Veckans: To die for x2

Eftersom att det inte blev något To die for förre veckan, blir det dubbelt upp idag.
Det blir två personer, båda från American Idol. Nämligen Elliott Yamin, jag hejade starkt på honom och han kom trea. Hur söt som helst och en vacker stämma. Sedan Josiah Leming, som är världens sötaste. Bor i sin bil och ville det här såå mycket, men om ni såg American Idol igår så åkte han ju tyvärr ut och blev inte topp 24.
Båda är just nu min stora kärlek !



29 april -Onödiga dagar

Här sitter jag nyduschad och ska strax fixa lite frukost. Vi har bara en enda lektion idag -idrott. Den börjar 12.40, ska inte vara med på den, men känner mig så illa tvungen att gå dit och visa mig, så att jag inte skolkar helt. Men ska liksom till tandläkaren 13.40 och om jag är med på idrotten måste jag gå sisådär 12.10-12.15 för att hinna byta om och så, det känns ju verkligen jättelönt. Så därför skippar vi idrotten.
Massa fint väder idag också, hoppas jag hinner sitta ute och sola lite. Kanske läsa min engelskabok som snart ska vara utläst. Tanken är även att jag nu på morgonen ska hinna plugga krukväxter...vi har ju prov imorgon och ikväll är det kören.

Igår var det en dag med blandade känslor. Det var två månader sedan min syster flyttade till England, det börjar märkas att hon är borta på riktigt nu, saknaden kommer krypandes. Sedan i skolan fick jag veta att jag har chans till VG i matematik A (!). Vilket innebär att jag måste skriva VG på Nationella proven (jo tjenare). Jag var helt säker på att jag bara skulle få G, men nu när jag har chans till ett VG så är det ju klart att jag vill ha det, så jag får plugga järnet nu! När jag kom hem igår hade jag även fått ett brev om sommarjobb, jag blev först glad för jag hade fått jobb, men när jag såg vilket jobb jag fått kom tårarna. Fick samma som förra året, nämligen Musikfestivalen och jag hatade det. Aldrig i mitt liv att jag tänker ha det igen. Jag kryssade i nästan vartenda jävla jobb förutom det, och ändå så får jag det. Att det ska vara så förbaskat svårt. Men min mamma/pappa ska ringa och skälla ut dem och se om det finns något annat jobb jag kan få. Annars får jag väl fråga lite snällt på Växthuset.

Jaja, nu ska jag gå och äta lite frulle.
image110

27 april -Helgen

Till slut kom jag och Dessi fram till vilken klänning jag skulle ha på fredagen. Var ju som sagt jubileumsmiddag då, vi hade gjort bordsdekorationer (som trots allt blev ganska bra), det bjöds på extra god mat +glass. Jag kunde dock inte njuta av maten då jag hade så förbaskat ont i tänderna. Har fortfarande ont, men inte lika mycket. Vi gjorde även vår första brudbukett i fredags, min blev dock inte helt bra.
Igår var jag en sväng på stan, skulle titta på kamera. Men blir nog så att pappa köper en i USA. Sedan övningskörde jag och jag avslutade dagen med att baka cupcakes...som är till ett skolarbete. Idag har jag minsann redan hunnit med att sjunga i kyrkan och har en hel del planer kvar.

x Sjunga med kören (redan gjort)
x Träna krukväxter
x Bli klar med matematiken
x Skriva loggbok
x Träna


10 kr till den som gör mina läxor.
För övrigt, söker jag fortfarande gästbloggare, då jag själv är ganska upptagen med läxor kommande tid. Hör av er om ni är intresserade!


24 april -ångest

Ska försöka skriva ett litet snabbt inlägg, då dessi kommer snart.
Idag har varit en skitdag, har spänt tandställning +satt in 4 gummiringar mellan tänderna där nere så jag har riiiiktigt ont. Och idag i skolan skulle vi göra bordsdekorationer till jubileumsmiddagen imorgon, det gick åt helvete. Alla pratade om olika saker och blabla. Imorgon ska man då även vara finklädd och jag har inte en j*vla aning om vad jag ska ha på mig. Igår provade jag allt fint jag har, men nej antingen var det för fint eller för vardagligt. Eller för färgglatt eller för tråkigt. Nu skulle jag verkligen behövt min syster, hon är bäst på sådant. men nej nej då ska den förbaskade människan vara i England.
Som sagt kommer ju iallafall dessi hit snart och ska hjälpa mig, få förhoppningsvis hittar jag något att ha på mig.

