Anyone who had a heart

Godmorgon! Jag har nästan precis vaknat, i brist på jobb så kan jag ta sovmorgon varje dag. Solen verkar skina iallafall. Just nu håller jag på att ladda ner det senaste avsnittet av One tree hill. Det är det nästsista någonsin! Jag inte fatta att det snart är slut, det skär i hjärtat lite.

Idag ska det bakas lite och träna ikväll.


Silly fly

Vaknade till lite tidigt imorse och såg ett rosa ljus titta in genom persiennerna, så jag var tvungen att gå upp och ta bild på den vackra rosa himmeln. Sen sov jag vidare i några timmar.


Breaking Dawn part 2 trailer


Fy vad jag längtar. Låt det gå fort till november nu!


Rain is gonna fall, the sun is gonna shine

Terapibakning




There's trouble in the heartland


A little bit longer and I'll be fine


Remains of you




Skrivit brev, som på den gamla goda tiden.


Födelsedags- och St Patricksfirande

I lördags var det förfest hos Joel som fyllde 21 år, vi passade även på att fira St Patricks day. Vi blev bjudna på smörgåstårta, tårta, dricka och snacks. Jag och de andra floristtjejerna hade fixat ett jättefint fotoablum till Joel i födelsedagspresent. Efter förfesten drog vi in till staden och dansade. Väldigt kul var det!




Mathias, Jesper och Robin i fina hattar.

Jesper och jag.

Födelsedagsgrisen själv.


Cause I'm lost without you


Älskar låten, älskar musikvideon och älskar Adam Lambert.


Dessutom har Gavin DeGraw släppt en ny musikvideo till låten Sweeter. Det gillar vi!


Amazing

Har hittat en döläcker väska från friis & company. Så snygg!! Finns i fyra olika färger och jag kan som vanligt inte bestämma mig. Men väskan ska bli min, oavsett färg.


Gillar verkligen den orangea färgen, men kommer man tröttna på den för snabbt?


Hardcore will never die, but you will

Har precis ätit frukost och nu ska jag titta på det senaste avsnittet av One Tree Hill innan jag gör något annat. Tänkte baka lite sen, ska nämligen träffa the bride to be i eftermiddag och det kan ju vara gott med lite fika. Åh ska bli så spännande att se vad vi kommer fram till för blommor och utseende på buketten.

Ikväll tänker jag banneming pallra mig iväg till friskis för att träna. Sjukt längesen! Äter man så mycket kakor och skit som jag gör, får man faktiskt se till att träna också!


Melodifestivalen

I lördags var jag och Nina hos Filippa i Lomma och åt god mat och tittade på melodifestivalen. Jag hejade på Danny (och David och Ulrik och Molly) så blev grymt besviken och arg när det stod klart att Loreen hade vunnit hela kalaset. Kommer inte Loreen topp 3 nu i Eurovision, då jäklar ska ni få höra det!!

Eric Saade gjorde ju för övrigt ett grymt inledningsnummer.




bilder lånade från svt


Just my luck

Blev minsann lite hemmagjord jordgubbsglass igår till marängerna. Och gott var det!
Förresten, jag hittade det där linnet från vero moda på internet nu och klickade hem det, snabbt som attan. Hoppas bara att storleken blir bra (antagligen inte, med min vanliga tur).



We can't survive on candy

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Jag har bakat sega chokladmaränger och tänkte nog att jag gör lite glass att ha till det ikväll. Är det fredag så är det!

Imorgon taggar vi melodifestival!!! Har innan sagt att jag tror det kommer stå mellan Danny och David, tror jag har ändrat mig. Tippar på att det kommer stå mellan Danny och Loreen nu. Vi får väl se.




Här hittade jag receptet


Now you lift your eyes to the sun

Våren är min favoritårstid. Jag älskar när solen börjar värma, när det börjar bli ljusare, när träden och buskarna börjar få gröna knoppar. Jag älskar när man kan skippa vinterjackan och ta skinn/jeansjackan, när blommorna börjar blomma, när man känner att det finns ljus och hopp och det jag älskar mest av allt är nog när körsbärsträden står i full blom med sina vackra rosa blommor.

Jag vill ha våren i full blom nu!





År 2010 fick jag uppleva våren två gånger, i Bryssel och här hemma. Underbart!