde sitta still för 5 öre. Han berättade en rolig historia om pappans hatt som hade hänt under deras semester...dock ingen idé att jag försöker återberätta händelsen nu för det var antagligen bara roligt där och då när Andrew berättade. Ja, där satt vi en stund och sedan gick dem och la sig.

Dag 5 (måndag): Sofie ville bara bli av med oss, så vi stack så fort som möjligt med bagage och allt. Vi tog oss till London Eye, som jag ville åka. Inte lika långt köande här. Efter vi åkte London Eye och ätit lite och fixat så tog vi bussen till flygplatsen och flög hem.

En mycket trevlig vistelse i England. I september åker vi dit igen.





Fler bilder hittar ni på min bilddagbok (lösen:flaskpost)


Godmorgon

Idag har jag tagit mig upp bra tidigare än igår. Jag trodde jag gick upp vid 11 tiden igår, men senare slog det mig att klockan var strax efter 1 när jag gick upp. Oj, vad intressant...noterar ni nu?

Jag lyssnar på Blondinbella när hon var med i NRJ. Någon mer än jag som faktiskt gillar henne? Många tycker hon är en dålig förebild men jag förstår inte varför. Hon är ett år äldre än mig, driver två egna företag, sköter skolan, tränar och äter nyttigt. Vad är det dåliga liksom? Om det är någon av er som tycker tvärtemot mig så får ni gärna skriva det och varför ni tycker som ni gör.
Dock skulle jag vilja dissa hennes pojkvän Nils som nu också börjat blogga. Vad händer? Han bloggar i en vecka och går upp på tredjeplats på alla listor direkt...tack vare Bellas läsare. Utan henne hade han inte varit något. Sen har han mage att sitta och klaga på alla andra bloggar och personer och klankar ner på dem precis som att han själv är så jävla bra. Dålig stil, om han bloggat i 3-4 år som Bella hade jag kunnat acceptera mer hans klagande men nu efter bara några veckor som bloggare. Seriöst, killen verkar tro han äger världen...eller ja bloggvärlden iaf. Hoppas verkligen han tackat Bella för sin framgång.

Så, då har vi fått det sagt.

Nu ska jag gå och titta på OTH (längtar som bara den till säsong 6 kommer: Måtte det vara till Peyton som Lucas ringer, annars går jag och dör lite).

Jesse McCartney - Leavin'

Jag får väl ta och bjuda på låten .

ohh han är fin och det är något speciellt med honom.

Avslöjar

Plötsligt fick jag sådant sug efter det allra första avsnittet av One Tree Hill, så efter detta inlägg ska jag kolla på det.

Lalala vill ni veta vem mina nygamla hemliga kärlek är? Jesse McCartney it is.
Jag kollade på Teen Choice Awards på youtube någon dag efter att det ägt rum. Jesse tsm med en annan presenterade en kategori och det slog mig att honom har jag ju inte lyssnat på på länge. Jag checkade in honom på youtube och det visade sig att han nyligen släppt ett nytt album och låten Leavin' som är den första singeln (tror jag) är min favoritlåt at the moment. Tror jag först upptäckte honom när de visade tvprogrammet Summerland på kanal 5. Han väcker minnen också. Så massa kärlek till J. McCartney....börja lyssna på honom om ni vill, jag bryr mig inte längre.

Idag har jag även lagt in bilderna från besöket i England så uppdatering om det kommer imorgon.

Ha en fortsatt bra kväll/natt allihopa.

With Love
/m


Morgonkaffe?

Oj, hur blev klockan så mycket? Jag sitter ju bara och äter frukost. Men det är ju fortfarande lov, så vad gör det?
Fick för mig att jag skulle dricka kaffe till frukosten idag, så det har jag fixat. Smakar sådär, men jag är på G med hela kaffe-grejen.

Jag har inga speciella planer för dagen, packa upp resväskan bara. Är bättre väder idag, så kanske tar mig en promenad sen !?

