Elsewhere

Jag har målat en tavla...


I believe this is Heaven to no one else but me.
And I'll defend it long as I can be
Left here to linger in silence
If I choose to would you try to understand?


Studiedag

Vi har studiedag idag och imorgon. Tanken var att jag faktiskt skulle studera iallafall idag, jag har inte ens öppnat böckerna. Jag vet ju mycket väl att jag måste börja nu om jag ska klara av det.
Jaja, jag ska snart.

Lagade mat idag, brukar inte ta mig tid att laga något på riktigt när jag är själv hemma. Idag förstod jag ännu mer varför. Letade upp ett recept på gratinerade rotfrukter/grönsaker i hemkunskapsboken. Jag gjorde som det stod och stekte falukorv till. Men de jävla rotfrukterna/grönsakerna blev så jävla misslyckade (ursäkta språket). 1. Tog ca. 20 min istället för 10 min som det stod i boken. 2. Smakade inte ett skit trots att jag kryddat. 3. Allting bara fastnade i formen speciellt osten. 4. Det är sjukt deprimerande att sitta själv vid matborden och äta en misslyckad middag.
Nästa gång sätter jag mig i soffan framför tvn iallafall. Haha tänk sen när jag flyttar hemifrån..kommer vara få dagar då jag verkligen lagar mat och de dagar jag gör det kommer bli deppiga.

Ikväll startar sångkursen iallafall, hoppas det blir bra.


Nytt

Mamma håller på att fixa på mitt rum nu. Det har tagit en jäkla tid att komma till skott med allt. Tapetserade om för ca. 2-3 månader sedan, sen dess har det stått halvfärdigt. Men nu är det på G igen.

i veckan köpte vi en ny stol och orkidé+kruka


Snyggt va?
På första bilden kan ni även se färgen på den "nya" tapeten.

Söndag

Normalt brukar söndagar innebära sista dagen på det lediga innan den nya veckan början, men imorgon och på tisdag har vi studiedag så jag kan vara lugn.
Idag står, trots det, plugg på listan. Har några riktiga mördarveckor framför mig. Känner hur paniken börjar växa inom mig. Sedan blir det ju tv också som vanligt...eller ja, mer än vanligt, så söndagar är bästa tv-dagen :P

För ett tag sedan anmälde jag mig till en sångkurs, det gick en tid och jag fick inget svar så jag trodde jag inte fått plats eller något. Sedan kom svaret, de skulle byta dag på kursen, jag skulle bara svara om jag ville gå ändå. Efter mycket om och men valde jag att tacka ja. Dumt av mig kanske? Kursen på måndagar, kören på tisdagar +en jävla massa skolarbete. Men jag vill vill vill. Kämpa på!


This is a start of something good...

Don't you agree?


Tänk er att gå på en sådan här konsert med Gavin DeGraw, alla låtar i en "stripped" version.
Förstår ni nu varför jag är så desperat efter att få tag i biljetter?

Taste the milk of your mother earth's love





Äntligen fredag

Godmorgon sockertoppar.
Har precis ätit en god frukost, skönt att sova ut idag och sedan kunna ta den tid man vill på sig att äta och allt.
Ska lägga över lite bilder från kameran nu, som sedan kommer in här.
Funderar på att ut och jogga/promenera sedan. Får se. Ikväll blir det iallafall ut och äta med några av tjejerna, sedan kolla på modevisningen. Ska bli så roligt och spännande att se blommorna på plats, tror det kommer bli jättesnyggt. Men vi kommer nog bara sitta och kolla på blommorna hela tiden, hoppas på att inget ramlar ur eller något sådant haha.

Lyssnar på Gavin DeGraw, har lyssnat jättemycket på honom den senaste tiden vilket kanske är dumt, det gör bara att jag vill ha biljetter till honom ännu mer. Dem är ju slutsålda och de på blocket försvann till några andra. Jävla skit då va!?!?!??!. Jag vill inget hellre än att bara åka och se honom live, mitt hjärta kommer krossas den 5 november om vi inte är på plats.


