What Is And What Should Never Be

Tror jag ska titta på det allra första avsnittet av OTH

LUCAS: Come on. Let me give you a ride. I'll let you insult me.
PEYTON: First of all, you don't know me. Second of all, you don't know me. God, why are guys such jerks?!
LUCAS: Guys or Nathan?
PEYTON: Him. You.
LUCAS: I don't know. We share the same father.
PEYTON: Yeah, I heard that. He's kind of an @#%$. So that must suck, having to see him around.
LUCAS: For my mom. I never knew him.
PEYTON: But she told you he was your dad?
LUCAS: Yeah, eventually. We used to play in junior leagues together -- me and Nathan.
PEYTON: Basketball?
LUCAS: Yeah, and I loved it, and I was good at it. You ever have something that you knew that you were better at than almost anybody else?
PEYTON: Sex. --- Joke.
LUCAS: Anyway...Guys kept teasing me about it, about how Nathan's dad was my dad, too. So I asked my mom, and she said he wasn't. But I get home, and I hear her crying in her room. I knew it was true. So I never went back. I told my mom it was because I didn't want to have to see his face. But... It was mostly because... I didn't want her to have to.
PEYTON: So, why'd you just tell me all that? I mean, we don't even know each other.
LUCAS: Maybe that's the point.


Då var det klart

Så, nu är jag äntligen klar med arbetet. Har precis skickat in det och det är skönt att det inte längre tynger ner mina axlar. Dock var jag inte riktigt nöjd med det, långt ifrån det bästa arbetet jag gjort...men det får vara så nu. Jag satsar mer sen på det andra i kursen.

Tror jag ska gå upp på rummet och läsa lite i Om jag kunde drömma (den första boken i Twilight-serien). Fick den och den andra boken i födelsedagspresent. Har nästan läst ut den första, såg filmen först vilket jag är glad över, men boken och filmen är väldigt lika faktiskt så det är bra.


Puss på er och hoppas ni har en fin fredagskväll

Fredag

Fredagkväll och jag sitter med skolarbete, religionen idag igen. Snart ger jag upp den!
Skolan idag har varit trevlig, HV frisör var på besök. De fick göra lite blommor och vi fick handleda, nästa vecka ska vi till dem och bli stylade och styla dem (eeh lycka till).

Har lite småplaner för helgen, som att städa ut julen från mina rum och fixa lite med samhällsarbetet. Tänker ha en lugn helg, då denna veckan har varit allt annat än bra.

Förresten åt kaka idag för första gången på ca. 3 veckor. Har ju inte äta godis och kakor-löfte, men idag var det kalas (Filippa fyller 18 gratz) så då fick vi äta en bit. Gottis var det! Men känner mig inte så sugen på sådant längre, +aptiten har inte varit på topp de senaste dagarna.


Om det ändå vore så väl

Det här gör mig galen. Jävla religionsarbete, finns ingen som helst fakta! Ett arbete som kommer bli ett godkänt!? Just nu känner jag att jag skiter i det, men när resultatet kommer, kommer jag ångra mig. Satsa mer på judendomen osv!
Har varit en riktigt skitvecka, rent ut sagt. Måndag: Deppig. Tisdag: Ledsen. Onsdag: Arg. Idag: Förnekelse. Bara detta som saknas alltså. Jag menar om ett matteprov ger en lugnande effekt, då är något fel.

Aptiten hade börjat komma tillbaka, nu är den borta igen. Är illamående, vill inte bli sjuk, dock beror det nog på något annat.
Ett riktigt negativt, klagande inlägg...men så får det bli



I Wish I could bubble wrap my heart

Don't dream it's over


First of all, you don't know me
second of all, you don't know me

Desperate

En av mina favoriter på Archuletas album är låten Desperate, så det får bli dagens låt!

Heroes

Det enda positiva idag är att det gick hyfsat bra på matteprovet....helt klart ett godkänt iallafall.
Skulle ju boka tid för klipp och färg idag, glömde dock bort det. Får fixa det imorgon!