Nej nu ska jag värma till kaffet och titta på tv
pusss


Önskelista

Hallå där ute i regniga Sverige.
Jag har suttit här vid datorn i stort sett hela dagen. Har inte haft ork/lust till något annat. Men senare ska jag allt ta och flytta mina kläder från den gamla byrån till den nya, jag ska packa upp resväskan och kanske fixa lite annat på rummet. Ikväll är det American Idol och So you think you can dance (samtidigt). Förresten, jag har blivit lurad. Jag såg någonstans för ett tag sedan att David Archuleta vann American Idol, vilket gjorde mig glad för han är min favorit. Men nu för kanske 1-2 veckor sedan såg jag att det inte alls var han som vann, han kom bara tvåa (förlåt om jag förstör för någon nu), jag avslöjar inte vem som vinner.
För övrigt, någon som vet vilken dag programmet Greek på kanal 5 går? och när de ska börja visa fortsättningen på säsong 1 av Gossip Girl?

Jag har börjat skriva önskelista till julafton/födelsedag nu. Det är nästintill samma sak för mig, så det blir samma önskelista, det jag inte får i julklapp önskar jag mig i födelsedagspresent. Det är lite tråkigt, jag kommer alltid på massa saker under sommaren som jag önskar mig, men måste vänta. En del är avundsjuka på mig för att jag fyller år så pass tidigt på året (7 januari), jag bli myndig först, jag för göra ditten och datten först av alla i min årskull. Jag själv tycker inte om det alls direkt. Skulle vilja fylla år i Maj-juli. Jaja, några av sakerna jag ska önska mig är pengar till en tatuering, olika skivor och filmer, keyboard, diverse presentkort m.m
Alltid bra att vara ute i god tid.

pusspuss

Hemma

Nu är vi hemma från England igen, vi kom hem igår kväll men då gick jag och la mig direkt. Vi har haft det väldigt trevligt. Sofie har visat oss runt och vi har turistat och "shoppat" och träffat familjen. Ska göra ett inlägg sen med vad vi gjorde dag för dag och bilder.

Idag regnar precis som det gjort typ varenda dag i London, men det är skönt för då kan jag sitta inne hela dagen och slappa.

Såg pecis en sak, ni vet om min nya hemliga kärlek. Verkar visst som att någon listat ut det och jag håller på att bli gaaaalen. Visst man får ju gilla vilken artist man vill och så, men jag menar måste man gilla just precis exakt dem jag gillar och börja gilla dem just exakt precis lite efter att jag börjat gilla dem? ÄR DET SVÅRT ELLER?????? Nu kanske det finns en person som känner sig väldigt träffad, mmm jag har inget emot dig som person du är jättetrevlig och jag gillar dig, men just det här går mig på nerverna!

Nu ska jag smsa lite
Puss, sötnosar.

Hello England


Nu åker vi snart
See ya

Min hemliga kärlek

Jag vet inte hur ni känner men för mig börjar det allt mer och mer bli en självklarhet att jag ska "dela med" mig av musiken jag lyssnar på. Hittar jag en ny bra låt skriver jag det här. Är det någon artist jag gillar eller börjar gilla, skriver jag det här. För här skriver jag om mig och mitt liv och musiken är en stor del av mitt liv. Jag har nu börjat lyssna på en artist igen som jag lyssnade lite på förrut, artisten är även skådis och ja, jag har gillat artisten innan, men inte lyssnat så mycket på artisten på senare tid.
Iallafall av någon anledning känner jag inte alls för att dela med mig av just den här personen, inte än iaf. Jag vet hur det kan bli och sådant stör mig så fruktansvärt. Det som kan hända är att vänner i min närhet helt plötsligt också börjar gilla den här artisten och "han/hon är sååå bra och såååå snygg" och bla bla. Ni tänker kanske att jag är löjlig nu, men tänk er om ni köper en ny outfit och visar den på er blogg, ni är jättestolta över era inköp och en vecka senare kommer en av era vänner i samma kläder, visst känns det dåligt? Samma för mig är det med musiken.