Blommor smyckar catwalken

Artikeln har redan kommit ut på kristianstadsbladets hemsida.
Blev inte gruppbilden, men men...roligt ändå :)

Läs hela artikeln här

Project runway

Idag gjorde vi blommorna till modevisningen som är imorgon och på lördag här i stan.
Det blev supersnyggt (bilder tas imorgon). Dock en jäkla massa tjafs igen.
Kristianstadsbladet var där och gjorde reportage...Vi kommer väl i tidningen då imorgon :)


London

Pics från London





1. Sofies rum. Jag fick sova i tältsängen
2. London
3-4. Blackheath i väntan på att Emily skulle komma från skolan med bussen.
5. Vi åt på en restaurang på O2 arenan
6. På flyget hem, himlen var otroligt vacker men blev tyvärr inte lika vacker på bild.
7-9. Min shopping, den första hänger man på väggen och så kan man sätta foton i. Sedan det söta linnet som jag köpte på en marknad i Greenwich. Stor rosett i spets och siden.


I thought I told you

Tänkte lägga in bilderna från London här idag, men orkar inte. Kolla bilddagboken!
Tog även vackra naturbilder men det får också komma upp en annan dag.
Jävla skit snittblommor, hatar att plugga in dem jävla namnen. Jag kommer ändå glömma dem så fort det stora provet är över. !#"@1#%"@!

Jag behöver nog räkna till minst 100 nu för att lugna ner mig.

Skönt

Oj, vad skönt att sluta tidigt idag.Tänk att alla andra (nästan) i min klass gör det varje onsdag. Fast å andra sidan är jag ju ledig en del torsdagar och fredagar.
Religionsprovet gick bra, det kändes riktigt bra iallafall. Så minst VG annars bryter jag ihop!

Dricker kaffe nu och tänkte lägga in bilderna från London och sedan titta på OTH.
Ut och plocka bär sen och träna snittblommor...


Getingstucken

Helvetes jävla skit!
När jag och Louise stod inne på rese och väntade på våra bussar kände jag plötsligt hur det stack lite i handen, jag tog upp den för att se vad det var. Där sitter en geting, jag slår väck den men det är försent. Gadden sitter i handen och jag blir smått panikslagen och tvingar Louise att ta ut den. Fy fan! rent ut sagt, vad ont det gjorde/gör. Jag har alltid varit rädd för att bli getingstucken för jag inte vetat hur det känns och liksom varit rädd för att det ska göra riktigt ont. Jo tack, nu fick man svar på det. AUAUWUAAUUWA, hur ska jag nu klara av att skriva och sånt (det var ju såklart högerhanden som blev stucken...tummen närmare bestämt).

Jaja, annars ganska slapp dag i skolan. Blir slappt imorgon med då vi inte ska ha någon småföretagande.
Nu ska jag se om jag kan hitta One Tree Hill season 6 episode 4 att titta på. Annars blir det AA :)


Nice to meet you anyway

Jag orkar inte detta, känner hur paniken växer inom mig.
Måste skärpa mig!


Religion it is now...

AA


Idag börjar äntligen Andra Avenyn igen...det är väldigt efterlängtat.
Dock försvinner ju en del av skådespelarna från säsong 1 och en del nya kommer till.
Kommer sakna snyggingen Karim.

Hemma

Så var man hemma i Sverige igen, kom hem inatt.
Vi hade mycket trevligt i England. Eftersom att vi gjorde alla turist saker i somras när vi var där då så blev det en ganska slapp resa denna gången. London, Camden Market och marknad i Greenwich.
Lägger upp bilder senare.

Idag blir det slappa i soffan och plugga. Prov i religion på onsdag, vill verkligen göra bra ifrån mig så då får minsann jobba för det med.

Har fått besked om sångkursen jag anmälde mig till, den skulle varit på onsdagar men nu ska dem flytta den till måndagar. Så nu blev jag genast lite tveksam...måndagar är ingen bra dag direkt. Får tänka på det lite.

P.s. Vilka åkte ut ur Top Model och So you think you can dance?


Fredag

Här sitter jag igen på sofies rum. Hon jobbar just nu och jag känner mig så kass på engelska och osocial så jag har flytt upp hit. Har inte träffat familjen så mycket fastän att jag bor här i huset, men dem verkar så trevliga och snälla. Satt med Sofie lite igår när hon jobbade...Andrew skulle göra sina läxor, jajo gick väl sådär. Ungen har myror i byxorna, men han är söt.

