30 November

Idag var vi lediga för vår lärare är sjuk, men efter gårdagens stress så var det skönt med en ledig dag.
Jag sov ganska länge. Sen på eftermiddagen åkte jag in till stan, inhandlade en topp till mig själv. Har lite planer på julklappar nu med, iaf vad jag ska köpa till mamsen :)

Hittade dem här klippen på The voice's hemsida.
Bentley Green, 6 år gammal och ÄGER på att rappa.
Tupac släng dig i väggen ;P
http://www.thevoicetv.se/blog_article.jsp?id=2721586

Ni har säkert inte heller missat att Jackson 5 tydligen ska återförenas också,
och under 2008 ge sig ut på turné, även Michael ska vara med.
Jag hoppas att det blir så, men ska jag vara ärlig så tror jag inte det.
http://www.thevoicetv.se/blog_article.jsp?id=2714379

image20

27 November

Please believe that I tried my best to forget you
but the memories keep flooding back like tears
I didn't mean to fall in love

But sitting here waiting for this is torture
I'm so glad you're far away
Is that a terrible thing to say?
Well, I wonder if you're ok

image19Någon som kan hjälpa mig med hur man "pimpar" bloggen?

26 November

I miss you

Det är sorgliga tider, med allt. Den där moped olyckan i Fjälkinge, jag kände inte dem men det är så sorgligt ändå, fast det är inte det jag tänker på mest. Idag var det åtta år sedan cecilia dog. Jag kan fortfarande inte fatta det, åtta år. Jag var åtta år, hon bara 16. Alldeles för tidigt, det är så sjukt orättvist så det finns inte. Det går inte en dag utan att jag tänker på det, tänker på hur det hade varit om världens snällaste människa fick vara kvar. Och det går inte en dag utan att jag frågar varför. Men jag har lärt mig att leva med det.

24 November

What goes around
comes all the way back around


Jag trodde att gymnasiet skulle bli en nystart, att jag skulle kunna börja om från noll. Ingen i min klass kände mig, jag kände ingen i min klass. Det blev inte riktigt så, man släpper inte taget om det gamla....man kämpar för att hålla kvar, är rädd för att släppa in det nya. Till slut inser man att det nya är så mycket bättre och ingen annan kämpar för att hålla kvar, dem har sina bästa vänner så då är det andra inte så viktigt. Jag önskar att jag släppte taget tidigare och att jag inte brydde mig, jag har inte släppt taget helt än och kommer kanske aldrig göra det heller. Det känns så meningslöst att bry sig om någon som inte bryr sig om en, men svårt att låta bli också. Många års vänskap måste väl betyda någonting? Det är nästan sorgligt alltihopa. När jag ser på er nu så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta.
Det är upp till er nu.

23 November

Är hemma idag, inte kul. Mådde sjukt dåligt igår när jag kommit hem från skolan; trött, ont i magen, illamående och yr. Gick och la mig redan vid 20.00. Mådde bättre idag när jag vaknade, men kände att det var nog bäst att stanna hemma och vila mig...fast nu vill jag till skolan. Mycket roligare att vara med mina kära HV1:or. Vi skulle gjort begravningsdekoration idag, det är iofs inte jätteroligt men man behöver ju göra det och lära sig. Sen skulle jag en annan sak med, men det löser sig nog.

Än så länge har jag pluggat matte (stolt) och tittat på tv typ. Resten av dagen ska jag väl plugga in snittblommorna som vi egentligen hade förhör på idag (kunde ej få in en del av dem i huvudet igår då jag var helt yr), sen kanske ut och gå och så ska jag läsa. Skulle kolla på Futuresex/Loveshow, men det verkar som att det har försvunnit (?) JAG BLIR LEDSEN.

Ikväll kommer nog syster och det gillar vi.
I typ februari åker hon förmodligen till England för att jobba och bo där. Jag kommer sakna ihjäl henne då.

21 November

Be careful what you wish for,
'Cause you just might get it all.

Usch, jag börjar bli dålig på att skriva här. Jag orkar inte helt enkelt. Vi har inte alls mycket i skolan så jag kan inte skylla på det :P
Men allting är som vanligt, skolan går bra (tror jag) och jag slappar bort mitt liv som vanligt.
I måndags tog jag tag i en sak, som jag borde gjort för länge sen. Det känns bra iallafall fast jag är väldigt nervös, men jag tror det blir bra. Ångrar bara att jag inte gjort det tidigare för jag behövde det mer för ett tag sedan.