Sedan vill jag också bara säga att jag har världens bästa vänner, mina flickor i klassen som så snällt ställde upp för mig idag. Ni är stjärnor ♥

Hold on to your secrets tonight

Som jag nu tjatat om några dagar, så är David Cook och David Archuleta bäst i musikväg just nu. För er som inte vet var dem de två finalisterna i American Idol 2008 (Cook vann).

Låten Lie med Cook är en av mina favoriter från hans album

Spå i framtiden

Igår var en mycket trevlig dag. Jag och Elin gick på stan i flera timmar till en början, sedan åkte vi till Louise i  Broby tillsammans med Filippa och Nina. En väldigt flummig, tramsig och trevlig kväll. Mental ålder: 12 år! Haha, vi spådde varandra och ibland var det nästan läskigt hur det stämde :S

Idag har jag egentligen massor på schemat, men lycka till att jag kommer göra allt. Matematik, religion, övningsköra, CV, träffa folk. Tur att det är studiedag imorgon...dock är det inte så lockande med matteprov på tisdag. Måtte jag få godkänt!

Puss på er!

Lie lie lie

Äntligen helg, skönt! Idag har vi gjort vegetativa begravningskransar, helt okej. Vi hade hela skogen i klassrummet och så bara. Bilder på arbeten kommer nog inom en snar framtid.
Skolan suger verkligen musten ur en så ikväll tar jag det lugnt. Övriga helgen kommer nog bli bra +vi har studiedag på måndag. Imorgon bli det en sväng på stan och flickorna på kvällen, söndag blir det auihfuhdijshhagk!!!

Jag skulle kunna lägga in hur många låtar som helst som beskriver hur jag känner mig just nu...womanizer, girlfriend, this is me, SOS, burnin' up, desperate, lie, life on the moon osv.osv.osv. Jag tror jag blir tokig!!!
Knarkar Archie och Cook, de är bäst just nu!!


P.s

P.s Bäst just nu: Archie och Cook ♥♥♥

Dagens


Dagens outfits.
I skolan: kjol från H&M och en svart baströja
Hemma: Grå mysdress

Vegetativt

Ska strax dra mig ut för att plocka material som ska användas i skolan, då vi håller på med vegetativt binderi just nu. Det innebär att man ska efterlikna naturen så mycket som möjligt...som sagt inte riktigt min grej, men helt okej. Blir ju mörkt snabbt och idag är enda dagen då jag kommer hem innan mörkret hinner falla.

Vegetativ dekoration från förra veckan.

Ikväll: Plugg och kör. Jag är så trött på allt, jag har ingen ork eller motivation!
Helgen: oauwhduasuauaggghhjjop


Little David


Dagens låt: David Archuleta - To be with you

Noll koll bandyboll

Idag har jag ännu en gång konstaterat att bollsport är väldigt farligt. Bandyboll på ögat...gjorde lagom ont. Dock verkar det som att jag slipper en blåtira vilket är skönt! Har för övrigt varit en lång dag, kom hem för ca. 30 min sedan. Ikväll ska jag bli klar med G-delen på religionen, som jag inte lyckades med igår.

Jag och Nina har anmält oss till en pianokurs, trevligt.


Söndag=Pluggdag


Idag ska jag pluuuggggaaa, hemtenta i religionskunskap A. G-delen ska bli klar idag!!
VG-MVG-delen får vi jobba vidare på under veckan, men en sak är säker. Jag ska kämpa med den, för MVG SKA det bli!!
Matematik B behöver jag plugga också, usch usch.

Ha en bra söndag!

Lika som bär


Zac Hanson (Mmmbop-hanson ni vet) och Mary-kate & Ashley Olsen, i yngre dagar.
Visst finns där en likhet!? Eller är det bara jag...?

Typiskt svenskar


Min vän försökte övertala mig att följa med på en eventuell fest, jag vet inte riktigt om jag vill. Jag är ganska blyg, lite svårt att prata med nytt folk....vad ska man säga liksom? Min kära vän tyckte ändå det var ett alldeles perfekt tillfälle och allt kommer lösa sig fint. Så slog det mig att det är väl typiskt svenskar att man ska behöva alkohol i kroppen för att börja prata med folk!? Och ni vet, man står hellre upp i bussen än att sätta sig bredvid en främling. Varför är det inte som i Amerikanska filmer och som man ser på Made och The Hills? Killen/tjejen frågar den dem är intresserade av rakt ut om de ska på dejt. Nej, här i Sverige så är första dejten med den personen och alla hans/hennes vänner....antagligen en fest också där alla är mer eller mindre påverkade. Det är säkert inte alltid så, men kan tänka mig att det ofta är det. Ge mig lite amerika influerat!!