Idag har vi iallafall varit lite i London och på Camden Market. Jag är nog sämst i världen på att shoppa, jag vill hitta saker och köpa men antingen är jag för snål eller för velig så det blir inget. Camden känndes lite så halvmysko, typ C4-skolan hade kunnat åka dit på skolresa (förlåt för mina fördomar).
Ikväll ska vi till O2-arenan och äta på en restaurang, för att fira Sofie lite mer.

Imorgon blir det marknaden i grannbyn och hemfärd. Ska bli skönt att komma hem, även fast det varit skönt att komma iväg lite också :)

P.S. Mina kära HV2:or, hur går det med matmässan och allt?

With Love
/m

I Engalnd

Sitter just nu på sofies rum (som även är mitt rum under dessa dagarna). Det är sofies födelsedag idag så hon har fått presenter och så. Just idag händer inte så mycket, vi har varit runt lite här i Blackheath. De andra håller på att laga mat och eftersom att jag inte gjorde någon nytta där frågade jag så snälly om jag fick låna sofies dator...vilket jag fick :D
Ja, ska som sagt strax äta mat och därefter tårta. Sen kommer väl barnen hem (undra vart jag ska ta vägen/göra då).
Utgång ikväll?

Hoppas ni har det bra i Sverige!

Pusss

Hello England


Imorgon bär det av igen, till England.
Kommer hem igen på lördag.

P.s. Kan fortfarande inte släppa att jag missar Jonas Brothers med en vecka.
PP.s. Även Grattis till Travis Wall som fyller --- år idag!

Can you feel this?


Feel this
Can you feel this
My heart beating out of my chest


Igår, idag, imorgon

Nej men hallå.
Igår var det lååång skoldag 8.10-16.10 och så tre timmars håltimme där mitt i..gött...not!
Efter skolan följde jag med Nina hem, dem var snälla så jag fick mat där. Sedan åkte vi till friskis för ett step-pass. Riktigt skönt att komma igång med träningen igen, känner verkligen hur svag kroppen är nu. Därefter hemfärd, dusch och sängen.

Idag var det kort skoldag. Vi hade religion som ju då är mitt favoritämne numera, massa kul. Bara det att vi har prov nästa vecka och det är lite smått jobbigt. Efter skolan blev det stan för att fixa lite inför morgondagens resa.

Nu är jag hemma, ska packa, plugga och kören.

London imorgon!

P.s. Grattis till Nicholas Jonas som idag fyller hela 16 år!


Duktig

Promenad
Mata Tindra (emmys kanin)

Skriva loggbok
Planera
TV
Förbereda inför morgondagen
Duscha

Satan vad bra jag är, städade lite istället för att skriva loggbok.
Nu ska jag byta låtar på mobilen och ladda min MP3

Vilodag?...nej!

Erkänn att söndagar aldrig blir vilodagen. Söndagar för mig är lika med ta igen allt-dagen.
Idag, har jag massor av planer och tankar för dagen, jag brukar dock vara värdelös på att genomföra allt jag tänkt.
Dagens planer:
Promenad
Mata Tindra (emmys kanin)
Skriva loggbok
Planera
TV
Förbereda inför morgondagen
Duscha

Jo, tjenare lycka till malin. Eller nej nu ska jag bevisa för mig själv att jag faktiskt kan!

Puss på er .

Inget är som väntans tider...

Sitter nu och kollar på brudbuketter och brudklänningar. Blev så inspirerad efter bröllopet.
Brudbuketter är ju mer förklarligt att jag tittar på eftersom att jag går floristlinjen och vi ska väl göra fler brudbuketter sen i framtiden. Nej men visst är det roligt att titta på!?

Hittade två helt ljuvliga klänningar och två ljuvliga buketter...bara den ljuvliga mannen som saknas ;)


En sak som jag vet säkert är att bukett och klänning m.m ska vara väldigt enkelt och stilrent. Jag är inte så mycket för när det är massa krimskrams och blommor som spretar hit och dit.

Bröllop

Lördag, men känns som söndag. Kanske för att jag var ledig igår?
Idag har jag iallafall varit med och sjungit på ett bröllop. Vi var ca. 20 pers från kören som åkte och överraskade vår körledare som då gifte sig. Det blev roligare än jag tänkt mig, fastän att vi höll på att frysa ihjäl. Men ja, Lina var så fin så fin. Förstår ni hur mycket jag längtar till den dagen jag själv ska gifta mig? (Jag har bestämt redan nu att det dagen kommer och jag har börjat planera). Klänningen, buketten, håret allt var så fint.
Vi stod utanför kyrkan och sjöng när alla gick ut, sedan fikade vi och åkte hem.

