Den lilla svarta

Nu är klänningen snart klar.
Ska fixa lite med sömmarna, sy dit blixtlås, sy fast axelbanden och sy in den lite.
Sen är den klar!

The desperate kingdom of love


Jamie (Narrating): A man of words and not of deeds is like a garden full of weeds. And when the weeds begin to grow, it's like a garden full of snow. And when the snow begins to fall, it's like a bird upon the wall. And when the bird away does fly, it's like an eagle in the sky. And when the sky begins to roar, it's like a lion at the door. And when the door begins to crack, it's like a stick across your back. And when your back begins to smart, it's like a penknife in your heart. And when your heart begins to bleed, you're dead, and dead, and dead indeed.

Project Runway

Jag känner mig lite som de i project runway nu när jag börjat sy lite. Dock är jag långt ifrån lika bra som de är. Mamma har fått sprätta några gånger.

Vi får väl se hur resultatet blir


And when your heart begins to bleed...

...you're dead.

Do you not see how I'm
begging on my knees?
Don't speak, don't breathe,
You bring out the devil in me

One Tree Hill 6#13 promo


Det nya avsnittet kommer inte förän 5 januari.
Oh jag kan inte vänta så länge, slutade ju så jäkla spännande!

Att ha tandställning är som att storstäda

Blev en tidig morgon, jag och N var på yoga. Väldigt skönt, skulle kunnat somna där. Efter det stack vi till stan och åt frukost. Blev ostfralla och chai latte för min del, gott! Sedan var det tandregleringen för min del som gällde, jag har fått någon blå gegga på några tänder så nu kan jag inte bita ihop. Hur ska jag kunna äta?

Förresten har jag kommit på att ha tandställning är som att storstäda. Ni vet när man ska städa, det är stökigt på rummet, dammigt och man har för mycket kläder i garderoben. För att det ska kunna bli helt rent, måste man först ta ut allt och ner med allt från alla hyllor så man kan dammtorka. Allt blir ännu stökigare först, men sedan när man är klar blir det så snyggt. Likadant med tandställning, först ser tänderna inte särskilt bra ut. Man drar ut tänder och allt ser ännu värre ut, på med tandställning och allt ser stökigt ut tills det är färdigt. Då är det snyggt!


Inte rikigt en så här fin frukost blev det.

Nu var denna veckan avklarad

Ursäktar dålig uppdatering, har inte riktigt tagit mig tid. Långa skoldagar, plugg till prov och en näst/halvkusin (vad vi nu är) som bor här lite. Hade ett sista prov idag i kursen småföretagande A, känns rikigt skönt att det är över. Ganska bra att P kom denna veckan, han fick hoppa in och hjälpa mig att plugga. Jaja, nu är jag ledig resten av veckan. Ska upp tidigt imorgon för Yoga, sedan frukost på stan och därefter tandregleringen.

Sista veckan jag är ledig torsdag-fredag, sedan är det fulla veckor som gäller. Men det ska nog gå bra.

Plugga, eller inte plugga?


Här sitter jag nu, med lite dåligt samvete. För innerst inne vet jag att jag behöver öppna skolböckerna och plugga. Prov på onsdag, som jag är ganska orolig över +jag ligger efter i matematiken. Jag vill hellre sy lite, men det finns det nog ingen tid till, är ju min tv-kväll ikväll också.

E, åkte precis hem. Vi har spelat gitarr. Jag kom på att under de 3 åren jag haft min gitarr har jag bara spelat för publik ungefär 2-3 gånger. Tycker inte om att spela gitarr för publik. Gitarren har jag mest för min egen skull.


Filmkväll

Igår hade jag och några vänner filmkväll, hyrde film och åt godis. Tyvärr lyckades vi välja mindre bra filmer.
Silk, vi pratade oss igenom hela filmen. Otroligt dålig och seg. Hände ingenting !
Be Kind Rewind, komedi med bland annat Jack Black. Helt okej, dock inte lika rolig som vi hoppats på
Another Cinderella Story, typisk tonårsfilm. Väldigt uppenbar och man kunde förutse vad som skulle hända. Men lite småsöt. Dock inte lika bra som första A cinderella story.