image110

22 april -sofistikerat

Denna dag har det varit minst sagt underbart väder, skulle inte blåst så mycket bara så hade det varit perfekt. Vi slutade tidigt i skolan idag, redan klockan 11.00. Så jag och några i klassen åkte in till staden för en måltid och lite shopping/fönstershopping. Det blev en mycket sofistikerad måltid på Graffiti (stavas?). Och det var där det hela sofistikerade började, jag skulle försöka förklara ordet för Erika, men jag fann inga bra ord. Sedan tjatade jag om detta ord hela dagen. Efter måltiden blev det att gå runt i alla affärer, jag köpte en klänning (som kanske ska lämnas tillbaka), ett par solglasögon och present till min mamma som fyller år på fredag. Det var en mycket trevlig dag med mycket trevligt sällskap.
Nu ikväll borde jag pluggat, men fy tusan vad lat jag blivit. Jag har ingen som helst ork till att ens slå upp matteboken och räkna dem där sidorna som skulle varit klara förra veckan. Jag orkar inte träna på engelska glosorna heller...men det slutade jag iofs med i 8:an. Jag har varit på kören iallafall, inte alls särskilt kul idag. Ellinor har inte kunnat komma nu på massa gånger pga sjukdom och annat, fett trist utan henne. Tveksamt om jag kommer fortsätta till hösten, är lite lack på hur vår körledare fördelar låtarna. Kanske ska ta och leta upp en annan kör !?
Och nu sitter jag här, med glosorna framför mig, blir trött bara av att se pappret.

oooh för tusan, innan jag glömmer det. Måste berätta om katten. Vår grannes katt (som är üüübersöt) brukar springa runt i vår trädgård och hänga under vårt hus. Så idag när jag pratar med min syster på Skype, hör jag plötsligt detta jamande. Jag tänker att katten sitter nog precis utanför vid dörren...eller så är den inne i huset. För jamandet hördes ganska starkt. Jag går iallafall till fönstret för att se om den är där, men ser ingen kise. Jag sätter mig ner igen och då plötsligt känner jag hur något stryker sig mot mitt ben. Tro fan att det är katten som kommit in i huset. Jag blir helt galen och skriker till syster att katten är här inne och jag måste ta ut den. Jag lyckas locka med mig katten nästan hela vägen ut men får bära den sista biten. Sen lite senare, kommer katthelvetet in i huset igen. Fast riiiktigt söt är den.

Ja detta var då min dag. (bilder från dagens shopping och mat kommer nog senare)
image110

20 april -With love

Här sitter jag i nattlinne och morgonrock, världens finaste väder ute. Jag SKA ut sen.
Nu vill jag bara sitta här en liten stund till, lyssnar på vacker musik och nynnar med. Jag önskar verkligen att jag var så där förbaskat bra på att sjunga, att jag hade en sådan fin klingande röst som gör folk tårögda. Jag antar att det handlar om träning, övning, tid och vilja. Precis som med vilken annan sport som helst. För musiken och sången är min stora kärlek, så det ska väl inte vara några problem?

Har mycket på schemat idag:
[] Bli klar med matematiken
[] Göra idrottsläxan
[] Läsa (?)
[]Övningsköra
[] Träna
[] Tv

image110

19 april -blå himmel

Missade Miami ink idag, hade glömt ställa klockan. Men var skönt att sova ut.
Idag har jag och mamma varit och tittat på Tarzan, den var väldigt bra. Och nu sitter jag här hemma och sjunger för mig själv. Borde egentligen plugga matte, så att jag blir av med det.

Idag släppt iallafall Brian McFaddens nya album, jag vet inte om det bara är i Australien eller om det är fler länder. Tror inte den släpps här i Sverige iallafall. Syster om du läser detta, kan du väl kolla om albumet finns i England och isåfall köpa och skicka till mig!?

Ha en bra lördagkväll

image110

18 april -Back on track

Nu har jag verkligen varit dålig på att skriva, men har haft mycketi skolan så har inte hunnit.
Läsarsiffrorna har sjunkit myyycket, men bara mitt eget fel. Nu är det lite lugnare i skolan iallafall, så ska försöka hinna med att uppdatera mer.

Denna veckan har vi börjat med brudbinderi i skolan. Igår pratade vi en massa om bröllop och jag har så gott som planerat hela mitt bröllop redan. Älskar bröllop och sådant. Vi har iallafall gjort en lite korgdekoration till brudnäbben, ett hårsmycke (diadem för min del) och idag gjorde vi en knapphålsblomma. Nästa vecka ska vi pimpa matsalen och göra vår första brudbukett :)

Nu ska jag titta på the hills!

image110

Veckans: To die for

Denna veckan blir det en tripp till England och min syster. Hade varit skönt att komma iväg från Sverige lite, men framförallt att hälsa på min syster!