Ikväll, blir det hemmakväll som vanligt.
Nice....not!

Lite pics från bröllopet. Skiter i om folk inte vill att jag ska lägga ut.


Best of both worlds 3D



Hannah Montana/Miley Cyrus konserten som skulle vara i 3D var en riktig besvikelse. Jag vet inte om det var dem där 3D glasögonen som inte riktigt funkade, om det var tvn eller mina ögon...men det var inte 3D iallafall, bara stundtals. Annars såg jag mest dubbelt och man kunde ju inte titta utan de där glasögonen för det var ju lika illa det. Nej usch...ändå tvingade jag mig själv att titta på hela.

Jaja, nu ska jag upp på mitt rum och mysa.

Idag kom hösten

Det är verkligen höst idag. Blåsigt och kallt ute. Jag kan inte bestämma mig för om jag gillar det eller inte, jag har ju väntat på att hösten ska komma men nu när den väl kommit är jag inte så säker längre.
Jag och Nina hade trevligt på stan iallafall...gick runt i affärer, jag köpte present till min syster. Sedan fikade vi och hämtade 3D-glasögon på BR så att vi kan se Hannah Montana konserten i 3D (om jag ska vara ärlig är det mest bara Jonas Brothers jag/vi vill se).

Känner för att ligga i soffan under en varm filt resten av kvällen. Är riktigt trött och seg och frusen idag.


Fredag hela veckan


Fredag idag, vilket innebär att jag är ledig. Har precis ätit frukost...mysigt att bara ta det lugnt och inte stressa.
Jag och Nina ska till skolan och äta, sedan gå lite på stan. Ja, det är väl det jag har planerat för denna dagen.
Insparksdisco ikväll, Maskinen spelar, men jag ska inte dit. Ska istället vara hemma och titta på typ Hannah Montana 3D-konserten (!).

P.s Någon som vill gå på självförsvarskurs med mig?


Catfight

Ojoj vilken dag i skolan, ganska slapp men ja massa gnäll hit och dit.
Vår klass har fått ett jätteroligt uppdrag, vi ska nämligen fixa dekorationer och blommor till en modevisning som ska vara i stan. Vi i min grupp ska göra blomlådor som ska stå på catwalken. Så idag var det planering som gällde, bestämma hur det ska se ut. Dock inte så lätt med 9 personer som vill 9 olika saker. Oj vad tjafs och olika idéer...löste sig till slut och det kommer nog bli riktigt bra.

När jag kom hem väntade ett brev från pliktverket, jag har gjort ett sånt test för att se om jag är lämplig till att göra lumpen. Idag kom beskedet och tydligen är jag inte lämplig. Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen/besviken. Visst jag vill inte göra lumpen, men ändå när det står att man inte är lämplig...känns surt. Mest stör jag mig på att jag inte vet vad det föll på. Jaja.

Top Model & Idol strax.
På tal om Idol, min nästkusin var med i gårdagens program (igen). Nu fick man se och höra honom sjunga...mja, gick ju sådär. Men roligt ändå.


Äntligen biljetter?

Det verkar faktiskt som att biljetterna släppts och faktiskt är slutsålda på billetnet.dk
För jag hittade precis biljetter till Gavin DeGraw i Köpenhamn på blocket. Säljes för samma pris som om man köpt dem direkt från hemsidan. Nu står jag och Elin dock här i valet och kvalet. Vi vill så gärna köpa dem men är så där fegisrädda. Tänk om brevet kommer fel? Tänk om vi skickar pengarna men hon lurar oss och skickar inga biljetter? Tänk om biljetterna är falsk? Massa sånt. Hur säkert är det på blocket? Ska vi slå till? Några tips?

Det gamla vanliga

Sitter och myser i myskläder. Har på mig en kofta som min moster stickade till mig för många år sedan, den var förstor då och är förstor nu. Fast den är alldeles så där lagom stor och lagom mysig.
Det har varit en lång dag i skolan, tyvärr mådde jag dåligt större delen av tiden vilket gjorde att allt kändes mycket värre. Jag valde iallafall att stanna kvar hela dagen. Religionen var roligt iallafall, jag och Nina har absolut inte några fördomar om någon folkgrupp....absolut inte. Haha nej men vi skulle skriva om schablonbilder man har på olika folkgrupper och vi kom på massa bra saker.

Mår lite bättre nu och förhoppningsvis blir det inte värre. Måste träna snittblommor ikväll, måtte jag få in dem i huvudet. Mja, blir till att lägga sig tidigt.
Det var något mer jag skulle skriva, men jag har glömt vad...jaja skitsamma det var nog inget viktigt


When all my dreams come true



Vet ni vad?
Nu ska jag titta på One Tree Hill säsong 6 avsnitt 2
Jag är så jäkla nervös och spänd och allt.
Bästa ever!

Dom kommer kliva på dig igen

Äpplet fastnar i tandställningen...precis som all annan mat. Jag har delat äpplet i klyftor för annars går det inte att äta.
Jag kom hem ganska nyligen efter 3 lektioner i skolan och lite bussåkande. Mitt busskort blev avmagnetiserat idag...igen. Har hänt mig sammanlagt sisådär 4-5 gånger. Jag var i skolan 1h för tidigt också, men idag fick jag sällskap av Ellinor. Vi sällskapade på bussen hem också. När vi hoppat av bussen och jag väntade på att hon skulle hämta sin cykel såg jag en liten groda. Ni vet en sådan där jätteliten sak. Den hoppade ut mot vägen. "dumma groda" tänkte jag. Jag funderade även på om jag skulle ställa ifrån mig min cykel, plocka upp grodan och sätta den på ett säkert ställe. Jag tänkte ett tag, den klarade sig hel från 2-3 bilar...sen sa det splash. Den stackars grodan blev överkörd och jag såg på. Jag har dåligt samvete nu. Ellinor försökte trösta mig.
Tänk om den där grodan var en prins som var på väg till sin prinsessa.

Ikväll ska jag sjunga iallafall, det ska bli roligt trots att jag är täppt i näsan och lite förkyld.


Jag är en fighter

Jag är helt slut, utmattad och trött. Är det verkligen meningen att man ska gå i skolan så där länge och ha så många lektioner på en dag? Men jag är ju en kämpe och tycker skolan är viktigt så jag klarar av det.
En rolig sak som hände var att några el-killar gjorde en skylt där de skrev: "Nina vi älskar dig. SOS" och satte upp på en glasruta ut mot korridoren. Haha, vi andra tyckte det var gulligt, Nina däremot tyckte det var pinsamt.
En annan mindre rolig sak som hände var att vår syo är totalt förvirrad och borde få sparken, seriöst det är så att man får skämmas. Inte nog med att hon sätter upp en skylt med att hon gått för dagen bara för att hon inte vill att fler elever ska komma, nu kunde hon inte komma ihåg vad hon ville mig när hon frågat efter mig.

Satte på lite musik nu, Gavin DeGraw närmare bestämt. Han är bäst och jag vill inget hellre än att vi får biljetter till konserten. Ska strax gå och göra lite läxor, på schemat idag står matematik och snittblommor. Sedan sängen?


P.s. Vad kan man köpa i födelsedagspresent till sin syster som fyller 20 år? (nej sofie, säg inte stegräknare)


Nytt på TV

Det är inte bara Idol som börjar igen, nu till hösten är det massa nya program som kommer med nya säsonger.
Ikväll börjar kanal 5 visa fortsättningen av One Tree Hill säsong 5 (som jag i och för sig redan sett). Kanal 6 börjar visa säsong 3 av Miami Ink (på samma tid som Life of Ryan). På tisdag är det dags för Top Model 10 på kanal 3.
Jag är en riktig tv-nörd, följer serier hit och dit. Den enda serien vi väntar på nu är Andra Avenyn som börjar visas igen 21 september (om jag minns rätt).


Miami ink

One Tree Hill

Tyra Banks som leder Top Model

Vilka serier följer ni?

Lördag

Vi skulle beställa biljetter till Gavin DeGraw innan, men dem var slut (!). Väldigt konstigt med tanke på att det är två månader kvar tills konserten är och han är på 2 ställen i Danmark. Så poppis är han väl inte? Eller är det så att biljetterna inte släppts än? Någon som vet?
Vi vill verkligen se honom!