Idag är jag sjuukt trött, ska strax gå och träna lite på snittblommorna sen ska jag nog sova...tror inte att jag orkar duscha. Fast iofs hade det varit mysigt att ta ett bad, vi får se vad moi orkar.


Pusshaj

16 November

You've got to fight for every dream

Fredag igen och jag älskar det.
Ikväll blir det idol och bara slapp.
Resten av helgen händer nog inget speciellt.
Kanske staden imorgon om jag orkar,
uppträde med kören på söndag och sen lite plugg.
Som vanligt med andra ord.

Just nu är jag så jävla less och trött på alla kvällstidningar och allt skvaller.
Dem skriver så mycket skit om Michael Jackson. Nu är han tydligen prinsen av pop.
Han har tydligen vitare än någonsin och ja, massa annat skit.
Att dem inte skäms över det dem skriver. Dem är ju bara pinsamma!


HV1 ♥


13 November

Idag åkte jag och Alle till skolan och åt, med några av mina klasskamrater, träffade även några av Alles klassisar.
Sen åkte vi till Önnestad och hälsade på. På ett kändes det som evigheter sen och på ett sätt kändes det som att man aldrig ens lämnat skolan. Vi hälsade på lite lärare, fast jag träffade ej några av mina klassföreståndare eller Björn som var min favoritlärare. Lite synd.

Jag kan inte bestämma mig för om jag saknar Önnestad eller inte. Visst saknar man det lite, själva skolan, lärarna och inte minst kära 9A. Fast ändå saknar jag det inte alls för jag trivdes i stort sätt aldrig där, jag saknar inte kära 9A, framförallt saknar jag inte bussresan till och från skolan. Fast ändå det var på Önnestad jag byggde upp mitt självförtroende som till en början inte ens fanns, det var här jag träffade massa nya människor, nya vänner, det var här jag kämpade för att få bra betyg för att sedan kunna gå den linjen jag ville. Det var här jag fann han och han och jag fann en stor del av mig själv. Om jag jämför Önnestad,9A med Österäng,HV1 så är det inte så svårt att välja vilket som är bäst, vilket jag gillar bäst -HV1 -utan tvekan. Här har jag trivts sen dag 1 och kommer fortsätta göra det, här var jag en del från början och kommer fortsätta vara det. Om jag jämför nu med då, så har jag ingenting att sakna.

Fast idag kom jag och tänka på en sak som jag inte tänkt på sen vi slutade. Jag är så glad att slippa just den bussturen för nu tänker jag inte på den personen på samma sätt och kanske det kan bli lättare att glömma och gå vidare?

11 November

Sitter och funderar/planerar min framtid. Har en del saker jag vill göra, så jag tänkte att jag delar med mig av mina planer.

Först på min lista är att börja träna. Eftersom att jag går floristlinjen så står man upp jättemycket och då behöver man bland annat en stark rygg. Så jag och Ida ska nog börja träna tillsammans vilket ska bli kul och det kommer kännas SÅ bra.
Till våren tänker jag fortsätta på kören, kanske något mer med musik, sångkurs, sånglektioner eller något sånt. Jag vill verkligen inte tappa intresset för sången och musiken. Jag ska även prata med mina föräldrar och fråga om jag får anmäla mig till en surfkurs. För jag vill verkligen börja surfa.
Jag hoppas sedan att jag kan fortsätta med allt; sång, musik, träning och eventuellt surfing.
Och om man nu ska planera längre fram...lite mer långsiktigt. Så ska jag kämpa på med skolan och ta studenten och gå ut med bra betyg. Efter det vill jag helst åka utomlands, kanske som au pair i USA. Det skulle vara riktigt roligt och man kommer ju lära sig väldigt mycket. Blir inte det av så kommer jag antagligen hitta ett jobb och jobba i sisådär 1-2 år. Längre än så har jag inte planerat vilket nog är bra.

Får väl se hur det går med det här.

10 November

Och idag blir det ett negativt inlägg.

I torsdags slutade jag en timme tidigare från skolan, så åkte jag och syster till Malmö och gick bort till triangeln för att vi skulle kolla på Ne-Yo, vl där så står massa utanför så ja vi ställde oss där. Sen kommer polisen och säger att dem ej kommer släppa in fler, men vi står kvar.
Sen får allt folk damp och trycker massa och försöker få upp dörrarna och tror dem ska komma in ändå. Vakterna får ännu mer damp och trycker bak alla och så höll det på lite fram och tillbaka. Iallafall så fick jag en liten skymt av Ne-Yo innan polisen kom med hundar och tvingade bort alla.

I fredags så fungerade ej mitt busskort, så jag fick fixa nytt IGEN. Sen på kvällen åker min kära favorit Christoffer ut från idol (HELT SJUKT).

Idag sitter jag här som vanligt och är allmänt deppig.

7 November

Tänk vad tiden går snabbt, snart har ännu en vecka passerat och swiiiisch säger det så är det plötsligt jul.
Denna veckan har än så länge varit som vanligt, förutom lite idag då vi för första gången hade vår andra/vår nya mentor; Maria. Hon verkar bra så inga problem med det. Känns som att det varit mycket att göra denna veckan, inom läxväg (dock inte så mycket egentligen). 10 snittblommor med tre namn på varje +skötsel som vi har läxförhör på på fredag, loggbok in imorgon, matte som jag ligger lite efter i, engelska bok som skulle varit utläst idag och jag är ej färdig. Men har pluggar blommor idag...har hyfsad koll, har räknat matte idag så jag är där man skulle vara, skrivit loggbok ska bara klistra in lite till bilder och så ska jag läsa när jag går och lägger mig.

Imorgon slutar vi 16.00 men moi ska sticka 15.00 då min syster kommer och hämtar mig, så kör vi till tåget och åker med tåget till Malmö där vi ska kolla på Ne-Yo!! Ska bli så jäkla nice. På tåget hinner jag även träna snittblommorna, vågar dock inte läsa boken med risk för illamående.


För övrigt tycker jag att ni som läser min blogg kan kommentera lite mer (ni kommenterar ju inte alls liksom).
Skulle vara roligt och jag skulle uppskatta det :)

Slipped away

♦ 11/3 -1983
? 26/11 -1999

I miss you
Miss you so bad
I don't forget you
Oh it's so sad

I hope you can hear me
I remember it clearly

The day you slipped away
Was the day i found
It won't be the same
Oh

I didn't get around to kiss you
Goodbye on the hand
I wish that I could see you again
I know that I can't
I hope you can hear me
Cause I remember it clearly

I've had my wake up
Won't you wake up
I keep asking why
And I can't take it
It wasn't fake it
It happened you passed by

Now you're gone
Now you're gone
There you go
There you go
Somewhere I can't bring you back
Now you're gone
Now you're gone
There you go
There you go
Somewhere you're not coming back

I miss you

http://www.youtube.com/watch?v=YULKMNhEAuw

2 November

I onsdags var då jag, mamma och syster och kollade på Singing catwalk. Guud va dukiga alla var (och är). Ska jag vara ärlig blir jag faktiskt avundsjuk.  

Igår gick jag upp 8.00, för att sedan 10.00 befinna mig på skolan (ja, på lovet). Jag och några av tjejerna i klassen halloweenpyntade, eftersom att det varit halloween nu. Hoppas det uppskattas av de andra sen...även om det kom efter själva halloween.
Efter det träffade jag Sofie, så tog vi tåget 13.23 till Malmö. Där träffade vi Shamme. Först gick vi och åt på mackedonkan, sen tog vi bussen ut till Mobilia och gick lite där och köpte asmycket godis. Sen åkte vi till Triangeln och gick lite där. Lite senare åkte vi hem till Shammes pappa, umgicks där; åt godis och tittade på tv. Vid 19.30 kände jag och Sofie att det var dags att åka hem, så vi alla tre gick till bussen, fick vänta lite men gjorde inte oss något. Sen åkte vi då till stationen. Så tog vi tåget hem till Kristianstad.
En mycket lyckad dag, synd bara att det inte blir av mer ofta.Idag, vet jag inte vad jag ska göra...kanske en runda till stan? Ikväll är det iallafall idol och jag kommer sitta klistrad framför teven som vanligt!