14 april -ilska

Jag är arg nu, riktigt arg. Dels för att Backstreet Boys spelar i STHLM idag och jag är inte där. Jag trodde heller itne dem skulle spela i Danmark (då hade jag åkt dit), men såg idag att dem spelade i CPH 11 april. Ack vad arg man blir. Jag är även arg för att jag bara fick en 4 i betyg på den senaste uppsatsen i svenskan (jag är perfektionist), om det var mitt skrivsätt det var fel på eller vår svenskalärare vet jag inte...antagligen båda. Jag är även sur på mig själv för att jag förlåter alldeles för lätt, att jag inte kan bli riktigt arg och bara säga rätt ut hur jag känner. Det gör att jag alltid hamnar mittemellan, vilket suger. Jag är arg på personer (nämner inga namn). Jag har mycket skolarbete denna veckan (ja, vi florister har faktiskt också läxor!) och nu har det blivit många paranteser.

Nu har jag skrivit av mig lite iallafall och jag ska rycka mig i kragen och prata ut med människor!

image110

Dagens önskeoutfit

image116
Blus och jeans från Ellos
Smycken från Kyss Johanna
Skor och väska från Friis & co 

12 april -20 km/h

Denna dagen har varit tråkigt, jag har varit lite smått deppig.
Iallafall var jag ute och övningskörde för första gången idag, det var riiktigt läskigt. Gick knappt i 20km/h och jag tyckte det gick skitsnabbt. Det var trots allt ganska roligt, ska nog ut imorgon igen. Måste ju öva massa nu om jag vill kunna ta körkortet när jag fyller 18 (fyller ju år vääldigt tidigt på året).

Skulle behöva ett stycke sofie nu, min kära vän som jag kan berätta allt för. 

Ha en bra kväll allihopa!
image110

12 april -What real love is supposed to be

Gick in på Brian McFadden's hemsida och fann musikvideon till hans nya singel Like only a woman can. Den är heelt underbar, precis som låten i sig själv. Om jag varit kille och haft en tjej så hade jag skickat den låten till henne och sagt "Mitt hjärta, han måste tänkt på oss när han skrev den låten". (tips till alla lovers där ute).
Och visst har Brian gått tillbaka lite till gamla goda westlife-looken!? Men det gör ju inget, han är så stilig så.


11 april

Äntligen helg igen! Ska bli skönt och imorgon är det Miami ink. Har längtat efter det, my love Ami <3
Jag är väldigt sugen på att ta en fika med en vän och bara sitta och prata massa strunt och få ur sig allt, får se om det är någon som kan. Annars ska jag städa mina rum i helgen, behöver byta lakan och dammsuga och småplocka lite. Ska även försöka bli klar med Shammes blogg och kanske fixa lite med min egen!?

Vad ska ni göra i helgen?

image110


Veckans: to die for

Kom lite sent den här veckan, men skit samma.
Blir ett lovely smycke från Disney Couture by Kidada Jones, som ni hittar på kyss johanna
Kostar 525 kr. Hur sött som helst och jag gillar verkligen Peter Pan!


10 april -Lite uppdatering

Jag har minsann blivit lite dålig på att blogga de senaste dagarna, har varit en del skolarbete jag behövt göra +jag har blivit värsta tv-nörden. Har upptäckt The Hills som går på MTV, tycker det är sååå bra. Sedan håller jag på att designa en väns blogg (är inte så bra, men gör så gott jag kan). Förkylningen är mycket bättre idag, har inte alls haft den sprängande huvudvärken och inte ont i halsen, så det känns bra. I tisdags skippade jag kören trots allt, mådde skit där på kvällen.

Idag i skolan gjorde vi en mor och barnbukett, dem blev väldigt söta, ska ta bilder och lägga in sen.
Ikväll är det lite plugg, So you think you can dance och kanske en dusch som gäller.

image110

Tips?

Behöver köpa en ny foundation, och jag är ganska värdelös när det gäller att välja smink och sådant. Så därför behöver jag tips på någon bra. Mina krav är att den ska hålla bra och länge, från 7 på morgonen till 4-5 på kvällen, den ska inte vara för dyr och den ska vara lätt att använda och se naturlig ut.