Så jag håller på denna artisten ett tag till. Annars brukar jag inte bry mig så mycket så länge det inte är en av mina favorit artister, vilket detta inte riktigt är. Men jaja ändå.

Som ni ser på bilden är det en kille och jag hoppas ni inte allt för lätt ser vem det är, men misstänker att det finns någon där ute som kanske lyckas lista ut vem det är.

5 minuter i Malmö

oj oj, vi hade såklart otur med passet och fick därmed köra ner till Malmö för att fixa ett sånt där tillfälligt. Kändes så onödigt, åka bil i typ mer än 2 timmar för att fixa där nere i 5 minuter. Jaja, vi har växlat pengar också och jag hittade ett skärp på Lindex, precis ett sådant jag letat efter länge. Letade egentligen efter en ansiktskräm, men fann skärpet. Vi försökte även hitta bra presenter till familjen som min syster är au pair hos (vi ska bo i deras hus). Men det gick sådär.

Nu ska jag äta och därefter ska jag packa, ska verkligen försöka att inte packa ner massa onödiga kläder.
Imorgon 06.45 lämnar vi huset.

Farväl Sverige och Hello England

Ikeamöbler

Idag var jag och mamma på ikea och inhandlade en del möbler till mitt rum. Tunga saker...bokstavligen. Mamma är den händiga i familjen så hon håller på att sätta ihopa dem, jag själv har fixat lite bara.
Tror iallafall att mitt rum kommer bli toppen. När vi kommer tillbaka från England får vi fixa till det ordentligt och så.
Så iochmed dagens ikea trip bjuder jag på ett klipp med Måns Zelmerlöw som försöker sätta ihop en ikea stol. (roligast i början)

Teen choice awards 2008

Här kommer lite bilder
bilderna är tagna från posh24.se, news.yahoo.com och hm, en till hemsida


Jonas Brothers

Chad Michael Murray

Lauren Conrad

Miley Cyrus

Vanessa Hudgens och Zac Efron

Ryan Sheckler med okänd blondin (ny flickvän?)

David Beckham med sönerna Cruz, Romeo och Brooklyn

Godmorgon

Är ni vakna ännu? Nej, knappt jag heller.
Det dåliga vädret håller i sig, vilket inte gör mig något. Bara det inte varar för länge, det är ju trots allt trevligare om det är fint väder under sommarmånaderna. Jag ska strax duscha och göra mig iordning för sen ska jag och mamma till IKEA och inhandla möbler till mitt rum.

Teen choice award listan kom in lite hastigt och lustigt inatt, så ska se sen om jag kan skaffa fram till bilder därifrån senare idag.

Men nu ska jag pysa
Pusss

Teen choice awards 2008

Choice Movie Action Adventure: "The Chronicles of Narnia: Prince Caspian."

Choice Movie Drama: "Step Up 2: The Streets."

Choice Movie Chick Flick: "27 Dresses."

Choice Movie Romantic Comedy: "What Happens in Vegas."

Choice Movie Comedy: "Juno."
Choice Movie Horror/Thriller: "I Am Legend."

Choice Summer Movie Action Adventure: "Hancock."

Choice Summer Movie Comedy: "Get Smart."

Choice Movie Actor Drama: Channing Tatum, "Stop-Loss."

Choice Movie Actress Drama: Keira Knightley, "Atonement."

Choice Movie Actress Action Adventure: Rachel Bilson, "Jumper."

Choice Movie Actor Comedy: Ashton Kutcher, "What Happens in Vegas."

Choice Movie Actress Comedy: Ellen Page, "Juno."

Choice Movie Actor Horror/Thriller: Will Smith, "I Am Legend."

Choice Movie Actress Horror/Thriller: Jessica Alba, "The Eye."

Choice Movie Villain: Johnny Depp, "Sweeney Todd."

Choice Movie Breakout Female: Ellen Page, "Juno."

Choice Movie Breakout Male: Drake Bell, "Superhero Movie."

Choice TV Show Drama: "Gossip Girl."

Choice TV Show Action Adventure: "Heroes."