Usch jag hatar verkligen att vara förkyld, hela kroppen blir mör och man orkar inget. Trots detta har jag tänkt att försöka få lite ordning på mina rum...nej det är fortfarande inte klart. Jag börjar vänja mig vid att sova i ett väldigt kalt och tomt rum och det andra är fullt med saker. Vi har även hyrt film, jag valde P.S I love you, så ska titta på den sen ikväll.


Please, Please, Please let me get what i want

I just don't want to miss you tonight.


Jag sov dåligt inatt, först kunde jag inte sova alls. Antagligen pågrund av förkylningen. Efter ett tag gick jag upp/ner och åt en banan och gjorde varm mjölk med honung. Tänkte att det kanske skulle bli bättre om jag åt något, det blev det dock inte. Sedan la jag mig nere på Sofies rum och till slut somnade jag.
Idag tar jag det bara lugnt, måste ringa till min körledare sen och säga att jag inte kommer imorgon. Känns inte så poppis att åka iväg och sjunga när man snörvlar och nyser en massa....tyvärr. Fast jag kände mig ändå inte jättesugen på att sjunga imorgon, det är byta-kyrka-dag och vi ska åka iväg och sedan ska alla körer träffas och sjunga och äta. Visst hade säkert varit roligt, men min vän som jag går på kören med ska inte dit och jag där själv med tanterna...höhö njaa.


Vet ni vad? Jag har nästan lyckats få en vän att följa med mig att se Gavin DeGraw i november. När vi för någon dag sedan pratade om det på msn sa jag till henne att DeGraw är inte en av mina favoriter, men jag kan ändå tänka mig att betala för att se honom. Well, jag tar tillbaka det...Han är en av mina favoriter och jag betalar mer än gärna för att få se honom. Han är ju helt underbar och jag är så förälskad!



Long live the queen...



Elin, vi måste åka och se honom!

Bloggdesign

Jag har nu suttit här ett tag och fixat lite med min bloggdesign. Har inte riktigt blivit som jag försökt få det.
Någon som vet hur man ändrar färgen på texten i menyn? SKRIV!

Lyckligtvis fick jag APU-plats, känns skönt att ha det avklarat. Pappa och jag åt sedan på stan och det var väl trevligt.
Det är sådär med förkylningen, mår inte så bra...eventuellt feber och så. Blir till att ta det lugnt här hemma ikväll. Känner mig sugen på att titta på High School Musical.


Försök

Följ min blogg med bloggkoll
<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/59794/malin?claim=kchfblb4znc">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Godmorgon

Idag är jag ledig, vilket är väldigt skönt och extra bra just nu då jag blivit förkyld. Egentligen hade jag bara velat ligga i sängen och sova hela dagen, men nej något måste man ju göra. Pappa kommer väl om ½-1h så ska vi iväg och försöka fixa APU-plats till mig i vår. Men efter det ska jag nog hem och sova, eller iallafall ligga i soffan och titta på tv/film.

Jag går på te med honung just nu. Två koppar igårkväll och än så länge en kopp idag. Jag vet inte om det hjälper något egentligen, men det känns bra.

Ja, det är väl det jag planerat för min dag. Har ni några planer för denna fredag?


Vår egna Idol

Ja minsann, man fick se min vän på Idol idag. Till min (och mammas) stora förvåning var även min nästkusin där, dock fick man aldrig se honom sjunga...men har checkat på nätet.
Måste säga att jag gillar den nya juryn, känns som att dem har större och bättre erfarenhet än de gamla. Andreas Carlsson är min favorit...kanske för att han ser bäst ut, eller påminner lite om Simon Cowell?!

Jag har fått tillåtelse av Nina att länka
so here you go
Nina - SOS

Observera! Nina vet mycket väl om att hon inte är så bra på att sjunga, hon gjorde det som en kul grej liksom. Så det är inget ni behöver påpeka.

Känner ni någon som sökt?

P.s Nina, du är vår idol!

Förkylning

Torsdag idag, vilket innebär att jag även denna dag varit i skolan. Floristik hela dagen. Vi gjorde paralella begravningsdekorationer (om det nu säger er något). Tyvärr var jag inte alls på humör idag, kände mig nedstämd och hade ingen inspiration alls. Vilket innebar att arbetet blev lite sådär också.
Fick stressa lite lagom när vi slutat...åka in till stan från skolan, sedan hade jag 10 minuter på mig att gå till synsam och köpa linsvätska och sedan tillbaka till resecentrum för att ta bussen hem. På väg till synsam gick jag förbi en kille som stod och spelade gitarr och sjöng (Nej inte han med hunden), jag blev lite smått förälskad i honom även om jag inte hann höra så mycket. Hade jag inte haft så bråttom hade jag stannat och tittat på honom och kanske gett honom en slant eller mina blommor. Fler gatumusikanter åt folket!