SÅ TIPSA!!!!!


Bilden är tagen från liiiisaa.blogg.se

8 april -Sjuk?

Imorse missade jag nästan bussen, hade jag kommit typ 30 sek senare hade det varit kört. Men som tur var hann jag med. Sedan kändes hela dagen fel och jag kände mig seg och helt nere. Hade inte ork för något. Fick även ont i halsen och när jag kom hem kände jag hur huvudvärken smög sig på. Nu har mår jag inte alls särskilt bra, tog en dusch, drack en kopp te men mår inte bättre för det. Jag har massa plugg också som inte gör saken bättre. Ska på kören sen iallafall, vill inte missa något där. Jag är inte så förtjust i att ta tabletter så som panodil (varför, vet jag faktiskt inte), så jag hoppas det försvinner över natten så att jag inte blir sjuk.

Nu ska jag försöka hitta lite fakta om mitt hantverk....inte det lättaste faktiskt. Står inget vettigt.

Hoppas ni haft en bättre dag än mig!
image110

7 april -Nästan hjärtattack

Klarade av ännu en dag i skolan. Vi gymmade på idrotten, jag och Filippa var faktiskt väldigt duktiga och seriösa(!).
Nu ikväll ska jag plugga, hade tänkt göra massa annat också, men det hinner jag nog inte.

Iallafall nyss när jag gick in på internet, så har jag msn som startsida. Så är där en bild på Michael Jackson och texten Michael Jackson Live!. Jag tänker direkt "Shit vart ska han va? VAVAVAVA?" Sen ser jag satt det är gamla uppträden som man kan se och under den stora texten stod det "Se popkungen få publiken i extas". Vilken besvikelse, jag trodde att han var på gång igen. Mitt hjärta slog en volt typ...eller det stannade (svårt att avgöra)

image115
Bilden är från msn's startsida.

Lista

Jag är väldigt förtjust i listor i alla dess former, så här kommer en!

5 saker du aldrig gjort
5 saker du har gjort
5 saker du ska göra.

Jag har aldrig:
1. Druckit alkohol
2. Varit i England fastän att alla andra i min familj har det
3. Fått IG på ett prov (bara ett litet läxförhör en gång)
4. Tömt diskmaskinen
5. Tvättat kläder

Jag har:
1. Varit med på tv
3. Sett Akon live 3 gånger
4. Läst hela bibeln...barnens bibel.
5. En guldfisk som heter Silvester

Jag ska:
1. Tatuera mig
2. Gå ut gymnasiet med bra betyg
3. Hälsa på min syster i England
4. Lära mig surfa
5. Se Michael Jackson live

7 april -I skolan

Jodå så att...
nu sitter jag i skolan och har datakunskap, inte jätteroligt. Fick VG på förra provet iallafall vilket känns bra.
Igår blev det inget bloggande för vi hade strömavbrott i typ en timme, sen var jag och tränade på friskis (!) och därefter var det tv och plugg som gällde. Känns väldigt bra att vi äntligen kommit igång med träningen.

Skriver mera sedan idag.

image110

5 april -Besök på glashyttan

Idag var jag uppe med tuppen, redan vid sisådär halv 9 gick jag upp. För att sedan vid 10.30 befinna mig i Sölvesborg i glashyttan. Mamma var också med, så vi gick och tittade lite. Sen berättade Anette en del och visade och jag intervjuade. Sedan fick moi testa att göra två saker, jag gjorde inte alls själv men ja en del. Var väldigt knepigt det där. Blev en glaskula/boll och ett hängsmycke till halsband. Dock är dem inte färdiga än, men vi hämtar dem nog nästa helg.
Kommer lägga upp lite bilder från besöket sen så fort jag lagt in på datorn.

Ikväll ska jag, Nina och Louise till Magazinet och titta på Artmade, ska bli mycket trevligt. Ska även bli roligt att höra hur det gått för Nina på Idol!

image110

I'm in love


Hittade det här lovely halsbandet från CC Skye på Kyss Johanna. Kostar dock 750 kr. Men jag är riktigt kär i det!

Dagens önske outfit

image114
Topp, Halsband och Väska från Forever 21
Jeans från Topshop

Nytt på tv

Börjar lite nya tvprogram i helgen. Jag själv tänkte att jag skulle följa Talang 2008 och Hitmakers. Jag är överförtjust i sådana där musik/talang program. Är detta något ni tänkt följa?