Choice TV Show Comedy: "Hannah Montana."

Choice TV Reality Dance: "America's Best Dance Crew."

Choice TV Reality Music Competition: "American Idol."

Choice TV Celebrity Reality: "The Hills."

Choice Summer TV Show: "The Secret Life of the American Teenager."

Choice TV Actor Drama: Chad Michael Murray, "One Tree Hill."

Choice TV Actress Drama: Blake Lively, "Gossip Girl."

Choice TV Actress Action Adventure: Hayden Panettiere, "Heroes."

Choice TV Actor Comedy: Steve Carrell, "The Office."

Choice TV Actress Comedy: Miley Cyrus, "Hannah Montana."

Choice TV Breakout Show: "Gossip Girl."

Choice TV Breakout Star Female: Blake Lively, "Gossip Girl."

Choice TV Breakout Star Male: Chace Crawford, "Gossip Girl."

Choice TV Male Reality/Variety Star: David Cook, "American Idol."

Choice TV Female Reality/Variety Star: Lauren Conrad, "The Hills."

Choice TV Villain: Ed Westwick, "Gossip Girl"

Choice Music Single: Jonas Brothers, "When You Look Me in the Eyes."

Choice Hook-Up: Jordin Sparks and Chris Brown, "No Air."

Choice Music Male Artist: Chris Brown.

Choice Music Female Artist: Miley Cyrus.

Choice Music R&B Artist: Chris Brown.

Choice Breakout Group: Jonas Brothers.

Choice Music Love Song: Jonas Brothers, "When You Look Me in the Eyes."

Choice Music R&B Track: Chris Brown, "Forever."

Choice Summer Song: Jonas Brothers, "Burnin' Up."

Choice Male Hottie: Jonas Brothers.

Choice Female Hottie: Vanessa Hudgens.

Choice Red Carpet Fashion Icon Female: Carrie Underwood.

Choice Red Carpet Fashion Icon Male: Jonas Brothers.

Choice Comedian: Adam Sandler.

Choice Male Athlete: David Beckham.

Choice Female Athlete: Shawn Johnson.

Choice Action Sports Male: Ryan Sheckler.

Do Something Award: Chad Bullock.

Choice Most Fanatic Fans: David Archuleta.

Choice MySpacer: Ryan Sheckler.

Choice Music Rap/Hip-Hop Track: Lil Mama featuring T-Pain and Chris Brown, "Shawty Get Loose."

Hittade listan med vinnarna på en blogg. Är det inte underbart Jonas Brothers kammade hem 6 titlar, Ryan Sheckler två och David Archuleta en. Lovely.


Allergi

Vet ni vad? Det regnar!
Värsta ovädret, mysigt när man sitter här inne dock inte lika mysigt när man är ute.

Jag kom ganska nyligen hem från min vän, har tagit på mig pyjamas då jag blev lagom blöt när jag gick hem. Vi har iallafall tittat på film och haft mysigt. Hon har även en söt katt som jag inte kunde motstå och nu håller mina ögon på att klia isönder...jag är allergisk mot katter.

Ni vet att på torsdag åker vi ju till England, hela familjen. Idag såg min mamma att mitt pass gick ut för ca. 1 månad sedan. Lite smått panik då va. Vi åkte in till polisstationen och fixade nytt, har vi tur hinner det komma på onsdag annars måste vi ner till Malmö och köpa ett tillfälligt som bara funkar under den resan och det kommer kosta 980 kr. Surt eller vad? Tur att vi iaf såg det innan avfärd, tänk om vi stått där på flygplatsen och sett det då.
För övrigt fick jag ännu mer panik på polisstationen då där var en utländsk familj (jag har inget emot invandrare), iallafall 7 barn hade dem. Barnen var ÖVERALLT, dem pratade och skrek och ooh jag höll på att bli galen. En av döttrarna började skaka bilstolen som minstingen satt i och unghelvetet började ju skrika. "Vad sysslar hon med" tänkte jag och föräldrarna brydde sig inte om ungarna för fem öre. Lät dem skrika och bara vara ivägen...det störde mig mest. Men blev lite bättre när jag och en av döttrarna mötte varandras blickar och hon log så snällt mot mig och jag kunde inte annat än le tillbaka.
Jaja, nu hoppas vi på att passet kommer...ni kan väl be lite för mig, vilket Gud ni nu än ber till.