Festligt

Elektriker är tacksamma att skämta om!
Har ni tänkt på det?
När det gäller elektriker kan man dra skämet hur långt som helst.

Jag tror att han stöter på dig!
Ja, det gnistrade till i alla fall.
Jag menar det,  han är ju het.
Hjärnan fick kortslutning när han gick förbi


Taget från systers blogg. Det där var väl lite av samtalet i bilen på väg hem från öppet hus igår.
Mamma konstaterade att vi har lite "fuffens på gång" med elarna.

Det är mycket


Skolan tar alla krafter nu. Gå till 16.00 i stort sätt varje dag är inte nådigt. Igår var vi till och med i skola i hela 12 timmar. Det var öpper hus och vi skulle vara där. Hyfsat kul ändå, mest roligt att inte vara där vi skulle och springa runt på övriga skolan. Ja, tycker nog att vi lämnar det där...De som behöver veta om allt det trevliga som hände, vet redan om det :)

Idag gjorde vi en tulpanbukett med grenkonstruktion i skolan (bild kanske kommer). Blev ganska nice. Imorgon börjar vi med vegetativa binderi...SKONA MIG! Pinnar och sån är inte riktigt min grej, jag föredrar onaturligt röda och rosa rosor och andra stora, fina, vackra blommor. Men det kan nog ändå bli roligt och lärorikt.

Mycket skolarbete nu också, prov inlämning osv. Plugga i helgen?

You can

Nu är skolan igång igen på riktigt och mitt schema är inte nådigt. Det kommer bli en tuff termin, många kurser som ska avslutas. Vissa av dem planerar jag att få MVG i, så då får man kämpa extra. Men det gör jag så gärna, för det finns ingen bättre känsla än när läraren precis berättat att du får högsta betyg i kursen.

Tur att jag går med världens bästa klass, med de 5 bästa tjejerna! Utan dem hade nog skolan varit ganska mycket pest och pina. Tack vare dem älskar jag skolan...eller för det mesta. Dock har skolan inte varit helt bra de två senaste dagarna, men det ska åtgärdas! På ett eller annat sätt!

Dagens låt: David Archuleta - A little too not over you

With love
/m

Burnin' up


You go around
Like you know
Who I am
But you don't
You've got me on my toes

Aldrig, aldrig, aldrig mer

Jag ska aldrig mer hamna efter i matematik B, iallafall inte så mycket som jag gör nu.
Ett av mina nyårslöften.

Tro det eller ej, men just nu längtar jag tills imorgon, måndag!

Nice to meet you anyway



Lilla melo

Här sitter jag och kollar runt på youtube, kom in på Junior Eurovision song contest och Lilla melodifestivalen. Lyssnar just nu på Sk8 - Min första största kärlek, ganska bra faktiskt. Sitter även och småler för mig själv, kan inte sluta tänka på en så roligt sak. Jag kommer ju inte kunna sova inatt bara för det.


SK8 - Min först största kärlek

With Love
/m

Fredag

Så var det helg igen! Skönt.
Har varit en bra dag i skolan, floristik hela dagen lång. Vi har gjort tulpanbuketter, nivåbuketter, nivådekorationer och planerat lite inför öppet hus som är nästa vecka.

Tanken var att jag skulle hem till Nina ikväll och titta på Let's Dance, men jag orkar nog inte. Är helt slut. Så sitter i mysdressen jag fick i födelsedagspresent nu och tar det lugnt bara. Har ett stort sötsug, men nej har ju nyårslöfte om att inte äta godis och kakor. Något tips på hur man blir av med detta sug?