Nej, nästa gång får vi ta och hyra Prins Caspian.
Idag blir det plugg, gitarr, sy och tv?

Veckans: To die for

Nik & Jay

Snyggare än någonsin!
To die for: Biljetter till konserten 6 december

Fredagkväll

Fredagkväll, klockan visar 19.03, vilket innebär att om 57 minuter börjar idol. I väntan på det lyssnar jag på låtar från High School Musical 3. Sanningen är den att jag älskar HSM-filmerna och jag är nästan 18 år, men jag skäms inte för det. De är ju sjukt bra och för att inte tala om hur begåvade de är. Dansar, sjunger och skådespelar! Ska nog spela camp rock-spelet lite sen också. Det är roligt!
Har varit ledig idag och i vanlig ordning har jag inte gjort särskilt mycket. Tittat på tv, suttit vid datorn, klippt ut bitarna till mitt nästa sy-projekt. Så imorgon blir det till att börja sy. Imorgon får jag även besök av några vänner, filmkväll.

Hoppas ni får en bra fredagskväll och helg!


Päls

Igår gick jag en sväng på stan. Inne på Cubus såg jag att det var 50% på alla jackor, även på en pälsjacka (fusk) jag länge suktat efter. Jag slog till, egentligen är storleken lite för liten. Men skitamma, ska ändå inte ha den när det är snö och kallt ute.


Tänk er den när man ska på fest och till jul/nyår.
Jag tycker den är skitsnygg!

Uppe med tuppen

Idag är det torsdag vilket innebär att jag är ledig.
Gick ändå upp vid 05.45 för att hinna på ett Ki Yoga-pass vid 07.00. N som jag skulle gått med försov sig, så jag fick klara mig själv. Men det är ju sånt som händer. Ska strax duscha och göra vid mig, sen ska jag till skolan för att äta mat (bärpajen som jag mest är ute efter). Är fortfarande förkyld, dock tror jag det är på bättringsvägen! Känns skönt, förkylning är nämligen bland det värsta jag vet.

Vad har ni för er denna torsdag?


Förbaskade förkylning

Jag är inte den som brukar stanna hemma pga lite förkylning eller lite huvudvärk.
Men idag gör jag det. Jag hade stannat hemma igår om det inte var för prov och annat, så stannar hemma idag istället så jag orkar till skolan imorgon för ännu ett prov.

Så idag tar jag det lugnt och måste plugga sedan!


Love, Love, Love

James Blunt släpper nytt material för första gången sedan albumet All the lost souls kom ut.
Låten heter Love, Love, Love. Jag tycker att låten är ganska bra, en trea på en skala ett till fem! Dock är musikvideon hemsk! Jag klarar inte av att se den, låten blir mycket sämre i samband med den.


Vad tycker ni om James Blunt's nya?

Förkylning

Har dragit på mig en lagom rolig förkylning, nej usch att vara förkyld är bland det värsta jag vet. Jag skulle egentligen sjunga med kören idag, men får hoppa det, tyvärr. Hade sett framemot det.
Idag ska jag bli klar med McCain Vs. Obama-arbetet, inläming imorgon. Även matteprov imorgon. Jag hoppas allt går bra, trots förkylning. Mor min tyckte jag skulle vara hemma imorgon, jag vägrar! Jag vill faktiskt inte missa prov eller något sånt, då bara samlar man på sig en massa. Så skola imorgon, även om jag har feber!

Förresten vill jag bara påpeka hur arg och besviken jag är för att svenska folket röstade ut Robin E ur Idol i fredags! Hur gick det till? Han var ju en av de bästa, jag tippade att han skulle vara en av dem i finalen. Skärpning folket!!!! Johan/Anna ut nästa gång.


It's a cold and it's a broken hallelujah


Biljetter till Il Divo i Köprnhamn nästa år ska skrivas upp på önskelistan! 

Can I Have This Dance?


Så, någon som vill gå och se HSM3 med mig (igen)?
Snälla!


P.s Kan man paxa Zac Efron till balen i 3:an?

