I'll be

 


Sista dagen i skolan innan vi drar till Magaluf. Idag väntar ett prov i naturkunskap och en svenskalektion. Därefter är det massor som ska hinnas med, eller det känns som mycket iallafall. Inhandla diverse saker, växla pengar, fira valborg. Efter många om och men har vi lyckats hitta någonstans att vara och något att hitta på ikväll. Förhoppningsvis blir det väldigt trevligt också.

Imorgon väntar 9 timmars jobb och ett besök i kyrkan, sen...sen åker vi iväg en vecka för att bara ta det lugnt och ladda inför studenten.


This world will turn your way


Vill bara säga att Tyler Hilton har nya überbra låtar!


The war is not overHelgen har varit helt fullspäckad och knappt en ledig stund. Började med grillfest hos Nina i fredags vilket var mycket trevligt. På lördagen stack jag och Emmy till Malmö för att söka till Idol och plötsligt hade hela den dagen gått. Idag gick jag upp 05.15 för att sedan jobba kl.07.00-12.00. Väl hemma igen blev det firande av mamma som fylller år idag. Nu ikväll är det psykologi-plugg som gäller. Har dessutom blivit förkyld IGEN och tror jag håller på att bryta ihop på riktigt. En vecka kvar i skolan innan vi drar på semester och praktik och på den veckan ska ALLT hinnas med. Två nationella i engelska, ett psykologiprov och ett i naturkunskap. Inte nog med det, jag har två böcker att läsa ut + en uppgift i engelska och ett avslutande prov i samhälle.

Jag ber om ursäkt för ett mycket tråkigt inlägg, men sånt som behöver komma ut ibland.


Kärlek är ett brev skickat tusen gångerFriendship is the golden thread that ties our heart together


It's like tryin' to spin the world the other way


Vi är inte sånna som i slutet får varandra.

Dagens låt: Carrie Underwood-What can I say


Home sweet home

Kan meddela att jag fortfarande lever. Jag har bara varit i Bryssel under veckan.
Uppdatering kommer!

Sunshine & summertime


Häromdagen tog jag och Emmy en liten promenad. Vi hälsade på dem jättesöta alpackorna som var ute på bete i sin hage. Tyvärr är dem inte så glada för att bli klappade, så man får så snällt bara kolla på dem. Vi har minsann lite exotiska drag i vår lilla by.


Six feet under the stars

Idag bär det av mot Pukavik för lite klassfest/mys. Dock håller jag på att avlida av förkylning så får väl se hur jag klarar mig. Solen skiner iallafall och det är trevligt. Lovet har börjat bra (förutom förkylningen) och förhoppningsvis kommer det fortsätta att vara bra.

Och tänka sig, nu är det bara några dagar kvar till Bryssel och det ska bli så himla roligt och skönt att komma iväg. Behöver en paus från verkligheten och behöver lite nytt folk att spendera dagarna med.

P.s Kaya Scodelario är drop-dead gorgeous

 


Maybe it's true that I can't live without you


Jag och syster har precis kollat klart på fjärdes säsongen av Skins. Kan ju säga att slutet var inte okej! Dem lämnar en undrandes och nyfiken, dock lämnar dem en utan svar också. Två säsonger till på gång dock med en ny generation. Jag ser framemot det och hoppas dem blir lika bra som de andra säsongerna.


someday there will be nothing left to burn


I guess, I win, Goodbye Again
Go spread the news, Oh and don't forget your shoes
It's going to be a long walk
And you know what you could lose
Oh, when you've got mountains to move


Det är så jag säger det


För du är det finaste jag vet
När allt annat här är falskt och fel


Ticket out of loserville


Påsklovet är här och jag har ingen skola på två veckor. Hoppas på ett händelserikt och samtidigt ett lugnt lov. Vi börjar iallafall med att spendera kvällen hos Emmy och OM vi ska ha roligt!

dagens låt: Son of dork-Ticket out of loserville