Waiting outside the lines

Det blev lite rosa slingor trots allt och jag är sååå nöjd! Svårt att fånga det på bild, men det får duga.
 


As long as you love me

Såg ni när Skavlan intervjuade Justin Bieber? Så sjukt bra intervju, från bådas sida. Och jag blev ännu en gång påmind om varför jag älskar Bieber och varför jag varit ett fan sedan några år tillbaka. (fan vad det svider att jag inte kommer vara hemma när han kommer till Köpenhamn).
 
 

Better late than never

Att ta bilder och dokumentera stunder tycker jag är väldigt roligt. Jag är den som alltid har med mig kameran. Men när det sen kommer till att ta ut minneskortet från kameran, sätta in det i datorn, lägga över bilderna, sortera dem och radera dem dåliga -då blir det plötsligt väldigt jobbigt och inte alls så roligt. Ibland får bilderna ligga kvar på kameran ett bra tag innan jag får tummarna loss. Nu har jag haft den situationen igen, så här kommer ett  gäng bilder från helgen.
 
-Kräftskiva hos mormor och morfar
-Liseberg med Filippa, Amanda och Sabina (lekdag nr. 6)
-Gjorde en bukett och bakade mini-chocolate cupcakes då det var min sista (inplanerade) dag på jobbet igår
 


If I were a boy, I think I could understand

Behöver jag säga något?

My kind of love

Jag har haft en jättebra helg denna helgen! I fredags hade jag grillkväll hemma hos mig med ett härligt gäng. Det var faktiskt den roligaste och trevligaste kvällen jag haft på länge! I lördags passade jag på att ta sovmorgon och bara ta det lugnt, men blev även skype med en familj i USA som jag pratat med en gång tidigare. Senare på kvällen var jag på kräftskiva hos Jönssons, väldigt trevligt! Söndagen bjöd på väldigt varmt och fint väder, så jag, mamma och pappa begav oss till Stärnö utanför Karlshamn. Det är vårt lilla smultronställe och det var varmt och skönt vill jag lova. Men blev inte direkt något badande för mig, doppade mig en gång sen tyckte jag det fick räcka. Var kallt!! Jo just det, skypade med ännu en familj igår.
 
Nu har jag bara 5 dagars jobb kvar, HEJA!!!
 

The search for something more

En liten lista på saker att se fram emot!
 
♥ Två lekveckor med Filippa. De flesta av våra andra vänner ska utomlands på solsemester, men vi tänker inte ha tråkigt för det!
 
♥ Alla tv-program som har premiär i kommande dagar (jag är en tv-nörd)
 
♥ Lady Gaga 2 september i Köpenhamn
 
♥ Taylor Swift släpper nytt album 22 oktober
 
♥ USA! (villåkanupådirektentack)
 
♥ Jonas Brothers återförening och nya musik som ska komma i slutet på året

22.03

Nu har jag äntligen jobbat min sista helg för denna sommaren! Så skön känsla att veta att helgerna kommer att få vara just helger. Nu är det som sagt bara 10 dagar kvar på schemat och det kommer säkerligen gå snabbt. I veckan som kommer hoppas jag på lite resultat vad det gäller min au pair-ansökan. Vill hitta en familj nu!!!!
 
Puss på er!

....

Mycket märkligt, bara halva inlägget kom med i det förra inlägget kom med. Början försvann mystiskt. Skrev iallafall att jag och Jens hade varit på svampjakt i torsdags. Dock utan större lycka, för vi hittade allt annat möjligt förutom svamp. Men bättre lycka nästa gång!
 
Sen var det liksom en fortsättning på vad jag gjort under torsdagen (igår).

I'll hold my breath

 
Eftermiddagen bjöd på fika med tjejerna, några timmar med bara snack. Mysigt!
Helgen bjuder på jobb, min femte och sista helg för denna sommaren. Sen är det bara 10 dagar kvar på schemat. För dem som inte vet, så tänker jag bege mig till staterna i höst. Dock känns det väldigt långt iväg just nu då inget flyter på som det borde och allt som kan strula och göra så allt tar längre tid har strulat. Det är så synd för även om jag varit hur taggad som helst försökt fixa med allt så snabbt som möjligt så tappar man suget när inget går som det ska. Men så småningom kommer jag väl iväg.
 
Bild från i lördags
 

Fact-Fiction

Jag är en person som drömmer väldigt mycket, om nätterna då alltså (ja dagdrömmer också för den delen). Tror det var förra sommaren det här med drömmarna började ta fort och då var det tyvärr mestadels mardrömmar. Nu drömmer jag i stort sätt varje natt, jo jag vet att alla drömmer om nätterna bara det att till skillnad från de flesta så minns jag det jag drömt sen när jag vaknar. Ibland är det roligt och ibland en riktig plåga...har köpt två drömfångare men dem verkar inte fungera något vidare bra (men dem är väldigt fina iallafall).
 
Hur som helst, det jag egentligen ville komma fram till var att igår så googlade jag lite om hur det fungerar att vara vegetarian och lite olika vegetariska recept. Sedan på natten så drömde jag om att jag var uppe i affären och letade efter tofu och quorn. Ganska roligt tyckte jag. Undrar vad jag drömmer om inatt...
 

Ulrik Munther 120804

I lördags var jag och några vänner på Barnens dag i Kristianstad för att se Ulrik Munther spela. Vi hade picknick med oss och varmt väder hade vi. Ulrik Munther gjorde en kort aukustisk spelning, sedan hade signering och självklart skulle jag fram och träffa honom! Jag vill bara en bild tillsammans med honom och frågade dem som sålde grejor om det var okej att man bara tog en bild och inte köpte något, jaja som dem. Så kommer jag fram.
Jag: Hej, jag vill bara ta en bild tillsammans med dig om det går bra?!
Ulrik: Nej tyvärr, det tar för lång tid.
Jag: Nej, det går jättesnabbt! Jag vill inte ha något signerat bara en bild.
Ulrik: Tyvärr, jag har redan sagt nej till alla andra. Men jag kan signera din arm eller något.
Jag: Men om jag ställer mig bredvid dig samtidigt som du signerar till nästa så förlorar du ingen tid.
 
Sagt och gjort, stackars Ulrik hade inget att säga till om!
 
Jag var lycklig sen!

Never grow up

På promenad i den vackra lilla by där jag bor.

What makes you beautiful

Jag har tjatat om det länge, men kan inte sluta tycka att det är så snyggt med lite rosa i håret. Känner själv att jag behöver någon rolig och spännande förändring, jag kan bara inte bestämma mig för om jag vill göra dip dye eller slingor. Vilket är snyggast?