Others pretend they don't care at all


Let's go crazy, crazy, crazy till we see the sun

I lördags hade vi en hej-dundrande-förfest och kanske en inte lika hej-dundrande-utgång men skoj var det iallafall.
Så ett litet fotocollage på det!
 

Live while we're young

Jag blir bara mer och mer förälskad i One Direction. Älskar den nya låten och videon.
När dagarna har varit gråa, trista, deppiga och långa har 1D fått mig att le och skratta.
Tänk hur mycket musik påverkar en, det är konstigt men det är också därför vi älskar det.
 

Baby you light up my world like nobody else

Jag längtar såhääääääär mycket tills på lördag! Då kommer bästis hem på en snabbvisit från London. Vi har inte träffats sen vi i Egypten tillsammans i april. Snacka om att jag saknat henne och snacka om att hon behövs just nu.
 
 
 

KISS

Carly Rae Jepsens album är nu och jag har lyssnat igenom det. Har än så länge två starka favoriter (förutom Call me maybe och Good Time)
 
 
Självklart duetten med Justin Bieber!
 
 
Nya festlåten?

So this is it? I sold my soul for this?

Ännu en dag då jag bara vill dra täcker över huvudet och glömma allt! Det känns som att hela världen är emot mig och inget går min väg. Alla andra verkar finna lyckan och sin väg i livet så varför kan inte jag också göra det? Kanske är det Gud, ödet eller karma? Kanske är det inte meningen att jag ska gå den vägen jag själv så gärna vill eller kanske är det meningen att jag ska gå flera omvägar för att slutligen hamna på rätt väg? Om ändå någon bara kunde ge mig svar. För jag undrar om det verkligen är meningen att en av mina högsta drömmar ska göra mig så ledsen och få mig att må så dåligt? Trodde det skulle vara tvärtom.
 
Plötsligt måste jag börja tänka på en plan B, tänka igenom mina alternativ. Det var ju inte såhär det skulle bli. Men jag antar att den som väntar på något gott, väntar alltid för länge.
 

Real talk, real life, good luck, goodnight

Idag har jag och mamma varit inne på matmässan. Mamma tvingade mig att provsmaka allt som fanns så att hon skulle slippa laga mat sen, haha (hon fick göra mat ändå). Vi drog lotter och jag vann! Fick välja mellan chips, broccoli, vitkål och sallad. Ganska givet val -en påse ostbågar och en påse chips.
 
Efteråt gick jag en riktigt lång promenad tillsammans med Robin. Jag fick se delar av Kristianstad jag knappt visste fanns bara. Så himla fint och mysigt var det. Naturen och vattnet är underskattat.
 

Vi var uppe i ett fågeltorn och tittade på den fantastiska utsikten, tyvärr en dålig mobilbild på det bara.

Housewife

Idag håller jag bakstuga här hemma. Känner mig lite som en hemmafru. Har gjort frallor och i ugnen har jag nutella-maränger.
 
Ikväll blir det filmkväll, äntligen ska jag få se The Lucky One!
 

Tradera

Har rensat lite i garderoben och vill bli av med lite kläder. Vore synd att bara slänga eller ge bort då det faktiskt är i väldigt bra skick och vissa plagg är nästintill oanvända. Så ta en titt och lägg ett bud! Här hittar ni mina auktioner.
 
Säljer bland annat dessa plagg.





Minns det som igår, första gången du log


Igår var Kristianstad varmast i landet, och det var verkligen sommarvarmt. Sommarklänning på och ett leende på läpparna. Idag är det dock höst igen...

Without you to hold I'll be freezing

Äppel är i säsong nu och det måste man ju utnyttja. Jag har den senaste veckan gjort äppelmuffins med crumble och fyllda ugnsstekta äpplen. Yummie!
 





I believe in you

Svettig som en gris, för tro det eller ej men idag har jag varit ute på en joggingrunda! Är själv lite chockad. 16 minuter höll jag igång vilket är ganska imponerande för att vara mig. Jag har inte tränat på hela sommaren (förutom att jag dansat på bånken, hehe) och min kondis är nästintill obefintlig. Så jag är nöööjd!
 
Idag ska jag fota och lägga upp en del kläder på tradera.
 

Home

Äntligen har min klädstång kommit upp på mitt rum och det blev himla fint! Två galgar är pärlprydda och dem andra är vanliga vita i trä. Klänningen i vit spets är min studentklänning.
 




One thing

 
Hur kan man inte älska pojkband?

Masterchef Australia

Mitt nya favoritprogram på tv är Masterchef Australia, lite konstigt egentligen med tanke på att jag själv inte gillar att laga mat. Men jag gillar matlagningsprogram. Brukade även se den svenska versionen, Sveriges Mästerkock. Men den australienska (stavas det så?) versionen är den bästa. Dessutom blir det ju inte sämre av att Hayden är sååå jäkla snygg, vet knappt var jag ska bli av när han kommer i bild. Så jäkla snygg är han! Tror jag skiter i USA, åker till Australien istället och gifter mig med Hayden Quinn!
 

Born This Way Ball Copenhagen 120902

 Igår var det äntligen dags för konserten med Lady Gaga. Jag och Louise åkte glada och förväntansfulla över till Köpenhamn. Och vi blev inte besvikna, det var en fantastisk show som var något utöver det vanliga! Lady Gaga är sååå jävla cool! Hade alla varit som henne så hade det varit fred på jorden. Lady Gaga for president!
 
Vi var sugna på pölse, men hittade ingen så fick bli vanlig hot dog.

Äh bilderna har hamnat i lite fel ordning. Men ni fattar och ni vet ju att det är mina bilder!

Det där med twitter...

För några minuter var jag helt starstrucked och trodde att Liam Payne från One Direction följde mig på twitter (konstigt tyckte jag). Efter lite efterforskning har jag insett att det antagligen är någon som gjort ett konto nästan identiskt med den riktiga Liams. Rätta mig om jag har fel!
 
 
 
 

Hello september

FÖRSTA SEPTEMBER! Vart tog tiden vägen (undrar jag ännu en gång)? Eftersom att det är så fint väder idag så passar jag på att sitta inne vid datorn lite. Men har faktiskt varit ute lite också, var på loppis tidigare. Jag fyndade två små glasvaser och en glasskål. Ska bli spännande sen när jag flyttar hemifrån att se vad jag har samlat på mig för något (skit).
 
Ikväll ska jag äntligen prata med en familj igen. Tredje gången gillt, fingers crossed. 
 
Förresten, jag skaffade precis Twitter. Lite knepigt, har inte vågat twittra något än. Men vore kul om folk ville följa mig @malinhelena