Utvecklingssamtal

Ledig idag också, har alldeles för mycket fritid nu.
Ska iväg till skolan sen för utvecklingssamtal eller målsmannasamtal som det numera heter. Det kommer gå bra, det vet jag. Ska bara klaga lite!
Blir stan med en liten runda.

Nu måste jag gå och fixa mig om jag ska hinna med bussen.

Puss på er

p.s dagens fråga: vilka är ni?

Vinnare

Tidigare idag blev jag plötsligt väldigt sugen på att lyssna på vinnarlåtarna från idol, iallafall de 3 första. Jag älskar dem!
Coming True, Right Here Right Now & Everything changes är alla skrivna av Jörgen Elofsson, en enastående låtskrivare. Hoppas han får uppdraget att skriva vinnarlåten igen. Tyckte nämligen inte att förra årets var alls lika bra som de andra.

Vilken av de 4 vinnarlåtarna är din favorit? Min är nog Coming True eller Right Here Right now!


Daniel Lindström-Coming True

Agnes-Right Here, Right now (jag blev lite tårögd nu när jag lyssnar och tittar)

Markus Fagervall-Everything Changes (första meningen i första versen <3<3<3<3)

Marie Picasso-This moment

Latmask

Tanken var den att jag skulle pluggat massvis idag, jo tjenare.
Jag är sådär lagom lat och en jäkel på att skjuta på allt.
Började räkna matematik, gav upp ganska snabbt. Tänkte istället sammanfatta religionen inför provet, gav upp det minst lika snabbt. Så nu sitter jag här och ska börja på mitt McCain Vs. Obama-arbete. Det här måste bli bra, jag kommer sitta uppe hela natten på söndag om det ska behövas.

Går sådär med min frågestund också. KOM IGEN VA!
Fråga vad ni vill, ni kan vara anonyma.
Jaja.


Värt att vänta på?

Vi ville det så mycket, jag ville det så mycket. Vi har väntat, över ett halvår.
Äntligen var väntan över, för en av oss. Dock inte för mig.
Jag är glad men samtidigt ledsen och lite smått deprimerad.
Ska jag behöva vänta tills våren nu eller till och med ett helt jävla år till?
Fy fan vad egoistiskt och denna jävla favorisering också!

Update

Har inte hunnit uppdatera ordentligt på hela helgen.
Fredag: Utgång
Lördag:Skriva klart arbete
Söndag:Dop (sen när blev Gud ormviskare?)

Har varit i skolan idag som vanligt, har varit en lång dag. Är väldigt trött nu och vill helst bara ta det lugnt och börja på arbetet om McCain och Obama, men nej då ska vi på teater ikväll! Jag känner inte alls för det och förstår inte alls varför vi ska se den där teatern heller, den har inget alls att göra med om det vi läser just nu i svenskan. Jaja, bara gilla läget. Den kanske är jättebra!?

Väntar på att den bakadepotatisen ska bli klar, så jag kan slänga i mig den. Sedan göra vid och iväg igen.
Kort dag imorgon, ledig resten av veckan. Nice.


Ursäktar

Ordentlig uppdatering kommer imorgon (tror jag iallafall).

Det var på tiden!

De som känner mig vet att jag är ett stort fan av idol, men att jag däremot inte är ett fan av Lars. Det var ta mig tusan på tiden att han åkte ut! Vad hade han där att göra överhuvudtaget? Han driver med hela programmet och konceptet och ville inte ens vinna. Men framförallt, han sjöng så jäkla falskt. Det skar i öronen! Juryn har ju gått och blivit smått tondöva också. För väl att han åkte ut nu iallafall, han tog bara platsen för någon som verkligen vill detta.

P.S Vart är Sveriges svart på Simon Cowell? En i juryn som sågar alla. Jag älskar den nya juryn, men är de inte lite väl mesiga?

Make a change?


Jag har nästan bestämt mig, nästa gång jag besöker frisören blir det nog en axellång page à la Brooke Davis (Sophia Bush)/Nicole Richie. Mitt hår verkar ju ändå inte bli längre än såhär, så skit samma.