With Love
/m


REGN

Regn, regn, regn. Det har regnat hela förmiddagen vilket jag för tillfället älskar. Dock verkar det spricka up nu och det är till och med lite soligt. Argh :@ Jag vill ha mer regn.
Jaja, idag ska jag träffa en kär vän som jag inte umgåtts med på hela sommaren. Så det ska bli trevligt.

Nej nu ska jag strax duscha och klä på mig, eventuellt städa upp lite på rummet som är fyllt med saker (och det andra rummet är nästintill tomt).

J. Blunt

Jag har länge gått och tänkt på vem som är min absoluta favorit artist/grupp. Brian McFadden? Michael Jackson? Westlife? Justin Timberlake? Jonas Brothers? Nej, nu har jag kommit fram till det; James Blunt. Av alla artister jag gillar så är han en av de få jag upptäck själv. De andra jag nämnde har jag jag upptäckt via andra. Men Blunt är min egen. Enda sen första gången jag hörde You're Beautiful på radion har jag gillat honom, hans musik och hans röst är precis vad jag älskar.
Jag vet att de flesta tröttnat på hans superhit You're beautiful, men jag älskar den lika mycket nu som då och musikvideon är så simpel och perfekt.

Enjoy!
 

P.s Ni skulle bara våga börja gilla honom nu !

We belong together

Visst är det otroligt hur man faller för personer, kärleken, vänskapen. Visst är det otroligt att man alltid lyckas falla för fel personer. Jag har iallafall en förmåga att falla för fel personer. Bästa vänner...HA, in my ass! Om man verkligen öppnar upp ögonen, vågar se verkligheten så ser man. Man ser att den där vänskapen trots allt inte är så bra. Jag ångrar inte en sekund av min vänskap med en del personer, det gav mig mycket och har gjort mig till den jag är idag. Jag förstår bara inte hur jag kunnat låta mig själv tro på det hela...men det är väl som dem säger; kärleken är blind. Och vänskapen är ju en sorts kärlek.
Jag tänker aldrig låta mig själv bli blind igen, aldrig. Jag har mina vänner nu, jag har mina bästa vänner och bättre vänner kommer jag aldrig kunna hitta.

nej om man skulle ta en promenad, rensa tankarna och få lite frisk luft? Tror till och med att jag ska skippa glasögonen, jag vill inte se och tänka på folk. Jag kommer inte se vilka det är förrän dem är precis framför mig. Men vad gör det....jag ser bara det jag vill se.

Vi var aldrig menade för varandra.

Rubrik

Har precis suttit och läst ett tag, har snart läst ut boken Hur kär får man bli?. Riktigt bra faktiskt och när jag läst ut den har jag läst två böcker i sommar vilket känns bra. Förstår inte varför så många "hatar" att läsa...jag finner det väldigt rogivande.

Snart börjar GG, har saknat det lite. Sen ikväll är det även Life of Ryan, min favorit numera.
Det har regnat en del här idag, jag gillar det. Är som sagt trött på sommaren...men det skiftar mellan sol och regn.

Regnar det hos er också?

With love
/m


Gossip Girl



Såg i tv-tidningen idag att det är Gossip Girl. Börjar dem äntligen visa fortsättningen på säsong 1 eller är det repris? Jag menar kl.17.05 på en söndag är ju en taskig tid då det innan visats 20.00 på tisdagar. Men det verkar som att det är fortsättningen på säsong 1 som de ännu inte visat hela....någon som vet?
Finns säsong 2 att ladda ner?

you know you love me
xoxo
Malin


How do you call it when autumn leaves keep falling?