Imorgon blir det nog att kolla in vad det finns för tatuerare i stan och kanske då även ev. beställa tid till en!? Hoppas! Vad det blir för tattoo får ni se sen när den är gjord!


Tillbaka i rutinerna

Idag började skolan igen efter ett trevligt jullov. Känns bra att komma igång igen faktiskt. Jag blir så lat på loven. Det har varit en lagom slapp dag, lite mjukstart. Jag fick födelsedagspresenter av mina söta vänner! Ett armband, en prinsesstiara och ett tjusigt kort. TACK!

Nu sitter jag här och håller på med en hemtenta, eller försöker iallafall. Det kör upp sig bara, jag kommer inte på vad jag ska skriva och om jag kommer på något så vet jag inte riktigt hur jag ska formulera mig. Knepigt det där, men jag vill verkligen göra ett bra arbete då mvg är betyget jag är ute efter i kursen (samhällskunskap).

Fredag imorgon, härligt!
With love
/m

So far, so good

Än så länge har min födelsedag varit fin. Mamma och pappa kom och sjöng för mig vid halv 8 imorse, var nog första gången jag faktiskt sov när de kom in. Annars brukar man ju vakna och höra hur de tisslar och tasslar utanför ens dörr, sen låtsas man sova när de kommer in. haha men inte i år. Jag fick en keyboard, som stod som nummer 1 på önskelistan. Har länge velat lära mig spela piano så det blir perfekt! Annars har jag fått lite småsaker.

I eftermiddag kommer Alle, Emmy och Dessi på besök för att fira lite. Ska bli mysigt!

Pratade precis med kära klasskamrater, de hade tydligen tänkt komma hem till mig med present, de är så söta. Dock var jag i stan och mina mobiler är lite knasiga idag:P


Tack för alla grattis-sms ni som skickat!!!!

B'Day

Idag är det min dag!
Jag fyller 18 år och allt vad det innebär.




(tror jag har en liten 18års kris)

Foundation


Någon som vet om den här är bra?
Eller någon annan mineral foundation, i en budgetklass?

Outfit

En förfrågan om outfitbilder, så här kommer en lite försenad.

Vit kofta - Gina Tricot
Puderrosa klänning - Vero Moda
Grå leggings - Indiska

One Tree Hill


Idag kommer ett nytt avsnitt av OTH i USA och jag längtar riktigt mycket.
Helt sjukt vad spännande det slutade senast innan jul.
Tror det kommer va ett riktigt bra avsnitt !

Det här blir ett bra år!

Nyårslöften 2009:
Inte äta godis och kakor
Lära mig att gå i högklackat (10 cm är målet)
Ta körkort (!!)
Tatuera mig
+några hemliga

Mina mål:
Jag ska få MVG i kurserna Religionskunskap A och Affärsjuridik. Jag ska få godkänt i matematik B som inte direkt är min starka sida. Allt annat ska jag ha minst VG i. Jag har även som mål att klara av alla mina nyårslöften.

Jag hoppas och tror att 2009 kommer bli ett av de bästa åren, jag har stora förhoppningar och vill mycket. Jag fyller 18 om 3 dagar vilket öppnar många dörrar. När mina vänner sen också börja fylla år så kommer det bli fint, vi ska ha mycket roligt. 4 juni ska jag, Elin och Sara till Danmark för att se Gavin DeGraw som vi så sorgligt missade 2008. Jag hoppas även på fler konserter. Min syster flyttar tillbaka till England i februari, om hon sedan stannar kanske familjen åker dit igen på semester. Till hösten inleds det sista året på gymnasiet...skrämmande men roligt.

Vi får väl se hur det blir...

För att liva upp stämningen lite


Everything changes

What's going on inside of me?
Don't you know that you have changed me, don't you know my wishes all came true?

Jörgen Elofsson i alla ära och visst jag älskar vinnarlåtarna, men det är inte anledningen till att jag sitter och lyssnar på dem just nu. Nej, jag tycker nog mest synd om mig själv och vad passar då bättre än smöriga kärlekslåtar!? Bara chokladen som saknas, men det ska vi nog kunna fixa!

with love
/m

Ink


Just like a tattoo

Nyår






GOTT NYTT ÅR!