Kommer inte på någon bra rubrik....

Idag hade jag ställt klockan, för att komma upp i tid. Jag snoozade en timme, för jag var så förbaskat trött. Kunde inte somna igårkväll för jag hade så många tankar som snurrade runt i huvudet. Inatt har jag haft massor med konstiga drömmar, så kände mig inte utvilad alls. Tog mig in till stan sen för lunch med Linn och Nina. Blev en liten sväng på stan med. Så grymt besviken över att det fina, virkade linnet på vero moda var slut och jag hittar inte det på internet någonstans!

Ikväll var det kören i vanlig ordning, mycket skratt tillsammans med Ellinor. Tur man har vänner som kan pigga upp en lite extra ibland.

Så nu tänkte jag iallafall beställa ett virkat linne från chicy.se istället, lite "dyrare" men så får det vara. Kan dock inte bestämma mig för vilket. Bestäm åt mig!!




I say love, it is a flower and you its only seed

Jag har blivit tillfrågad att göra blommor till ett bröllop, vilket jag tycker ska bli fantastiskt roligt. Jag älskar bröllop! Dock känns det lite nervöst eftersom att det var ett tag sedan jag sysslade med blommor och dessutom finns det en risk att jag är på resa då. Men förhoppningsvis blir det av och förhoppningsvis blir det fina blommor.
Får träna lite innan att binda buketter med typ tulpaner eller rosor.

Mörklila kallor är önskemålet iallafall. Så jag håller på att googla runt för fullt och när jag ändå är igång så kan jag inte låta bli att titta efter brudbuketter som jag själv kan tänka mig att ha den dagen jag ska gifta mig (Ja, jag har redan börjat planera mitt eget). Här är några bilder på buketter med kallor.





den sista bilden är en personlig favorit när det kommer till brudbuketter med kallor.
Tycker det är så himla fint när buketten är så maffig och kompakt.


Melodifestival

Så var den fjärde deltävlingen i melodifestivalen över. Jag tror att det kommer stå mellan Danny och David Lindgren i finalen. Ska bli spännande att se.

Danny och så i all ära, men Eric Saade i duschen alltså! Blir alldeles fjortis-fnittrig!


Barndomsminnen

Kommer ni ihåg dem där små mini-godis-humburgarn? Finns även pizza och korv i bröd. Köpte iallafall en sån liten hamburgare idag tillsammans med massa s-märken. Yummie :D



Var bara det jag ville säga!


Sunset blvd.

Solen skiner iallafall och det är torsdag, vilket innebär nytt avsnitt av one tree hill. Så det ska jag tänka på idag, när allt det andra känns lite jobbigt.

What I love about your love



Redo för dejt!


Valentine's day

Har känt mig på så himla bra humör idag. Kanske för att det är alla hjärtans dag?! Läste tidningen imorse, där hade dem intervjuat några olika par och frågat var och när de träffats. Ett gammalt par hade varit tillsamman i 53 år! Hur coolt och fint är inte sånt? Hoppas jag får vara med om samma sak.

Har jobbat lite idag och nu håller jag på att göra vid mig för middagen med min fina pojke ikväll. Vi ska äta på restaurang.

Jag hoppas att ni alla har en jättefin dag, oavsett om ni har en partner eller inte. För det heter ju faktiskt Alla hjärtans dag.♥


hihi kolla vilken söt bild jag hittade på weheartit. Han ska nog köpa ett kort till kvinnan han varit tillsammans med i typ 60 år!!!

Sugar, we're goin down

Dagen började med att jag blev väckt av typ tusen sms från bemanningen (okej 3 st plus ett samtal, but still), fesljummet vatten när jag skulle duscha. I dagens avsnitt av sjunde himlen hade någon skrivit något rasistisk på Martins bil, jag kollade hela avsnittet bara för att få veta vad. Tror ni man fick se det? Såklart inte! Skickar sms till fel person (pinsamt!!). Inte riktigt min dag va?! Men har iallafall haft en trevlig lunch med Nina på stan och nu är det snart dags för lite jobb.

Hejdå ledigheten, vi ses snart igen!


Bara för att jag var cool och hade röda läppar en gång i somras! yeah!


Söndag

Är helt otroligt uttråkad idag, men har inte heller motivation till att göra något. Sitter vid datorn, loggar in på facebook för femtioelfte gången, lyssnar på samma låtar igen, kollar in samma bloggar för femtioelfte gången, kollar mobilen lite och funderar på om det finns någon jag kan smsa. Kollar lite alternativ att göra i framtiden (volontär för svenska kyrkan i utlandet), lyssnar på lite till deppig musik för jag är deppig å andras vägar, väntar på att klockan ska bli åtta (Ove Sundberg!!!), ringer Andreas som är sjuk, men han ger dålig respons så vi lägger på. Skriver ett meningslöst och osammanhängande blogginlägg.


p.s Emmy, hittar du denna klänningen inne på New Look i stl 38 så köp den till mig!


James Blunt, Copenhagen 120209

James Blunt var fantastisk i torsdags, precis som han varit de andra två gångerna jag sett honom. Han är så grym live! Dessutom så var killen som var förband helt underbart bra! Så oerhört bra röst, Mads Langer heter han och finns på spotify. Mysmusik på högnivå!

Här är lite bilder. Och samma som med Gavin DeGraw, detta är mina egna bilder, tagna med min egen kamera. Så kopiera inte utan att fråga!





Det här är kärlek och lycka!


Give me some love

Imorgon är det dags för ännu en konsert i Köpenhamn. James Blunt! och det blir tredje gången jag ser honom live. Ska bli så himla roligt och skönt att veta att man får en bra konsert. Blunt är grym live!

Hade inga bilder från någon av de andra konserterna på den här datorn, så googlade en :)

Gavin DeGraw, Copenhagen 120205

Konserten igår var galet bra! Gavin DeGraw är så grym, helt underbart! Han körde alla de bästa låtarna och det var bra tryck i publiken med. Kunde inte varit mycket bättre (förutom killen på typ 3m som tvunget skulle stå längst fram i mitten, tror han är med på alla mina bilder). Det här är lycka och kärlek!

Fick några bra bilder med den nya kameran, nedan ser ni några. Notera att jag tagit bilderna själv med min egen kamera så sno inte dem!!!




Lover be strong

Helg igen! Igår blev det matlagning och film med ett härligt gäng hemma hos Sabina. Idag har jag varit en sväng på stan, råkade shoppade lite. Men eftersom att det var på rea känns det ändå okej. Jag har hållt Andreas sällskap på jobbet och nu är jag hemma.

Lyssnar på Gavin DeGraw efterom att det är konsert imorgon i Köpenhamn, ska bli såå himla roligt. Det blir andra gången jag ser honom live och jag längtar så jag dör! Gavin är en av mina absoluta favoriter. Därför känns det inte så himla kul just nu då jag mår skit. Illamående och ett himla tryck vid käkfästet på båda sidorna. Undrar om det är visdomständerna som spökar, men vet i tusan. Hur som helst måste Gud hata mig om han gör så jag blir sjuk nu.


Gavin DeGraw 4/6 -09