2 månader

Idag sov jag riktigt länge, nästan så att jag skäms!
Borde nu egentligen plugga, vilket jag inte gör. Skäms lite till!
Precis fyllt 17 år.

Idag är det två månader kvar tills jag fyller 18 år, den 7 januari smäller det.
Eller ja, så mycket smäll blir det nog inte. Jag är nog den enda som faktiskt inte
längtar särskilt mycket till den "stora" 18-årsdagen. För mig innebär det att man
blir vuxen och jag vill inte bli vuxen. Fast en sak ser jag fram emot; jag ska tatuera mig!

Radio P4 Kristianstad

Idag var vår skola, vårt floristprogram med på radion. Jag var ju ledig så jag var inte i skolan när radion kom.
2 representanter från min klass pratade och 2 st ifrån ettan.
Sitter och lyssnar på programmet nu; P4 Kristianstad, ni kan också lyssna här

Ki Yoga

Kom ganska nyligen hem. Har varit på ett Ki Yoga-pass på friskis och Svettis (kl.07.00!!!).
Första gången jag testade på det, men jag gillar det. Mysigt och man liksom sträcker ut hela kroppen.
Inte alls särskilt svårt, så det spelade ingen roll att jag var nybörjare.

5yogaposebeach.jpeg

Ska väl fortsätta med det här nu de torsdagar jag är ledig.

Brian McFadden

Jag har totalt missat att Brian McFadden släppt ny singel.
"Everything but you" heter låten och är, precis som hans andra låtar, kanon

 

Det här är min stora kärlek, mitt liv; musiken, följa artister, hitta nya artister och nya låtar.

P.S 17 november släpper James Blunt ny singel också "Love, Love, Love"

Vad kan du egentligen om Obama?

Tänka sig, nu är det redan helg. För mig iallafall.
Hade en kort dag idag, mycket skönt! Eftersom att det vara Barack Obama som vann valet hade vi Obama-Quiz på samhällskunskapen, väldigt roligt faktiskt.
Tack vare att jag lyssnade på Rix Fm på morgonen och läste Blondinbellas blogg kunde jag några svar.
Visste ni att han heter Hussein i andra namn och att hans pappa kommer från Kenya?

Nu hade jag tänkt börja/fortsätta på ett skolarbete som ska lämnas in på måndag.
Det är i kursen Småföretagande A. Vi har varit och intervjuat ett företag.
Ska även tycka synd om mig själv och E som borde varit i Danmark nu för att se Gavin DeGraw.
Men ändå Grattis till E som fyller år idag och även grattis till Kevin Jonas som tydligen också fyller år!


Dreams


Oh det är sorgligt.
Mitt hjärta är förkrossat.
Vi skulle sett Gavin DeGraw idag, men nej.

Jävla skit!!!!!!!

Gud måste hata mig.
För över en månad sedan skulle jag och en vän beställa biljetter till Gavin DeGraw. UTSÅLT!
Vi letade på blocket, tradera, ebay, danska motsvarigheter till blocket efter biljetter. Fick inte tag på några.
Så imorgon sitter vi hemma istället för att vara i Danmark och se GDG. Sorgligt.
Nu skulle jag och en annan vän beställa biljetter till Nik & Jay 6 december. UTSÅLT!
Fy fan, det är inte rättvist.
Iallafall 2 biljetter till Nik & Jay sökes. BIG TIME!

One Tree Hill


Oh känner mig så stressad, varför vet jag inte riktigt.
Kommer ju nytt OTH idag, men nej jag hinner inte kolla på det.
Imorgon, imorgon, imorgon får det bli.

Äntligen tillbaka

I fredags funkade plötsligt inte internet och har inte funkat på hela helgen. Igårkväll kom det igång igen.
Har varit lagom drygt. Blivit mycket tv-tittande och en del gitarrspelande. Men nu kan jag döda lite tid vid datorn igen.
Gick precis in på bloggkoll; 129 nya inlägg. Mycket man missar på en helg.

Skolan är igång igen efter en veckas lov. Ganska slappa veckor framöver.
Ledig torsdag och fredag pga att jag inte läser samma kurs som de flesta i klassen gör.