En förkylning har jag dragit på mig idag, var redan på gång lite. Mysigt med nysningar och halsont...not!

Ikväll på Idol är det från Lund. Har vi tur får vi se min vän, nämner dock inget namn eller något än. Man fick även en liten skymt av henne igår. Roligt!


Skolan

Har haft en lång skoldag även denna dag, 9.10-15.50. Var nära att jag missade bussen imorse då jag blandade ihop busstiden med tiden tiden jag började skolan. Jaja, jag hade tur som vanligt (jag är menad till att alltid hinna med bussen). Det har varit en okej dag. Religion, Engelska, Samhällskunskap och Småföretagande A. Hade betygssnack på engelskan (även om det är sisådär 2 terminer kvar på kursen), kändes bra...jag tänker inte säga vart jag ligger. Men jag kommer nog bli nöjd i slutändan.

Hemma har jag tragglat snittblommor, jag får huvudvärk av dem. Jag orkar inte med det.
Lägga sig tidigt ikväll?


Idol 2008


Ikväll börjar äntligen svenska upplagan av Idol igen.
Ny jury, nya stjärnor (?) och härlig underhållning.
Ska bli roligt att se hur juryn är och det kommer allt ta lite tid att vänja sig vid dem.

Just nu ser jag mest framemot Lund-auditionen, kanske för att en vän sökte där,
så har vi tur får vi se henne på tv. Om jag sedan får tillåtelse av henne kan jag lägga upp klippet/länka
till hennes audition här.

Ska ni se Idol ikväll?

Dagens


Dagens outfit
Grå kofta: England
T-shirt med Ballerina: England
Chinos: Jansens


Visst är den söt!?


Andra september

Hittade OTH på internet så har precis kollat på det. Kära hjärtanes vilket avsnitt alltså. Ena stunden grät man nästan av lycka och för att det var så underbart, i nästa sekund grät man nästan för att det var så läskigt och spännande. Ni som ännu ej sett det, jag lovar ni har verkligen något att se framemot.

Det har varit en lugnare dag i skolan idag. 3 lektioner bara. Religion är helt klart mitt nya favoritämne. Tycker om livsfrågor och massa djupt tänkande. Ett MVG där hade suttit fint.

Nu ska jag strax gå och plugga, sedan ikväll är det kören.




Touch me I'm going to scream


Jag är såååå lycklig. Han valde Peyton. Jag har dock inte sett avsnittet än (någon som har det?), men läste på en blogg.
Förstörde det ju lite, men jag blev så lycklig.
Jag har hejat på Leyton sen första avsnittet säsong 1.
Äntligen har Lucas förstått att det är P. Sawyer som är den rätta.
Lalala, tänk vad uppspelt man kan bli över en tv-serie.

Ber så hemskt mycket om ursäkt om jag förstörde för någon nu.

Lång skoldag

Jag känner mig helt slut efter en lång dag i skolan. Måndagar är värst 8.10-16.10 (6 lektioner). På idrotten kändes det verkligen att man haft sommarlov (jag är en riktig soffpotatis). På engelskan (som var nästsista lektionen) tror jag nog att jag och Nina var lite trötta, vi var riktigt flamsiga och tramsiga, men vi skrattade ju mycket.
Jag har ju då även bytt från musik till småföretagande (psykologigruppen var tyvärr full). Jag vet inte om jag gjorde rätt som bytte men det får vara så nu. Jag trivs hyfsat bra med småföretagande.

Väl hemma väntade ett efterlängtat paket. Min tröja som jag köpte/beställde i England. Handmålad och jättefin (kommer bild senare). Passade perfekt med. Blir kanske en helt ny outfit tomorrow.

Usch varför sitter jag här när läxor väntar? Skärpning Malin (ska bara prata lite i fonen med först). Matematik, snittblommor och religion är det som ska pluggas idag. Ska sedan försöka lägga mig tidigt.

P.s Någon som har det nya avsnittet av One Tree Hill (säsong 6) som kan skicka till mig?