Up late again

Note to self: Aldrig mer alkohol!

(håller väl max 2 veckor)

Party girl


Ikväll är det party!! :D


Kändisdejt

Hej jag heter Malin och är fortfarande typ 12 år i sinnet. Så därför var jag bara tvungen att göra ett qouiz för att se vem som skulle bli min kändisdejt. Och jag är inte besviken. HELLO TAYLOR LAUTNER!


My tired heart is beating so slow



I love this place, but it's haunted without you


Do you want to come with?

Det har precis varit jul och jag har precis fyllt år, men det betyder inte att jag har allt jag vill ha. Finns några saker jag önskar mig lite extra och som jag funderar på att investera i. Dock är det lite dyrare saker, så man får fundera noga innan.


♥ Gummistövlar från Hunter (skulle passa bra i regniga Sverige)
♥ En snygg weekendbag
♥ En ny parfym
♥ Ett par av de snygga skorna från Jeffrey Campbell


Chokladbollar och hemmagjord glass

Har nu testat min glassmaskin, jag och Andreas gjorde hallonsorbet och igår gjorde jag vanlig hallonglass. Det blev jättegott! Dessutom var jag jättesugen på chokladbollar häromdagen, så det fanns inget annat att göra än att slänga ihop en deg/smet (vad kallar man det??)





Det var godare än vad det ser ut på bilden här.


Jobb

Idag börjar jag inte jobba förän kl 12 och likadant är det imorgon. Skönt med lite sovmorgon! Har hunnit titta på ett avsnitt av Greys och nu ska jag gå och klä på mig och göra mig iordning. Ikväll blir det nog att testa att göra glass i glassmaskinen jag fick i födelsedagspresent!


never grow up

Ännu en natt innan jag ska upp och jobba som jag har sovit dåligt och inte nog med det, när jag väl sov hade jag en riktigt hemsk mardröm. Kan seriöst ha varit den värsta drömmen jag någonsin haft i hela mitt liv, så fruktansvärt obehaglig och läskig var den. Jag överlevde dagen iallafall och inatt blir det nog mer och bättre sömn.

Just nu sitter jag och kollar efter utbildningar att eventuellt söka till hösten. Men ju mer jag läser, letar och söker dessto mer undrar jag vad det ska bli av mig och mitt liv. Inget känns helt klockrent och jag är rädd för att vad jag än väljer att gå så kommer det inte kännas helt rätt. Att jag aldrig ska hitta min plats i samhället, min arbetsplats där jag vill vara. Har trots detta lyckats hitta 3 utbildningar som verkar helt okej och som jag känner skulle kunna bli rätt:

1. Butikschef med inriktning mot mode och textil i borås
2. Eventkoordinator i Landskrona
3. Event manager i Varberg

Fast varför stressa? Jag måste inte börja plugga i höst, jag är fortfarande ganska ung. USA är fortfarande lite lockande, men där har jag också känslan av att det kanske inte kommer kännas rätt när jag väl är där. Vad tusan mitt Färlöv är tryggt och jag älskar det. What to do, what to do? Kan någon bara bestämma åt mig tack?!!!

 


one day

Har idag testat min nya kamera lite. Så här får ni massa bilder på mina tulpaner och min plantering jag har på rummet! Haha


fish eye-effekt



Mörka kanter


Extra skarpa färger

Just nu håller jag på att läsa boken Dandy av Andreas Carlsson, ganska bra faktiskt.


Birthday

Bättre sent än aldrig, som de gamla grekerna brukade säga. Den 7 januari fyllde jag 21 år och firade detta såklart. Jag fick skönsång, frukost på sängen och presenter av familjen på morgonen. Sen blev det släktkalas och på kvällen mötte jag några vänner. Vi var först på biljard och drack nån drink och hade shotrace. Sedan drog vi vidare och bowlade och avslutade kvällen/natten med dans på Bånken. Jag hade hur kul som helst!!!

Här är lite bilder.


Jag hade bakat whoopies och en hallonmoussetårta


Louise, Nina, Hannah och Thias




Jag hade lätt kunnat dansa till stägning den natten alltså, men tyvärr var det ingen annan som var så pepp på det och så fick vi ju ta hand om Joel efter hans lilla incident. Tack alla för som gjorde min 21-årsdag minnesvärd och rolig!


Know this, we've noticed

Idag har jag jobbat, 7-16. Som vanligt blev det inte mycket sömn inatt så har jag känt mig som zombie hela dagen. Förhoppningsvis blir det mer sömn denna natten då det är samma jobbpass som gäller imorgon. Efter jobbet så tog jag iallafall en varm dusch, kröp i min pyjamas och tittade på det nya avsnittet av One Tree Hill!!! Säsong 9, sista säsongen. Mitt hjärta blöder lite för att det tar slut nu, men vad tusan man kan inte dra ut på det hur mycket som helst. Älskar iallafall att Chris Keller är tillbaka, så himla roligt! Fast det kändes ändå så annorlunda, alla är så vuxna nu. Dessutom kommer Lucas tillbaka och Nathan (James Lafferty) är snyggare än någonsin!

(skulle varit en bild här, men det vill inte funka)


21

Guess what? Idag fyller jag år, blir hela 21 år (lite små ångest över det). Min familj kom in och sjöng för mig imorse, jag fick frukost på sängen precis som jag önskat mig, och en del paket. Snart är det dax för släkten att komma hit på kalas och ikväll blir det bowling och lite partaj med vännerna! Helt okej ändå.


Bild ifrån nyår, då jag fortfarande var 20 och ung ;)