Foto: Linus Hallsénius/TV4


4 april

Hej hopp.
Vilket härligt väder, ska ta mig tusan ut och gå en promenad sen...eller kanske till och med jogga. Har inte riktigt bestämt mig än. Sedan MÅSTE det pluggas lite, förbereda inför mitt "studiebesök" imorgon, som jag för övrigt inte ser framemot. Hade mycket hellre följt med Nina till idol.

Helgen för mig ser iallafall ut som sådan
Lördag: Glashyttan, plugg(?), Artmade
Söndag: Plugg!, Träna

hm, okej det var inte så mycket som jag trodde, men mer än vad det brukar.
Vad ska ni göra i helgen?

image110

3 april -back on track

Ännu en skoldag har passerat förbi, denna dag har vi gjort gjort flaskdekorationer och paket (bilder kommer finnas på min bilddagbok). Det var roligt att göra faktiskt, även om jag ett tag bara ville slänga vinflaskan i väggen.
Nu sitter jag här hemma och läxorna väntar på mig, så det är väl bara till att ta tag i det hela.
Snart helg iallafall vilket känns skönt, dock kommer det inte bli en lugn helg, för en gångs skull har jag faktiskt saker inplanerade (!). 

Dem senaste dagarna har läsarsiffrorna bara gått uppåt, vilket glädjer mig. Hoppas ni gillar min blogg och sprider.

Som ni kanske ser har jag ändrat lite i designen, håller på att småpula med den då och då. Tycker det är ganska roligt, dock är ju min blogg ändå inte översnygg direkt. För övrigt har jag även en liten idé om gästbloggare. Alltså låta andra blogga i min blogg...är ni intresserade kan ni skriva en kommentar.

image110

Veckans: To die for

Veckans To die for, blir inga mindre än Peyton & Lucas från tv-serien One Tree Hill. Eller rättare sagt är det det som är mellan dem, deras connection. Ni som ser på det vet ju att nu i säsong 5 är dem ju inte ihop längre, Lucas har till och med en annan. Så då kanske ni undrar varför jag väljer dem och inte Naley istället!? Jo det ska jag tala om för er. Redan från första början visste man att Lucas och Peyton var rätta för varandra, hela tiden har man vetat det. När Lucas var ihop med Brooke visste man ändå att hans hjärta egentligen tillhörde Peyton, likadant med henne när hon dejtade Jake. Det har aldrig varit lika självklart mellan Nathan och Haley, deras förhållande och deras relation till varandra har aldrig varit lika gripande och självklar. Jag antar att Lucas och Peyton är det som man kallar för tvillingsjälar. 
Varför har jag detta som veckans To die for? Tja, vem vill inte hitta den där tvillingsjälen, den där kärleken som man vet är den rätta och perfekta. Man är så lika, man ändå olika så att man kan komplettera varandra. Jag skulle kunna dö för den relationen och det bandet Peyton och Lucas har mellan varandra.

 121178-1306

Brian McFadden kommer med nytt



Läste igår på Brian McFadden's hemsida att den 19 april släpps det nya albumet. Om det släpps i Sverige då också vet jag inte. Med tanke på att hans nya singel inte släppts här (inte än iallafall) så får vi väl se. Jag får tag på ablumet hur som helst.

Track Listing:
    1. Twisted
    2. Like Only A Woman Can
    3. Get away
    4. Room to Breathe
    5. Jones
    6. Alice in Wonderland
    7. Everything But You
    8. Forgive Me Twice
    9. Zoomer
    10. Set in Stone


    Jag längtar riktigt mycket!

1 April -Äntligen

Nu är blogg.se äntligen färdiga med bytet av plattform! Har varit lite tråkigt att inte kunna blogga.
Så vad har hänt nu då? Igår hade jag lite kvalitétstid med min kära vän Désirée. Vi gick åkte till stan, tittade lite i affärer åt mat sedan satte vi oss på en bänk och bara pratade och tittade på folk. Det var väldigt trevligt minsann. Kvalitétstid borde man ha mer ofta!

Idag började skolan igen efter ett härligt påsklov. Det har väl varit en helt okej dag, roligt att träffa alla söta klasskamrater igen!
Nu i eftermiddag måste jag rycka i kragen och PLUGGA! Matteprov imorgon och krukväxter till på torsdag och så måste jag jobba på hantverksarbetet (som jag faktiskt börjat på nu). Ska se om jag hinner ut och gå en runda också, är ju så fint väder. Blir nog invigning av den nya vårjackan imorgon.


Hoppas ni haft ett bar lov (om ni haft lov) och passa på att njuta av det vackra vädret!
image110