Vet ni vad? Jag är trött på sommaren, jag vill ha hösten nu.
Jag är trött på varma sommardagar som man spenderar på stranden, jag är trött på att gå och svettas i lätta kläder. Jag är redo för hösten nu. Jag vill ha orange-röd-gula löv, jag vill ha en höstvind som smeker min hud och får mitt hår att bara vara ivägen. Jag vill ha en höstsol som skiner genom de färgade löven och skappar kärlek. Jag vill höra regnet smattra mot fönstret. Jag vill sitta inomhus och dricka te och läsa en bok eller titta på film utan att få dåligt samvete. Jag vill gå långa promenader i skogen och känna en svag kyla.
Jag vill shoppa höstkläder, en tjockare jacka, en mössa och ett par vantar. Jag vill ha ett par nya bruna stövlar och en söt basker. Jag vill knäppa jackan och dra kragen över hakan och huttra till.
Jag är klar med sommaren! GE MIG HÖSTEN!
Tyvärr kommer jag få vänta någon månad till innan den kommer. Men erkänn hösten är vacker!? Det bara slog mig igår att jag vill ha hösten, att hösten är min favoritårstid.


Bilderna är googlade och altavistade

Justin Bieber

Jag är fortfarande helt förälskad i den här killen.
Det här är hjärtekrossande. Kära hjärtanes...jag finner inga ord. Det bara går rakt in i hjärtat och ä alldeles för vackert för att man ska klara av det.

The new look


Mitt nyfärgade hår. Den första bilden är en före bild, de tre andra är efter-bilder.
Var precis inne på en tjejs blogg och såg hennes hår, en fin blond nyans och plötsligt ångrar jag att jag stoppade i 3 st färger i mitt hår. Funderar på att inte färga håret mer nu fram till slutet av 3:an, eller fortsätta färga det ca 1 gång /halvåret och sedan sluta efter jag gått ut 3:an. Känns som jag har typ 300 lager färg i håret så att låta mitt naturliga hår växa fram och ta över, vore kanske inte så dumt? Funderar även starkt på att klippa det i en kort frisyr á la Nicole Richie...men även det kanske får vänta till efter studenten och balen.

Hahaha vilka problem man har alltså.

Loppis och IKEA

Kom hem för ett tag sedan, hela familjen har varit på en liten utflyckt. Mormor och morfar var och hjälpte till på loppis i deras by så vi åkte dit. Jag fyndade en väska och en portfolie (heter det så?)...haha jag och mina väskor, tror jag har runt 10 st (hand)väskor här hemma nu som jag använder, sen ytterligare 3-5 st som jag inte använder. Nej, man kan aldrig ha för många väskor.
Efter loppisen åkte vi till IKEA, jag kollade på möbler till mitt rum och ja, jag har väl nästan bestämt mig nu. Jag och mamma åker dit igen i kommande vecka för att inhandla. Efter IKEA blev det fika hemma hos mormor och morfar.

Jag tycker faktiskt att det är skönt att det inte är så fint väder längre, man kan sitta inne utan att få dåligt samvete och man dör inte av värme. GE MIG LITE REGN!


Mina loppis fynd (tack till mormor som betalade)

Sternö






Vackraste platsen, tar man sig bara tid och ork att gå lite så behöver man inte dela stället med massa andra.


värme, värme och ännu mer värme

Ännu en dag med värme och sol...jag orkar snart inte mer. Som "tur" är ska det bli sämre nu. Jag sitter här och svettas i min pyjamas, jag sov riktigt länge idag. Ska strax duscha eller gå ut och bada i poolen...eller båda!?

Iallafall, som ni vet är min syster hemma nu. Till skillnad från förra gången hon var hemma så har hon haft tid till familjen nu. Vi har varit på stranden. Igår åkte vi till Karlshamn, Sternö och hade jätteroligt (kommer bilder).



Denna söta voodoodockan köpte Sofie till mig i England. Några förslag på namn?
Ska kolla in fler sen när vi åker till England. Ni vet voodoll.se, de dockorna kan man tydligen köpa billigt där så ska kolla in det.