19 januari -I'm looking at the face of a stranger

Igår hade jag, elin, nina och frida filmkväll här hemma hos mig. Vi tittade på filmerna Stomp the yard, 2:37 pm och Ciao Bella. Måste säga att alla tre var bra, dock var 2:37 pm en aning konstig.Vi åt pizza och så, sen stack Frida hem så var Nina och Elin kvar och vi satt uppe till halv 5 på morgonen och vi hade mycket roligt, detaljer lämnar vi ute. Iallafall fick vi upp sen vid 9 idag för dem skulle ta bussen hem 9.30, galet trött var man. Tack för en supertrevligt kväll tjejer.


Det är lustigt hur man tror att man känner en person och sen visar det sig att dem inte alls är som man trodde. Det är lustigt hur mycket en person kan förändrar också och inte till det bättre. Det finns en person som jag känt i  ca 4 år, jag har mer eller mindre alltid tyckt om den här personen. Jag såg personen som någon speciell, någon som inte var som alla andra. Jag blev glad av att vara i dennes närvaro och denne var alltid otroligt snäll och inte alls kaxig och lekte tuff som dem andra. Trots att vi är lika gamla, jag är till och med några månader äldre, så såg jag upp till personen. Det hände en sak sen som gjorde att personen förändrades, inte till det bättre och det gjorde mig ledsen att se det. Men när man pratade själv med personen så var denne samma person som innan. Vi har samma musiksmak och gillar samma artister, jag delade med mig av några artister till personen för jag visste att denne skulle gilla dem och jag hade rätt....riktigt rätt.
Jag tyckte att personen var speciell för denne håller på med annan musik när alla andra börjat rappa, sen slog det mig att den här personen är nog mest wannabe av alla. Jag ångrar att jag delade med mig av musiken. 
Igår upptäckte jag även en sida av personen som jag aldrig sett innan, en sida som jag inte ens trodde fanns. Jag är mest besviken bara, allt som man trodde man visste, personen man trodde man kände, det visade sig att man inte kände någonting.

Ni som läser kanske vet vem jag menar, men då kan ni hålla det för er själva och om personen själv läser det här ska du veta att jag endast bryr mig otroligt mycket om dig, det är bara därför. Du är guldvärd.
En del av er kanske tänker:" varför skriver hon och klagar på någon annan, hon är väl inte så jävla perfekt själv och hon har minst sagt förändrats".
Det är sant, jag är långt ifrån perfekt och ja, jag har förändrats en del saker till det bättre, en del kanske till det sämre...det är upp till mina nära och kära att avgöra. Men som sagt, jag skriver endast det här för att jag bryr mig om den här personen (finns ingen anledning till att skriva namn) och poängen är lite också att man kanske tror att man känner någon, men egentligen vet man bara om en del av ytan. Så ta vara på dem ni bryr er om, vill ni verkligen känna dem så se till att lära känna dem!!!

Kommentarer
Lina

Vilken fin blogg du har! :)

Ha en bra dag^^Blogg: http://LabanLina.blogg.se
2008-01-19 @ 12:07:01
Kommentera inlgget hr!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback